Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 70241 - 70260 Napsat příspěvek
Ten poslední obrázek v galerii na Hněv titánů je neskutečně ´mega cool hustej´!
581306
Ten poslední obrázek v galerii na Hněv titánů je neskutečně ´mega cool hustej´!
0 0
reagovat

xxendxx

Vďaka, pozriem sa na to. "Tavern "music" som to nazval ja, pretože ma lepšie označenie nenapadá ;)
581302
Vďaka, pozriem sa na to. "Tavern "music" som to nazval ja, pretože ma lepšie označenie nenapadá *;)*
xxendxx
0 0
reagovat

Macejko

link

tady mas par instrumentalek... z toho si mozna vyberes
581301
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20110306231351AAeZVpv tady mas par instrumentalek... z toho si mozna vyberes
Macejko
0 0
reagovat
zanr "tavern music" neznam... z toho co sem slysel se to nejvic podoba pro me tomu, co sem psal (urcitejm songum)
581300
zanr "tavern music" neznam... z toho co sem slysel se to nejvic podoba pro me tomu, co sem psal (urcitejm songum)
0 0
reagovat
Murphys aj Molly mi už odporučené boli (rozhodne preskúmam bližšie) a The Corrs tiež poznám (a mám vcelku rád), ja ale hľadám niečo naozaj čisto inštrumentálne. Je možné, že to ani neexistuje, ale tak keby náhodou...
581299
Murphys aj Molly mi už odporučené boli (rozhodne preskúmam bližšie) a The Corrs tiež poznám (a mám vcelku rád), ja ale hľadám niečo naozaj čisto inštrumentálne. Je možné, že to ani neexistuje, ale tak keby náhodou...
0 0
reagovat
Když se dívám na odpověď Enda, pak si nejsem jistý, jestli jsem správně pochopil dotaz, pokud ale hledáš něco na podobný způsob, pak by to, co sem psal, mohlo líbit...
581298
Když se dívám na odpověď Enda, pak si nejsem jistý, jestli jsem správně pochopil dotaz, pokud ale hledáš něco na podobný způsob, pak by to, co sem psal, mohlo líbit...
0 0
reagovat
Macejko: Z dostupného mainstreamu The Corrs... Je to převážně hrozně sladký, ale zvukově velice vymazlený popík, který ovšem využívá irských motivů a okrajově se věnují i insrtumentálkám, které k tomu, co si postl, mají zatraceně blízko...
Pokud by si od nich chtěl vyloženě irskou desku, pak si sehnat nejprve album Home...
581297
Macejko: Z dostupného mainstreamu The Corrs... Je to převážně hrozně sladký, ale zvukově velice vymazlený popík, který ovšem využívá irských motivů a okrajově se věnují i insrtumentálkám, které k tomu, co si postl, mají zatraceně blízko... Pokud by si od nich chtěl vyloženě irskou desku, pak si sehnat nejprve album Home...
0 0
reagovat
zni to jako Dropkick Murphys, Floging Moly nebo Pints and Pines
581295
zni to jako Dropkick Murphys, Floging Moly nebo Pints and Pines
0 0
reagovat
link - já chcu takýýýý .. :D

Snipsley
btw. My inteligentnější co vždy přinášíme 100% užitečné informace ti tímto děkujeme za pochvalu :D
581294
[link="http://www.accesshollywood.com/charlize-theron-adopts-baby-boy-named-jackson_article_61959"]link[/link] - já chcu takýýýý .. *:D* [b]Snipsley[/b] btw. My inteligentnější co vždy přinášíme 100% užitečné informace ti tímto děkujeme za pochvalu *:D*
0 0
reagovat
Otázka na hudobných znalcov: nepozná niekto nejaké hudobné zoskupenie, ktoré sa špecializuje na "tavern music", teda na niečo takéto? link
581293
Otázka na hudobných znalcov: nepozná niekto nejaké hudobné zoskupenie, ktoré sa špecializuje na "tavern music", teda na niečo takéto? http://www.youtube.com/watch?v=SBATrLRWySg
0 0
reagovat

popik

Příjde na to, kam tě tady náš Tedy Spektometr zařadí na inteligenčním spektru :D
581292
Příjde na to, kam tě tady náš Tedy Spektometr zařadí na inteligenčním spektru *:D*
popik
0 0
reagovat
+1 pro možnost B
581291
+1 pro možnost B
0 0
reagovat
Vždycky jsem denně checkoval zdejší diskuzi... Docela mě mrzí, že teď už se mi sem nechce. :( Teď nevím, jestli já se stávám inteligentnějším nebo zdejší diskutéři prostší.
581289
Vždycky jsem denně checkoval zdejší diskuzi... Docela mě mrzí, že teď už se mi sem nechce. :( Teď nevím, jestli já se stávám inteligentnějším nebo zdejší diskutéři prostší.
0 0
reagovat

TedGeorge13.03.2012 23:49:14

581268
http://vir4l.com/wp-content/uploads/2011/03/dog_awesome.jpg
TedGeorge13.03.2012 23:49:14
0 0
reagovat
Zas klud, to iste by sa dalo povedat o tebe. Az na ten drsny humor teda.:))
581265
Zas klud, to iste by sa dalo povedat o tebe. Az na ten drsny humor teda.*:))*
0 0
reagovat
Třeba je popicek hoax a někdo jeho jménem provádí na MZ sociogický průzkum na téma Reakce na "drsný humor". :))
581262
Třeba je popicek hoax a někdo jeho jménem provádí na MZ sociogický průzkum na téma Reakce na "drsný humor". *:))*
0 0
reagovat

popik

no přemýšlel, pracoval a zase přemýšlel...jsem takovej dumavej typ ;) tak to lidi ze spektra dělaj...
581261
no přemýšlel, pracoval a zase přemýšlel...jsem takovej dumavej typ *;)* tak to lidi ze spektra dělaj...
popik
0 0
reagovat
A nad touto odpovědí, přátelé, přemýšlel popicek 10 minut. link
581260
A nad touto odpovědí, přátelé, přemýšlel popicek 10 minut. http://static.themetapicture.com/media/funny-dumb-dog-face-derp.jpg
0 0
reagovat

popik

a btw Civala bych zase tak nepodceňoval ;) možná není nejbystřejší, ale svou kvalitu má :D
581259
a btw Civala bych zase tak nepodceňoval *;)* možná není nejbystřejší, ale svou kvalitu má *:D*
popik
0 0
reagovat

popik

...no jestli ti tohle připadá zajímavý, tak...tak mě nazbejvá, než tě litovat :)
581258
...no jestli ti tohle připadá zajímavý, tak...tak mě nazbejvá, než tě litovat *:)*
popik
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se