Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 66461 - 66480 Napsat příspěvek
No ja by som bol rad keby to naistalovali do IMAXu kedze tam raz do roka zavitam :) Tento rok Superman :+
596096
No ja by som bol rad keby to naistalovali do IMAXu kedze tam raz do roka zavitam *:)* Tento rok Superman *:+*
0 0
reagovat

KARLOS

Díky bohu za to, že ne HFR. Dalšího hobita nepotřebuju - mimo kino si to nepustím, protože to blučko neumí a 24 fps udělané ze 48fps má "chybějící snímky". Navíc nevím jak se to případně plánuje do budoucna, ale v Ově 48fps nikde není. So thx but no thx.

Dokud to tak nebude v "každém" kině a dokud to tak nebude ve verzích na doma, tak je ta technologie pro mě mrtvá. Navíc tohle vše stranou, pořád máme papírový look (budiž, možná v novějších filmech nebude).
596094
Díky bohu za to, že ne HFR. Dalšího hobita nepotřebuju - mimo kino si to nepustím, protože to blučko neumí a 24 fps udělané ze 48fps má "chybějící snímky". Navíc nevím jak se to případně plánuje do budoucna, ale v Ově 48fps nikde není. So thx but no thx. Dokud to tak nebude v "každém" kině a dokud to tak nebude ve verzích na doma, tak je ta technologie pro mě mrtvá. Navíc tohle vše stranou, pořád máme papírový look (budiž, možná v novějších filmech nebude).
KARLOS
0 0
reagovat
A jinak se šušká, že do konce tohohle roku by mohly být další čtyři, kde kdy a jak zatím není známo...
U Slovenska se myslím stejným způsobem přemýšlí o dvou instalacích...
596093
A jinak se šušká, že do konce tohohle roku by mohly být další čtyři, kde kdy a jak zatím není známo... U Slovenska se myslím stejným způsobem přemýšlí o dvou instalacích...
0 0
reagovat

SteKi

Multikino Premiere Cinemas v pražské Hostivaři.
596092
Multikino Premiere Cinemas v pražské Hostivaři.
SteKi
0 0
reagovat

KARLOS

Je v cechach sala, ktora disponuje ozvucenim Atmos? (na slovensko sa ani pytat nebudem ?) )
596091
Je v cechach sala, ktora disponuje ozvucenim Atmos? (na slovensko sa ani pytat nebudem *?)* )
KARLOS
0 0
reagovat
Já to s dovolením ještě trochu rozvinu a doplním ;)...
Předně, i Nolan bude znova točit na IMAX (1570; film), velmi pravděpodobně i novinka Wallyho Pfistera (oba tahouni technologie)...
A pak ten Bay. Ten řekl, že T4 budou rouhodně 3D. Hned po této zprávě vyvstala myšlenka, jestli tedy bude použita stejná metoda jako u Treku (natáčení na 1570 film a následný konvert), možná v kombinaci s klasickým digi 3D záznamem (Trek je konvert celý, včetně 35mm záběrů).
Nakonec však použije novou IMAX 3D kameru. Podrobnější info zatím nebylo puštěno, ale s jistotou lze předpokládat, že to bude digitálka, která je založena na kameře Phantom 65 (exkluzivní smlouva). Je to potvora, co má rozměry snímače shodné s 65mm filmem (klasickým), takže se na ni dají implementovat příslušné 65mm skla. Jaký bude systém stereo konvergence (IMAX měl v tomhle směru už určité snahy a byly to snahy o side by side s pevným rozestupem, takže nulová nastavitelnost 3Dka) ještě není známo, snad se bude jednat o klasické polopropustné zrcadlo.
Mimochodem, Bay a HFR bohužel nic (tajně sem v tuhle kombinaci doufal), na druhou stranu Bay a Atmos láska na první poslech. Tady bude novinkový mix tutovka (už jen kvůli tomu, že už během tohoto překlenovacího roku se k němu přiklání většina majors)...
Tady zdroj.
596090
Já to s dovolením ještě trochu rozvinu a doplním ;)... Předně, i Nolan bude znova točit na IMAX (1570; film), velmi pravděpodobně i novinka Wallyho Pfistera (oba tahouni technologie)... A pak ten Bay. Ten řekl, že T4 budou rouhodně 3D. Hned po této zprávě vyvstala myšlenka, jestli tedy bude použita stejná metoda jako u Treku (natáčení na 1570 film a následný konvert), možná v kombinaci s klasickým digi 3D záznamem (Trek je konvert celý, včetně 35mm záběrů). Nakonec však použije novou IMAX 3D kameru. Podrobnější info zatím nebylo puštěno, ale s jistotou lze předpokládat, že to bude digitálka, která je založena na kameře Phantom 65 (exkluzivní smlouva). Je to potvora, co má rozměry snímače shodné s 65mm filmem (klasickým), takže se na ni dají implementovat příslušné 65mm skla. Jaký bude systém stereo konvergence (IMAX měl v tomhle směru už určité snahy a byly to snahy o side by side s pevným rozestupem, takže nulová nastavitelnost 3Dka) ještě není známo, snad se bude jednat o klasické polopropustné zrcadlo. Mimochodem, Bay a HFR bohužel nic (tajně sem v tuhle kombinaci doufal), na druhou stranu Bay a Atmos láska na první poslech. Tady bude novinkový mix tutovka (už jen kvůli tomu, že už během tohoto překlenovacího roku se k němu přiklání většina majors)... [link="http://collider.com/transformers-4-imax-digital-camera-michael-bay/"]Tady[/link] zdroj.
0 0
reagovat
Pokud se tu najdou nejaci fanousci Florence + the Machine, tak rozhodne doporucuju tohle video, ktere podle me, jakkoliv nemozne to zni, prekonava original, cimz myslim i studiovou verzi... osobne jsem videl jenom dve videa, kde to Florence zpivala zive a byla to docela hruza....... tahle cinska slecna si to dava naprosto s prehledem...

