Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 66901 - 66920 Napsat příspěvek

departed

Potřebuju dávku sounáležitosti zdarma...
591378
Potřebuju dávku sounáležitosti zdarma...
departed
0 0
reagovat

killerzeli

Cuuuuute! :+
591377
Cuuuuute! *:+*
killerzeli
0 0
reagovat
Já myslím, že to Ted ještě bere dobře. Třeba kdyby mě někdo ukradl něco za 30k, tak by mě tak na týden MZ diskuze vůbec nezajímaly.
591376
Já myslím, že to Ted ještě bere dobře. Třeba kdyby mě někdo ukradl něco za 30k, tak by mě tak na týden MZ diskuze vůbec nezajímaly.
0 0
reagovat
Když Christmas Miracle, tak nemůžu uvěřit, že jsi nepostnul tento :));)
591375
Když Christmas Miracle, tak nemůžu uvěřit, že jsi nepostnul [link="http://www.youtube.com/watch?v=Du_FoSqVjp8"]tento[/link] *:))**;)*
0 0
reagovat
591374
http://www.youtube.com/watch?v=yNm6SZCH08w
0 0
reagovat

Čujte, čujte!

Verejne sa zriekam HIMYM!

Stastne a vesele, Ted!;)

(este ze to tu necita duro:)
591372
Verejne sa zriekam HIMYM! Stastne a vesele, Ted!*;)* (este ze to tu necita duro:)
Čujte, čujte!
0 0
reagovat

Memphis

Ani pes tentokrát nepomůže. Ale díky za pokus.
Mě by snad jenom pomohlo, kdyby se Gorecki veřejně zřekl "svojí matky". No pressure.
591371
Ani pes tentokrát nepomůže. Ale díky za pokus. Mě by snad jenom pomohlo, kdyby se Gorecki veřejně zřekl "svojí matky". No pressure.
Memphis
0 0
reagovat

Ted

Hele, nejsi první ani poslední, aspoň k tobě byli upřímný... Tady máš něco na zlepšení nálady: link
591370
Hele, nejsi první ani poslední, aspoň k tobě byli upřímný... Tady máš něco na zlepšení nálady: http://www.sanger.dk/
Ted
0 0
reagovat

TedGeorge

link sice ti to nepomoze ale urcite si take nieco predstavujes :))
591365
[link="http://www.mojevideo.sk/video/17578/zlodej_bicyklov_schytal_poriadny_vyprask.html"]link[/link] sice ti to nepomoze ale urcite si take nieco predstavujes *:))*
TedGeorge
0 0
reagovat

Milosh

Promiň, ale když mi prakticky řeknou, že mám sám obíhat zastavárny, že toho mají hodně... Aspoň mě mohli nechat tu iluzi, že se o něco pokusí a není to už totálně v prdeli. Vytvoření speciální jednotky sem fakt nechtěl.

Ale sem teď ukrutně nasranej na vše, takže možná ti za pár týdnů řeknu, jak hodní policisté byly tak slušní, že mě upozornili na to, že neudělají v této věci vůbec nic a já se jim tady ještě omluvím, že sem očekával, že se aspoň něco bude dít. Ale proč to vlastně píšu na moviezone, kdybych ještě byl na facebooku, tak sem si mohl vylít srdíčko tam.

Popik: Víš co si můžeš
591364
Promiň, ale když mi prakticky řeknou, že mám sám obíhat zastavárny, že toho mají hodně... Aspoň mě mohli nechat tu iluzi, že se o něco pokusí a není to už totálně v prdeli. Vytvoření speciální jednotky sem fakt nechtěl. Ale sem teď ukrutně nasranej na vše, takže možná ti za pár týdnů řeknu, jak hodní policisté byly tak slušní, že mě upozornili na to, že neudělají v této věci vůbec nic a já se jim tady ještě omluvím, že sem očekával, že se aspoň něco bude dít. Ale proč to vlastně píšu na moviezone, kdybych ještě byl na facebooku, tak sem si mohl vylít srdíčko tam. Popik: Víš co si můžeš
Milosh
0 0
reagovat

TedGeorge

A to měli jako vytvořit speciální jednotku na hledání tvýho kola?
591363
A to měli jako vytvořit speciální jednotku na hledání tvýho kola?
TedGeorge
0 0
reagovat

