Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 6761 - 6780 Napsat příspěvek
reaguje na: Vincent
Alespon mne to konecne dokopalo si zalozit datovku, porpojit s portalem obcana a zazadat o volebni prukaz, tak ma ceska posta tyden, nez letim pryc aby mi ho dorucila. jsem myslel, ze mi prijde nejak elektronicky, tak snad do patku, nez budu kupovat letenky.
BTW Portal obcana celkem fajn vec, konecne se ta digitalizace nekam hybe. Cim mene musim nekde fyzicky a jednat s urednikama, tim lepe.
854973
Alespon mne to konecne dokopalo si zalozit datovku, porpojit s portalem obcana a zazadat o volebni prukaz, tak ma ceska posta tyden, nez letim pryc aby mi ho dorucila. jsem myslel, ze mi prijde nejak elektronicky, tak snad do patku, nez budu kupovat letenky. BTW Portal obcana celkem fajn vec, konecne se ta digitalizace nekam hybe. Cim mene musim nekde fyzicky a jednat s urednikama, tim lepe.
854967
5 0
reagují: Mr. Hlad
reagovat
reaguje na: okkac
Ja jsem si prebookoval letenku o 2 tydny, abych stihnul odvolit i v 2. kole. Puvodne jsem mel letet 15. zpatky za louzi, ale prodlouzil jsem o 2 tydny. At uz jde zkurvenej Bures do prdele a da pokoj.
854967
Ja jsem si prebookoval letenku o 2 tydny, abych stihnul odvolit i v 2. kole. Puvodne jsem mel letet 15. zpatky za louzi, ale prodlouzil jsem o 2 tydny. At uz jde zkurvenej Bures do prdele a da pokoj.
854516
17 -1
reagují: okkac
reagovat
Díky všem za feedback. Utvrdili jste mě v tom, že tady je svět ještě v pořádku. Děkuji za zlepšení večera :) Ps. Už na tyhle dementy, co píšou takové ošklivé věci nebudu reagovat a nebudu je řešit. ZATÍM.
854894
Díky všem za feedback. Utvrdili jste mě v tom, že tady je svět ještě v pořádku. Děkuji za zlepšení večera :) Ps. Už na tyhle dementy, co píšou takové ošklivé věci nebudu reagovat a nebudu je řešit. ZATÍM.
3 -2
reagovat
reaguje na: rollman69
Zrovna v Last of us mě něco takového ani trochu netrápí. Ale například jak zde už bylo řečeno v RoP to působí úplně debilně stejně jako v Zaklínači. Tam jsou ovšem všechny změny oproti předloze totálně debilní, protože tvůrci seriálové adaptace jsou jednoduše idioti. 8)
854893
Zrovna v Last of us mě něco takového ani trochu netrápí. Ale například jak zde už bylo řečeno v RoP to působí úplně debilně stejně jako v Zaklínači. Tam jsou ovšem všechny změny oproti předloze totálně debilní, protože tvůrci seriálové adaptace jsou jednoduše idioti. *8)*
854819
8 0
reagovat
Ad LOU - Je málo adaptácií, pri ktorých som mal takúto fanboy natešenosť pre silný vzťah k predlohe. Tzn. ja som nesledoval len pilotný diel, ja som si pripomínal scény z hry, porovnával, odškrtával povinné zastávky a vypĺňal si akékoľvek slabšie miesta pocitmi z hry. Možno to takto nejako mali silní fanúšikovia Harryho Pottera, LOTR a pod. Čiže ja mám čistú fanboyovskú radosť už len z toho, že Druckmann preniesol LOU do iného média a že seriál sa úprimne snaží zachovať atmosféru a ducha predlohy. Proste v tomto prípade sa u mňa už len táto snaha cení, lebo atmosféra, príbeh, výprava, to všetko je ako má byť, hoci áno, miestami sa nezaprie určitá televíznosť/seriálovosť (ale lacno seriál určite nevyzerá). 

Čo herci. Popravde, myslím si že obsadiť LOU musel byť oriešok, lebo s videohernými adaptáciami je stále spojená určitá stigma brakovosti, béčkovosti, ktorá nemá 2x silný dramatický potenciál. V tomto smere je šťastie, že seriál má niekoho ako Pedro Pascal, ktorý nie je ten istý Joel ako v hre, ale má charizmu, je to správny bručoun a hlavne je dobrý herec čo zvláda všetko čo má. Bella Ramsey...s ňou to je komplikovanejšie, lebo nemá ten správne nevinnejší/zlatý kukuč ako mala Ellie, nie je to také dievčatko, babyface - bolo to jasné už od castingu. Ale hrá dobre, veľmi dobre triafa Elliinu vzdorovitosť a hlavne - pôsobí to, že jej Ellie a Pascalovmu Joelovi to môže ďalej dobre ladiť ak sa seriálu podarí vybudovať vzťah rovnako ako hre. 