...a verte mi, ze to priznavam fakt nerad, protoze imo na svete neni nic horsiho nez cinska muzika (ta moderni) a cinske tv show.. Osobne verim, ze po smrti na me v pekle ceka uzavreny pokoj, kde bude 24/7 zapnuta cinska televize.

Nicmene tenhle song podle me fakt stoji za (asi...) pomalejsi stream a otravnou reklamu, ktera tomu predchazi.
596089
Pokud se tu najdou nejaci fanousci Florence + the Machine, tak rozhodne doporucuju [link="http://v.youku.com/v_show/id_XNTI3MzkyNzUy.html"]tohle[/link] video, ktere podle me, jakkoliv nemozne to zni, prekonava original, cimz myslim i studiovou verzi... osobne jsem videl jenom dve videa, kde to Florence zpivala zive a byla to docela hruza....... tahle cinska slecna si to dava naprosto s prehledem... ...a verte mi, ze to priznavam fakt nerad, protoze imo na svete neni nic horsiho nez cinska muzika (ta moderni) a cinske tv show.. Osobne verim, ze po smrti na me v pekle ceka uzavreny pokoj, kde bude 24/7 zapnuta cinska televize. Nicmene tenhle song podle me fakt stoji za (asi...) pomalejsi stream a otravnou reklamu, ktera tomu predchazi.
0 0
reagovat
Stanley Tucci bude v TF4 a blíží se další velké jméno, které je blízko k podpisu a natáčet se bude z části pro IMAX formát ... začínám se mírně těšit.
596086
Stanley Tucci bude v TF4 a blíží se další velké jméno, které je blízko k podpisu a natáčet se bude z části pro IMAX formát ... začínám se mírně těšit.
0 0
reagovat
Kal-El dostal 24 hodin a Warneři spustili odpočet na 50... To je buď ochota vyjednávat nebo pěkně podělaná virální kampaň. :)
596085
Kal-El dostal 24 hodin a Warneři spustili odpočet na 50... To je buď ochota vyjednávat nebo pěkně podělaná virální kampaň. :)
0 0
reagovat
Tohle me dneska naprosto rozsekalo :D
596084
[link="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Kvr9LFzOo50"]Tohle[/link] me dneska naprosto rozsekalo :D
0 0
reagovat

Vincent

:D:+
596068
*:D**:+*
Vincent
0 0
reagovat
Jsem vcera pospaval u televize a videl jsem tuhle zpravu od Zoda a zprvu jsem si rikal proc mam rozbitou televizi lol
596066
Jsem vcera pospaval u televize a videl jsem tuhle zpravu od Zoda a zprvu jsem si rikal proc mam rozbitou televizi lol
0 0
reagovat

popik

To Zod ještě neví, že mu ten ňouma ze Smallville nakope prdel :D
596064
To Zod ještě neví, že mu ten ňouma ze Smallville nakope prdel *:D*
popik
0 0
reagovat
:+
596063
*:+*
0 0
reagovat

YOU ARE NOT ALONE

Krátká zpráva od generála Zoda.
596062
Krátká [link="http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=MbD88cG5DS8&vhs=1"]zpráva[/link] od generála Zoda.
YOU ARE NOT ALONE
0 0
reagovat
Diky chlapi :)
596040
Diky chlapi :)
0 0
reagovat

kubqo

To je snáď jedno v akom poradí to budeš vidieť. Jedine, že TDKR 2 pozeraj až po jednotke. ;)
596033
To je snáď jedno v akom poradí to budeš vidieť. Jedine, že TDKR 2 pozeraj až po jednotke. *;)*
kubqo
0 0
reagovat
Niekto kto sa vyzná v DC animákoch? V akom poradí si mám pozrieť, najmä tie o Batmanovi. Videl som Wonder Woman(2009) a Batman: Year One. Kam teraz? Mám záujem najmä o Mask of the Phatasm, Gotham Knight, Under The Red Hood, TDKR1,2, Public Enemies, Superman vs The Elite. btw Doomsday som už videl
596032
Niekto kto sa vyzná v DC animákoch? V akom poradí si mám pozrieť, najmä tie o Batmanovi. Videl som Wonder Woman(2009) a Batman: Year One. Kam teraz? Mám záujem najmä o Mask of the Phatasm, Gotham Knight, Under The Red Hood, TDKR1,2, Public Enemies, Superman vs The Elite. btw Doomsday som už videl
0 0
reagovat

Spazz

Výborný. Možná za to může částečně ta scéna samotná, ale stejně je to dobrá kresba.:+
596031
Výborný. Možná za to může částečně ta scéna samotná, ale stejně je to dobrá kresba.*:+*
Spazz
0 0
reagovat

Spazz

Paráda :+
596027
Paráda *:+*
Spazz
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se