TedGeorge

K tomuhle už není co dodat. :-
591362
K tomuhle už není co dodat. *:-*
TedGeorge
0 0
reagovat

popik

...Run Forrest! Run!... :D
591361
...Run Forrest! Run!... *:D*
popik
0 0
reagovat
Mělo zámek za 500, klasicky přeštípnutej, měl sem ho rok, vypáčili dveře v zamčený místnosti, museli jít najisto. Pojištěný nebylo, další už kupovat nebudu. Budu jezdit autem a budu tlustoprd, kterej pro svý zdravý dělá hovno. Fuck off world

P.S Policajti prej: "No, tak protokol máme sepsanej, po novým roce to někomu předáme, ale máme strašně moc práce, tak nevíme kdy se k tomu dostanem. Můžete zatím sám obcházet zastavárny, ale tyhle kola se pak prodaj přes internet."
Raději bez komentáře, ať neurazím i ty slušný policajty...
591360
Mělo zámek za 500, klasicky přeštípnutej, měl sem ho rok, vypáčili dveře v zamčený místnosti, museli jít najisto. Pojištěný nebylo, další už kupovat nebudu. Budu jezdit autem a budu tlustoprd, kterej pro svý zdravý dělá hovno. Fuck off world P.S Policajti prej: "No, tak protokol máme sepsanej, po novým roce to někomu předáme, ale máme strašně moc práce, tak nevíme kdy se k tomu dostanem. Můžete zatím sám obcházet zastavárny, ale tyhle kola se pak prodaj přes internet." Raději bez komentáře, ať neurazím i ty slušný policajty...
0 0
reagovat
Ouuu, ten Charles Durning mě mrzí. Přesně ten herec, kterého podle jména většina lidí nezná, ale jeho role v Tootsie, Tajemné záři nad Pacifikem, Podrazu nebo Agentu WC40 si pamatuje snad každý....
591352
Ouuu, ten Charles Durning mě mrzí. Přesně ten herec, kterého podle jména většina lidí nezná, ale jeho role v Tootsie, Tajemné záři nad Pacifikem, Podrazu nebo Agentu WC40 si pamatuje snad každý....
0 0
reagovat
Ted: to nasere :-. Něco podobnýho se mi stalo před dvěma rokama - měl jsem ho cca 3 měsíce. Asi půl roku poté jsem byl ještě tak nasranej, že kdybych ve městě někoho na něm potkal, tak ho seriózně přejedu (a jdu za to sedět, ale to je jedno). Fuck off, zloději.
591351
Ted: to nasere *:-*. Něco podobnýho se mi stalo před dvěma rokama - měl jsem ho cca 3 měsíce. Asi půl roku poté jsem byl ještě tak nasranej, že kdybych ve městě někoho na něm potkal, tak ho seriózně přejedu (a jdu za to sedět, ale to je jedno). Fuck off, zloději.
0 0
reagovat

posledni dostupne foto Tedova kola

591350
http://www.oddee.com/_media/imgs/articles2/a97377_g207_1-2.jpg
posledni dostupne foto Tedova kola
0 0
reagovat
Tak pro kolo za 30 si myslím není problém pořídit špičkový zámek za trojku, třeba Kryptonite a pak ho ovozit na rámu, protože je to těžké jak cihla.:D
591349
Tak pro kolo za 30 si myslím není problém pořídit špičkový zámek za trojku, třeba Kryptonite a pak ho ovozit na rámu, protože je to těžké jak cihla.*:D*
0 0
reagovat
Oni si ho hlavně někteří pořád naivně ani nezamykají.
591347
Oni si ho hlavně někteří pořád naivně ani nezamykají.
0 0
reagovat
Kolo za třicet pojištěný? Dream on. Nepojišťujou se ani mnohem dražší kousky... Dneska už pomáhá jenom hodně tlustej řetěz, nenechávat kolo ani na chvíli z očí a přechovávat zásadně doma, nejlíp v ložnici. :-

Ted
Zkus se obrátit i na bike-forum. vlášť pokud to nebyla úplná tuctovka, tak by ti tam třeba mohli pomoct.
591342
Kolo za třicet pojištěný? Dream on. Nepojišťujou se ani mnohem dražší kousky... Dneska už pomáhá jenom hodně tlustej řetěz, nenechávat kolo ani na chvíli z očí a přechovávat zásadně doma, nejlíp v ložnici. *:-* [b]Ted[/b] Zkus se obrátit i na bike-forum. vlášť pokud to nebyla úplná tuctovka, tak by ti tam třeba mohli pomoct.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se