Popravde neviem ako to vidia ľudia hrou nedotknutí, podľa mňa naozaj pomáha ak človek k predlohe má vzťah. Som zvedavý či na konci po poslednom dieli nehráči skonštatujú len štandardnejšie post-apo, alebo či na konci budú mať z príbehu rovnaký pocit ako my hráči - tzn. či ten príbeh naozaj je taký silný ako ho fanúšikovia pamätáme, alebo či sme si to už trochu nezidealizovali. 

Za mňa zatiaľ spokojnosť.
854889
Ad LOU - Je málo adaptácií, pri ktorých som mal takúto fanboy natešenosť pre silný vzťah k predlohe. Tzn. ja som nesledoval len pilotný diel, ja som si pripomínal scény z hry, porovnával, odškrtával povinné zastávky a vypĺňal si akékoľvek slabšie miesta pocitmi z hry. Možno to takto nejako mali silní fanúšikovia Harryho Pottera, LOTR a pod. Čiže ja mám čistú fanboyovskú radosť už len z toho, že Druckmann preniesol LOU do iného média a že seriál sa úprimne snaží zachovať atmosféru a ducha predlohy. Proste v tomto prípade sa u mňa už len táto snaha cení, lebo atmosféra, príbeh, výprava, to všetko je ako má byť, hoci áno, miestami sa nezaprie určitá televíznosť/seriálovosť (ale lacno seriál určite nevyzerá).  Čo herci. Popravde, myslím si že obsadiť LOU musel byť oriešok, lebo s videohernými adaptáciami je stále spojená určitá stigma brakovosti, béčkovosti, ktorá nemá 2x silný dramatický potenciál. V tomto smere je šťastie, že seriál má niekoho ako Pedro Pascal, ktorý nie je ten istý Joel ako v hre, ale má charizmu, je to správny bručoun a hlavne je dobrý herec čo zvláda všetko čo má. Bella Ramsey...s ňou to je komplikovanejšie, lebo nemá ten správne nevinnejší/zlatý kukuč ako mala Ellie, nie je to také dievčatko, babyface - bolo to jasné už od castingu. Ale hrá dobre, veľmi dobre triafa Elliinu vzdorovitosť a hlavne - pôsobí to, že jej Ellie a Pascalovmu Joelovi to môže ďalej dobre ladiť ak sa seriálu podarí vybudovať vzťah rovnako ako hre.  Popravde neviem ako to vidia ľudia hrou nedotknutí, podľa mňa naozaj pomáha ak človek k predlohe má vzťah. Som zvedavý či na konci po poslednom dieli nehráči skonštatujú len štandardnejšie post-apo, alebo či na konci budú mať z príbehu rovnaký pocit ako my hráči - tzn. či ten príbeh naozaj je taký silný ako ho fanúšikovia pamätáme, alebo či sme si to už trochu nezidealizovali.  Za mňa zatiaľ spokojnosť.
5 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Pascal to určitě zahrál dobře. Ale i tak, Joel je jen jeden. Kdysi jsem se kamaráda, který nevěděl, kdo je Coster-waldau zeptal, jestli viděl Silencing a odpověď bylo "Jo, tam hrál Joel".
854876
Pascal to určitě zahrál dobře. Ale i tak, Joel je jen [url=https://cache.moviestillsdb.com/i/500x/qsiyb2uq/the-silencing-lg.jpg]jeden[/url]. Kdysi jsem se kamaráda, který nevěděl, kdo je Coster-waldau zeptal, jestli viděl Silencing a odpověď bylo "Jo, tam hrál Joel".
854843
4 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ten byl tak strašně boží, že bych jej chtěl vidět mnohem častěji obecně :+
854853
Ten byl tak strašně boží, že bych jej chtěl vidět mnohem častěji obecně *:+*
854843
3 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Ten rozdíl mezi Rings of Powder a House of Dragon je v tomhle vševysvětlující. V jednom je random černý elf (herec fajn, vlastně jedna z těch lepších částí seriálu, ale random černý elf), ve druhém je celý černý rod a že jsou děti bastardi se divák dozví už z toho, že vypadají jinak...

Kritizovat to v RoP je fér kritika worldbuildingu, kritizovat za to HoD je čistý rasismus. Bohužel, jsou lidé (na obou stranách btw), kteří ten rozdíl nedokážou pochopit ani kdyby byli na hodinové besedě na toto téma :D:D:D

Čímž chci říct, že pokud je tady celá Joelova rodina "nearijská", tak je to v pořádku a taky to slyším poprvé až tady, od rollmana.

