Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 66921 - 66940 Napsat příspěvek

Ted

:- Uff, tak jen doufám, že takovýho krasavce jsi měl pojištěnýho...
591340
*:-* Uff, tak jen doufám, že takovýho krasavce jsi měl pojištěnýho...
Ted
0 0
reagovat
Zlodějové všech zemí, vyližte si prdel...

Kolo za 30k v hajzlu...
591338
Zlodějové všech zemí, vyližte si prdel... Kolo za 30k v hajzlu...
0 0
reagovat
Jen aby to nebylo In Memoriam.
591336
Jen aby to nebylo In Memoriam.
0 0
reagovat
Chce na starý kolena taky Oscara, tak co... :)
591326
Chce na starý kolena taky Oscara, tak co... *:)*
0 0
reagovat
Christian Bale syndrom... link :o
591323
Christian Bale syndrom... http://www.super.cz/18474-zhubnul-15-kilo-zestarl-o-20-let-herec-matthew-mcconaughey-prosel-drastickou-promenou-vypada-jako-starik.html *:o*
0 0
reagovat

SteKi

To je parádní výběr! Gratuluji a tiše závidím! :+
591307
To je parádní výběr! Gratuluji a tiše závidím! *:+*
SteKi
0 0
reagovat
A ja mam cely rok co citat. Hra o trony (a urcite neskoncim pri prvej knihe), Atlas mrakov, druhy diel Enderovej hry, dokonca kniha Perks of being a wallflower :) a 1Q84 od Murakamiho...asi som posluchal :+
591306
A ja mam cely rok co citat. Hra o trony (a urcite neskoncim pri prvej knihe), Atlas mrakov, druhy diel Enderovej hry, dokonca kniha Perks of being a wallflower *:)* a 1Q84 od Murakamiho...asi som posluchal *:+*
0 0
reagovat

Mildík

Vrtulník dostal můj otec :D
591305
Vrtulník dostal můj otec *:D*
Mildík
0 0
reagovat
Já nic moc (nějaký money), ale ten zavírací nůž od tatínka vypadá přesně jako něco, s čím bych si mohl hrát na Dextera.8):+
591304
Já nic moc (nějaký money), ale ten zavírací nůž od tatínka vypadá přesně jako něco, s čím bych si mohl hrát na Dextera.*8)**:+*
0 0
reagovat
Ja stylove skoncil v nemocnici a Jezisek mi k tomu pribalil 6 krabicek smesi kodeinu a ibuprofenu, plus jako bonus nejake dalsi prasky...asi antibiotika, tezko rict :)
591303
Ja stylove skoncil v nemocnici a Jezisek mi k tomu pribalil 6 krabicek smesi kodeinu a ibuprofenu, plus jako bonus nejake dalsi prasky...asi antibiotika, tezko rict :)
0 0
reagovat
Pánové... A příští Vánoce? 8) link
591302
Pánové... A příští Vánoce? *8)* [link="https://www.youtube.com/watch?v=ySoW-SmHMn4"]link[/link]
0 0
reagovat
KarelR vyhrál. :+

Já měl letos oblečení! A hlavní věc, kterou jsem postrádal loni - termoprádlo. To zas až tam venku bude jak v tulení pí*i...?)
A ať si to zní kýčovitě jak chce, fakt jsem byl rád, že jsme se sešli celá rodina. Priceless! :+
591300
[b]KarelR[/b] vyhrál. *:+* Já měl letos oblečení! A hlavní věc, kterou jsem postrádal loni - termoprádlo. To zas až tam venku bude jak v tulení pí*i...*?)* A ať si to zní kýčovitě jak chce, fakt jsem byl rád, že jsme se sešli celá rodina. Priceless! *:+*
0 0
reagovat
My víme přeci co se s vrtulníčkem stalo, zkoušel Die Hard 5 v reálu ;)
591299
My víme přeci co se s vrtulníčkem stalo, zkoušel Die Hard 5 v reálu *;)*
0 0
reagovat

Mildík

Co se stalo s vrutlníkem ????
591298
Co se stalo s vrutlníkem ????
Mildík
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Je tam hodně malých kapel (Murder by Death, Mark Lanegan) a větší snad jen Nick Cave. Užij si koncerty, ale ještě se načekáš ;)
591297
Je tam hodně malých kapel (Murder by Death, Mark Lanegan) a větší snad jen Nick Cave. Užij si koncerty, ale ještě se načekáš *;)*
Sam.Vimes
0 0
reagovat
A je po vrtulníčku :(((
591289
A je po vrtulníčku :(((
0 0
reagovat
Logitech Z fuckin' 906!!! 8)
591288
Logitech Z fuckin' 906!!! *8)*
0 0
reagovat
I já dostal lístky - Eric Clapton a Deep Purple :)

Bachy - co za LPčka?
591287
I já dostal lístky - Eric Clapton a Deep Purple *:)* [b]Bachy[/b] - co za LPčka?
0 0
reagovat
Já zas na Colours a k tomu pár LPček, co jsem si tak na půl stejnak nabral sám. Takže hudebně nááádhera. Filmově se pak zařídím v lednu sám. Tak užívejte dárky celou noc:+
591284
Já zas na Colours a k tomu pár LPček, co jsem si tak na půl stejnak nabral sám. Takže hudebně nááádhera. Filmově se pak zařídím v lednu sám. Tak užívejte dárky celou noc*:+*
0 0
reagovat
Letos nas nenavstivil Jezisek, ale Satanek, dostal jsem totiz i listek na Mastery :D
591280
Letos nas nenavstivil Jezisek, ale Satanek, dostal jsem totiz i listek na Mastery *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se