Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 67481 - 67500 Napsat příspěvek
Ale vezměte si, kdyby hráli Babovřesky.. to by bylo obětí... a pak by se dalo říkat, že Troškovi filmy vážně zabíjejí :D
595328
Ale vezměte si, kdyby hráli Babovřesky.. to by bylo obětí... a pak by se dalo říkat, že Troškovi filmy vážně zabíjejí *:D*
0 0
reagovat
[link] Právě, říkám si, že to je v pohodě, protože kolem těch občerstvení vždycky jenom proběhnu :D
Ale stejně, pokud mám čas navíc a nejdu po kině rovnou někam na pivko, tak pořád preferuju Cinestar...
595319
[link="https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/484870_600141390015265_1032820943_n.jpg"][link][/link] Právě, říkám si, že to je v pohodě, protože kolem těch občerstvení vždycky jenom proběhnu *:D* Ale stejně, pokud mám čas navíc a nejdu po kině rovnou někam na pivko, tak pořád preferuju Cinestar...
0 0
reagovat
ono se to nestalo primo v sale, ale tady
595317
ono se to nestalo primo v sale, ale [link="http://goo.gl/Q6xu0"]tady[/link]
0 0
reagovat

Hankey

Taktéž...já tedy pouze v OC, ne přímo v kině.
595316
Taktéž...já tedy pouze v OC, ne přímo v kině.
Hankey
0 0
reagovat
Byl jsem tam dvě hodiny předtim...ufff
595315
Byl jsem tam dvě hodiny předtim...ufff
0 0
reagovat

perry

ten mám hodně zruky
595314
ten mám hodně zruky
perry
0 0
reagovat

kedlik

Cinestar to jistí... pokud taky nespadne
595313
Cinestar to jistí... pokud taky nespadne
kedlik
0 0
reagovat

kedlík

Až po návštěvě 3 zahraničních filmových stránek mi došlo, že mluvíš o Plzni.
595311
Až po návštěvě 3 zahraničních filmových stránek mi došlo, že mluvíš o Plzni.
kedlík
0 0
reagovat
G.I. Joe se asi odkládá :(
595310
G.I. Joe se asi odkládá *:(*
0 0
reagovat
Hm.. a to jsem tam chtěl zítra jít :o:-
595307
Hm.. a to jsem tam chtěl zítra jít *:o**:-*
0 0
reagovat
:o link Návštěva kina se koukám může zvrhnout v pořádný horor.
595305
*:o* http://www.novinky.cz/krimi/297487-v-plzenskem-multikine-se-zritila-cast-stropu.html Návštěva kina se koukám může zvrhnout v pořádný horor.
0 0
reagovat
Ale on neporovnava ty hry... porovnava to, jak moc WTF pusobi jejich upoutavky. Je teda fakt, ze u MGS uz je to na povazenou. Tohle nekomu ukazat, tak si proste rekne "typicka japonska podivnost" a otoci se na podpatku.
595300
Ale on neporovnava ty hry... porovnava to, jak moc WTF pusobi jejich upoutavky. Je teda fakt, ze u MGS uz je to na povazenou. Tohle nekomu ukazat, tak si proste rekne "typicka japonska podivnost" a otoci se na podpatku.
0 0
reagovat
Mluvit o MGS jako "něco jako Asssasins Creed" Holy cow :o:o:o
595297
Mluvit o MGS jako "něco jako Asssasins Creed" Holy cow *:o**:o**:o*
0 0
reagovat

Mildík

ad Assassin... viděl jsi tohle? AC 4 gameplay? To už snad s Assassiny nemá nic společného.
595296
ad Assassin... viděl jsi tohle? [link="http://www.youtube.com/watch?v=OJT1EGcCelc"]AC 4 gameplay[/link]? To už snad s Assassiny nemá nic společného.
Mildík
0 0
reagovat

MGS

Tuhle sérii jsem nikdy nehrál, de facto ani nevím jak se jmenuje hlavní hrdina... A co se týče nového traileru, tak je to opravdu slabota... ale song je boží, ten mě u toho držel... Ale, že by trailer navodil pocit "Must play" to se opravdu nedá říci...

Ale chápu, že někoho to posadí na prdel a naláká ho to... kdo zná okolnosti, hrál předchozí díly atd 8) Je to něco jako AC... Trailer je opravdu špatný, ale člověka, který ví o co go, tak to prostě naláká tak jako tak... Ale objektivně je trailer na AC4 opravdu špatný :-
595295
Tuhle sérii jsem nikdy nehrál, de facto ani nevím jak se jmenuje hlavní hrdina... A co se týče nového traileru, tak je to opravdu slabota... ale song je boží, ten mě u toho držel... Ale, že by trailer navodil pocit "Must play" to se opravdu nedá říci... Ale chápu, že někoho to posadí na prdel a naláká ho to... kdo zná okolnosti, hrál předchozí díly atd *8)* Je to něco jako AC... Trailer je opravdu špatný, ale člověka, který ví o co go, tak to prostě naláká tak jako tak... Ale objektivně je trailer na AC4 opravdu špatný *:-*
MGS
0 0
reagovat

eliera

Jenže v 52 ho těžce vykastrujou, žádnej sex se sukubou, žádnej chlast, cigára a drogy. Takhle to byl sympaťák a takhle si ho chci pamatovat.
595290
Jenže v 52 ho těžce vykastrujou, žádnej sex se sukubou, žádnej chlast, cigára a drogy. Takhle to byl sympaťák a takhle si ho chci pamatovat.
eliera
0 0
reagovat

Bruce

Bruce je tu poslední dobou málo. EVERYBODY WANTS TO KILL BRUCE
595289
Bruce je tu poslední dobou málo. [link="http://vimeo.com/61702922"]EVERYBODY WANTS TO KILL BRUCE[/link]
Bruce
0 0
reagovat
Jo, to byli tenkrát hádky s kámošem plejstejšňákem, že je lepší Splinter Cell, než MGS. :D
595288
Jo, to byli tenkrát hádky s kámošem plejstejšňákem, že je lepší Splinter Cell, než MGS. *:D*
0 0
reagovat
Tak co by řekl xxendxx na tenhle trailer sestříhaný samotným bohem Kojima-sanem. :D
595286
Tak co by řekl [b]xxendxx[/b] na tenhle [link="http://www.youtube.com/watch?v=Op8mjKZxccM"]trailer[/link] sestříhaný samotným bohem Kojima-sanem. *:D*
0 0
reagovat

Bachy

ja MGS nikdy nehral dyl jak hodinu a nikdy me to nejak extra nebavilo (sjizdel jsem v ty dobe Splinter cell a hitman) Mnohem radsi bych byl kdyby se ukazalo ze to divadlo s Phantom pain nema ve skutecnosti nic spolecnyho s MGS a bude to jina serie, ke ktery by si clovek mohl udelat nejaky pouto.
595285
ja MGS nikdy nehral dyl jak hodinu a nikdy me to nejak extra nebavilo (sjizdel jsem v ty dobe Splinter cell a hitman) Mnohem radsi bych byl kdyby se ukazalo ze to divadlo s Phantom pain nema ve skutecnosti nic spolecnyho s MGS a bude to jina serie, ke ktery by si clovek mohl udelat nejaky pouto.
Bachy
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se