PS: že sračkoidní produkce schválně udělají podobně kontroverzní změnu, protože je to jejich jediný marketing, který kdy potkají je už defacto popsaný fenomén. :(:-
854852
Ten rozdíl mezi Rings of Powder a House of Dragon je v tomhle vševysvětlující. V jednom je random černý elf (herec fajn, vlastně jedna z těch lepších částí seriálu, ale random černý elf), ve druhém je celý černý rod a že jsou děti bastardi se divák dozví už z toho, že vypadají jinak... Kritizovat to v RoP je fér kritika worldbuildingu, kritizovat za to HoD je čistý rasismus. Bohužel, jsou lidé (na obou stranách btw), kteří ten rozdíl nedokážou pochopit ani kdyby byli na hodinové besedě na toto téma *:D**:D**:D* Čímž chci říct, že pokud je tady celá Joelova rodina "nearijská", tak je to v pořádku a taky to slyším poprvé až tady, od rollmana. PS: že sračkoidní produkce schválně udělají podobně kontroverzní změnu, protože je to jejich jediný marketing, který kdy potkají je už defacto popsaný fenomén. *:(**:-*
854838
12 0
reagovat
Mně by se jako Joel líbil Rahul Kohli z Půlnoční mše a vůbec by mi to nevadilo.
854843
Mně by se jako Joel líbil Rahul Kohli z Půlnoční mše a vůbec by mi to nevadilo.
4 0
reagují: Haggar, Gonzi
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Zvlast kdyz skoro 2/3 chilanu maji vazbu / cast rodiny puvod v Evrope. :)
854839
Zvlast kdyz skoro 2/3 chilanu maji vazbu / cast rodiny puvod v Evrope. :)
854830
4 0
reagovat
reaguje na: rollman69
Tak zrovna ta dcera mi prisla dobre zahrana a se screen presence. Ale ono to je zjevne cele, nebo aspon z vetsiny, dobre obsazene. Imo se tohle hodne tahne diky shit projektum, co nenaplnily ocekavani. Kdy to tam casto kricelo "kvoty", ale zaroven ta celkova uroven castu (a talentu za kamerou byla nizka). Takze se z toho stalo synonym pro shitackej projekt a pri tom co se dnes toci to patrne byla i nejaka IP vec, remake, reboot etc. Ci-li to uz melo predem i nejakou oddanou fanbase nebo povedomi o tom materialu / puvodni verzi a jak by to vlastne melo vypadat. :)
854838
Tak zrovna ta dcera mi prisla dobre zahrana a se screen presence. Ale ono to je zjevne cele, nebo aspon z vetsiny, dobre obsazene. Imo se tohle hodne tahne diky shit projektum, co nenaplnily ocekavani. Kdy to tam casto kricelo "kvoty", ale zaroven ta celkova uroven castu (a talentu za kamerou byla nizka). Takze se z toho stalo synonym pro shitackej projekt a pri tom co se dnes toci to patrne byla i nejaka IP vec, remake, reboot etc. Ci-li to uz melo predem i nejakou oddanou fanbase nebo povedomi o tom materialu / puvodni verzi a jak by to vlastne melo vypadat. :)
854834
6 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: The Joker
Tak já hlavně na netu vidím plno nářků právě na tu jeho dceru... To je fakt u každého druhého příspěvku právě k LASTKU a x lidí tam brečí a křičí, že to je sprzněné a že nebudou podporovat Blackwashing :D:DTak kde jsme. Jako, jejich problém. Samozřejmě bych to řešit nemusel, ale vídám to čím dál častěji a chtěl jsem to pořešit tady se super komunitou :))
854834
Tak já hlavně na netu vidím plno nářků právě na tu jeho dceru... To je fakt u každého druhého příspěvku právě k LASTKU a x lidí tam brečí a křičí, že to je sprzněné a že nebudou podporovat Blackwashing *:D**:D*Tak kde jsme. Jako, jejich problém. Samozřejmě bych to řešit nemusel, ale vídám to čím dál častěji a chtěl jsem to pořešit tady se super komunitou :))
854833
2 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: rollman69
Tak by bylo divne, kdyby jen jeden bracha byl latino, ne? :) Nicmene mi uplne nepripada, ze zrovna zmeny na latinos by nekomu vadily, aspon jsem je nejak na netu nikdy moc nezachytil. A ciste osobne, kdybych trebas obsazoval Batmana, tak asi volim Edgara Ramireze. :)
854833
Tak by bylo divne, kdyby jen jeden bracha byl latino, ne? :) Nicmene mi uplne nepripada, ze zrovna zmeny na latinos by nekomu vadily, aspon jsem je nejak na netu nikdy moc nezachytil. A ciste osobne, kdybych trebas obsazoval Batmana, tak asi volim Edgara Ramireze. :)
854819
3 0
reagují: rollman69
reagovat
reaguje na: Papricek
To zas bude v komentářích a diskuzích nablito:D:D:D
854832
To zas bude v komentářích a diskuzích nablito*:D**:D**:D*
854831
2 0
reagovat
reaguje na: rollman69
Herečka, co hraje Joelovu dceru, je zrovna míšenka. Mamka je Thandiwe Newton (jakoby ji z oka vypadla), ale otec je běloch. Lidi začnou teprve pořádně prskat až se dozví, že Tommyho manželku, která je ve hře pěkná bloncka, hraje černoška:D
854831
Herečka, co hraje Joelovu dceru, je zrovna míšenka. Mamka je Thandiwe Newton (jakoby ji z oka vypadla), ale otec je běloch. Lidi začnou teprve pořádně prskat až se dozví, že Tommyho manželku, která je ve hře pěkná bloncka, hraje černoška*:D*
854819
4 0
reagují: rollman69
reagovat
Hlavně člověk, který nadává, že Pedro Pascal není bílý už je fakt extrémní antropolog. 

