Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 67061 - 67080 Napsat příspěvek

DAFUQ? :D

590941
http://heyyeyaaeyaaaeyaeyaa.com/
DAFUQ? :D
0 0
reagovat

verbst

Po nepříliš vydařeném dni mi tohle spravilo náladu, díky :+
U 6. Harry Pottera a u toho bezdomovce jsem málem spadl ze židle :D
590932
Po nepříliš vydařeném dni mi tohle spravilo náladu, díky *:+* U 6. Harry Pottera a u toho bezdomovce jsem málem spadl ze židle *:D*
verbst
0 0
reagovat
Slzím taky:-)
590916
Slzím taky:-)
0 0
reagovat

Kamarádka mi teď poslala nášup...

No, co vám mám říkat, pár me úplně rozslzelo! :D:+

Tři říšky pro popelku - Kterak se Popelka s Hitlerem rozváděla

Ranky body vteřiny - Další pořad o odběrech krve a dárcovství

Hobi - Svět zájmových aktivit pohledem dyslektiků

Fera mravenec - Příběh romského chlapce a jeho zvířecího kamaráda

Pět medvědů s cibulou - Dokument o gastronomické kultuře Habsburků

Vyšší princi - Dokument, pokoušející se objasnit rozdíly ve vzrůstu příslušníků aristokracie

SM doma - Nejtvrdší sexuální praktiky

Říšný tanec - Adolf Hitler a Eva Braunová jako hosté pořadu StarDance

Arabela a Rumburk - Třetí díl cestopisného pořadu, tentokráte z Ústeckého kraje

Ďábel nosí radu - Pokračování pohádky S čerty nejsou žerty

Vítr v kase - Je rizikové zaměstnávat brigádníky?

Harry Potter a princ dojí krve - Je až neuvěřitelné kolik tito dva hrdinové nadojí krve v soutěži o nejlepšího dárce

Hele vole kde mám kru - Dokument o nepříznivých důsledcích tání ledovců

Nesmrtelná eta - Přes 65 let na trhu

Afťáci - Letní road movie o cestě pro mastičku

Bláznivá třela - O hysterické vynálezkyni ebonitové tyče

Na samotě u esa - Poutavé drama o vášnivém hráči pokeru, který se rozhodl přestěhovat do luna přírody

Harry Potter a Tajemná komata - Tragický příběh mladého schizofrenika

Byl jednou jeden Olda – Životopisný film o osudech herce Oldřicha Kaisera

Limonádový Joe aneb Koňská pera - dokument o kastraci hřebců

Casabanca - Obklíčeni v bankovní budově. Italská produkce

Muž, který věděl příliš noho - Nezávislé existenciální drama bezdomovce, majitele geniální, avšak svrabem stižené nohy, se kterou vede filosofické hovory

Hvězdné vlky - Záznam z přehlídky nejlepších vlků pro rok 2012

Sklapni a zastel mě - Komedie o nevěře v pokoji bez oken a skříní

Vinnetou: Poslední vytřel - Expresivní dokument o hromadném odchodu posledních Indiánů z Puebla

Sedmá peče - O roztržkách manželek v domácnosti bohatého muslima

Hra o trny - Poslední chvíle Ježíše
590914
No, co vám mám říkat, pár me úplně rozslzelo! *:D**:+* Tři říšky pro popelku - Kterak se Popelka s Hitlerem rozváděla Ranky body vteřiny - Další pořad o odběrech krve a dárcovství Hobi - Svět zájmových aktivit pohledem dyslektiků Fera mravenec - Příběh romského chlapce a jeho zvířecího kamaráda Pět medvědů s cibulou - Dokument o gastronomické kultuře Habsburků Vyšší princi - Dokument, pokoušející se objasnit rozdíly ve vzrůstu příslušníků aristokracie SM doma - Nejtvrdší sexuální praktiky Říšný tanec - Adolf Hitler a Eva Braunová jako hosté pořadu StarDance Arabela a Rumburk - Třetí díl cestopisného pořadu, tentokráte z Ústeckého kraje Ďábel nosí radu - Pokračování pohádky S čerty nejsou žerty Vítr v kase - Je rizikové zaměstnávat brigádníky? Harry Potter a princ dojí krve - Je až neuvěřitelné kolik tito dva hrdinové nadojí krve v soutěži o nejlepšího dárce Hele vole kde mám kru - Dokument o nepříznivých důsledcích tání ledovců Nesmrtelná eta - Přes 65 let na trhu Afťáci - Letní road movie o cestě pro mastičku Bláznivá třela - O hysterické vynálezkyni ebonitové tyče Na samotě u esa - Poutavé drama o vášnivém hráči pokeru, který se rozhodl přestěhovat do luna přírody Harry Potter a Tajemná komata - Tragický příběh mladého schizofrenika Byl jednou jeden Olda – Životopisný film o osudech herce Oldřicha Kaisera Limonádový Joe aneb Koňská pera - dokument o kastraci hřebců Casabanca - Obklíčeni v bankovní budově. Italská produkce Muž, který věděl příliš noho - Nezávislé existenciální drama bezdomovce, majitele geniální, avšak svrabem stižené nohy, se kterou vede filosofické hovory Hvězdné vlky - Záznam z přehlídky nejlepších vlků pro rok 2012 Sklapni a zastel mě - Komedie o nevěře v pokoji bez oken a skříní Vinnetou: Poslední vytřel - Expresivní dokument o hromadném odchodu posledních Indiánů z Puebla Sedmá peče - O roztržkách manželek v domácnosti bohatého muslima Hra o trny - Poslední chvíle Ježíše
Kamarádka mi teď poslala nášup...
0 0
reagovat
:D:+
590913
*:D**:+*
0 0
reagovat
590912
[link="http://www.youtube.com/watch?v=FfB09Wie6yk"]Pacific Rim Power Rangers [/link] *:D*
0 0
reagovat