Kde je ta hranice, proti člověku z Chile jsem rasista, ale Španělsko už je ok? 

Ideálně mi to třeba vysvětlete na dvojici Diego Luna - Banderas.
854830
Hlavně člověk, který nadává, že Pedro Pascal není bílý už je fakt extrémní antropolog.  Kde je ta hranice, proti člověku z Chile jsem rasista, ale Španělsko už je ok?  Ideálně mi to třeba vysvětlete na dvojici Diego Luna - Banderas.
10 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: dreamy
Spíš mě zajímal názor celkově na tyhle kriply. Jinak máš pravdu. Lidi jsou nadšení a to je vše v pořádku. Bohudík je svět ještě v pohodě, ale setkávám se s tím čím dál častěji, tak mě zajímalo, jak je to tady a ano, za tou tyčí si stojím :))
854829
Spíš mě zajímal názor celkově na tyhle kriply. Jinak máš pravdu. Lidi jsou nadšení a to je vše v pořádku. Bohudík je svět ještě v pohodě, ale setkávám se s tím čím dál častěji, tak mě zajímalo, jak je to tady a ano, za tou tyčí si stojím :))
854828
2 -3
reagovat
nwm no..tyhle nářky spíš někam na osobní fb asi ne.. 

Co se předloh týče, tak lidi vždycky prskaj jak si někdo dovoluje jim šáhnout na něco z knihy nebo hry.. a vždycky budou..už z podstaty věci to tak prostě bude a není to jen o etniku..Eragon měl černého krále jestě než to bylo trendy a dostaval bídu že to proste je sracka film

Last of us je aktualní událost a 99 procent internetu řeší jaká je to mega povedená adaptace a ty si vytáhneš ten zlomek co řeší hovna a chceš jim lámat kosti tyčí:D...to odignoruju a nebo vypnu internet nač si dělat drama
854828
nwm no..tyhle nářky spíš někam na osobní fb asi ne..  Co se předloh týče, tak lidi vždycky prskaj jak si někdo dovoluje jim šáhnout na něco z knihy nebo hry.. a vždycky budou..už z podstaty věci to tak prostě bude a není to jen o etniku..Eragon měl černého krále jestě než to bylo trendy a dostaval bídu že to proste je sracka film Last of us je aktualní událost a 99 procent internetu řeší jaká je to mega povedená adaptace a ty si vytáhneš ten zlomek co řeší hovna a chceš jim lámat kosti tyčí*:D*...to odignoruju a nebo vypnu internet nač si dělat drama
10 0
reagují: rollman69
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Já měl občas pocit u sledování, že bych měl zmáčknout třeba křížek :D:D Nedávno jsem taky dohrál dvojku, platinka cinkla 8)
854827
Já měl občas pocit u sledování, že bych měl zmáčknout třeba křížek *:D**:D* Nedávno jsem taky dohrál dvojku, platinka cinkla *8)*
854826
1 0
reagovat
reaguje na: rollman69
Výpisu se v mini recenzi.

Hru mám teď týden dohranou potřetí a zrovna hraju dvojku podruhé, takže to mám dost fresh.
854826
Výpisu se v mini recenzi. Hru mám teď týden dohranou potřetí a zrovna hraju dvojku podruhé, takže to mám dost fresh.
854824
2 0
reagují: rollman69
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se