Gorecki 17.12.2012 11:45:06

:o:+
590860
*:o**:+*
Gorecki 17.12.2012 11:45:06
0 0
reagovat

Mildík

Děkuji. Ono zase abych to nemaloval tak černé. Teď se jedná o prodloužení akreditačky na další rok právě kvůli těm dalším pokusům na státnice, ale výsledek jednání se dozvíme až po nich. A na tu první část státnic (trest a správko) mám dokonce pokusy 2 :D Tradá. Nějak to dopadne.

Tak jako tak i tobě do zkouškového pakce :+
590859
Děkuji. Ono zase abych to nemaloval tak černé. Teď se jedná o prodloužení akreditačky na další rok právě kvůli těm dalším pokusům na státnice, ale výsledek jednání se dozvíme až po nich. A na tu první část státnic (trest a správko) mám dokonce pokusy 2 *:D* Tradá. Nějak to dopadne. Tak jako tak i tobě do zkouškového pakce *:+*
Mildík
0 0
reagovat
Huh a to já si stěžuju, že když nedám státnice, tak příští rok budu muset platit za studium (už sem "šesťák")... Evidentně na tom nejsem ale tak špatně...

No u nás by to bylo masakrové, ty státnice se u nás podaří dát najednou jenom cca 5% lidí :D

Každopádně držím palce :+
590858
Huh a to já si stěžuju, že když nedám státnice, tak příští rok budu muset platit za studium (už sem "šesťák")... Evidentně na tom nejsem ale tak špatně... No u nás by to bylo masakrové, ty státnice se u nás podaří dát najednou jenom cca 5% lidí *:D* Každopádně držím palce *:+*
0 0
reagovat
Tomu říkám motivace ke studiu :D Něco takovýho by se mi hodilo za mejch vysokoškolskejch let.
590857
Tomu říkám motivace ke studiu :D Něco takovýho by se mi hodilo za mejch vysokoškolskejch let.
0 0
reagovat

Mildík

Jasný. Snad jo, ale nesmím prodlužovat, protože dál akreditačku nemáme. - > jakmile zvorám jeden předmět nebo nedám státnice, tak 5 let zahozenejch. Švandy kopec :D
590856
Jasný. Snad jo, ale nesmím prodlužovat, protože dál akreditačku nemáme. - > jakmile zvorám jeden předmět nebo nedám státnice, tak 5 let zahozenejch. Švandy kopec *:D*
Mildík
0 0
reagovat

Bachy

Já myslel, že už to v Plzni zavřeli? :D
590855
Já myslel, že už to v Plzni zavřeli? *:D*
Bachy
0 0
reagovat

Bachy

Ale tak páťák, to je ještě v pohodě :+
590847
Ale tak páťák, to je ještě v pohodě *:+*
Bachy
0 0
reagovat
Ak si myslite, ze mate nejaku extremne peknu cast tela, stale mozete urobit karieru v Hollywoode:)

David Duchovny v Zoolanderovi? Toto je ten skutocny chlapik, ktoreho poznate z detstva a ani o tom neviete.
590842
Ak si myslite, ze mate nejaku extremne peknu cast tela, stale mozete urobit karieru v Hollywoode:) David Duchovny v Zoolanderovi? [link="http://vimeo.com/31410717"]Toto[/link] je ten skutocny chlapik, ktoreho poznate z detstva a ani o tom neviete.
0 0
reagovat

Mildík

Ta nejprovařenejší :+ Plzeň
590841
Ta nejprovařenejší *:+* Plzeň
Mildík
0 0
reagovat

popik

to speta.jr: známe;) "spláchnotu se do hajzlu" s russellem crowem je legendární :D
590840
to speta.jr: známe*;)* "spláchnotu se do hajzlu" s russellem crowem je legendární *:D*
popik
0 0
reagovat

Bachy

Jaká škola (město)?
590835
Jaká škola (město)?
Bachy
0 0
reagovat

popicek

Doporucuju ti South Park s Russellem :D
590834
Doporucuju ti South Park s Russellem *:D*
popicek
0 0
reagovat
Russell Crowe s pár kilama navíc a o několik let starší, ale pořád je to Pán! link a do rvačky bych s ním nešel :D
590833
Russell Crowe s pár kilama navíc a o několik let starší, ale pořád je to Pán! http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-svetove-celebrity/183745/co-je-to-za-rumcajse-to-se-jen-russell-crowe-vzil-do-nove-role.html a do rvačky bych s ním nešel *:D*
0 0
reagovat
:D:D A ona jde dokonce vypnout ta symetrie ?

Mildík
V páťáku na právech, vyděšen z blížících se měsíců.
590832
*:D**:D* A ona jde dokonce vypnout ta symetrie ? [b]Mildík[/b] V páťáku na právech, vyděšen z blížících se měsíců.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se