Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 66501 - 66520 Napsat příspěvek
Olympijský hry byly zábavnější. Tohle je nuda.
592538
Olympijský hry byly zábavnější. Tohle je nuda.
0 0
reagovat
Tak jak? Pokračujem v google hrách? :+:+
592537
Tak jak? Pokračujem v google hrách? *:+**:+*
0 0
reagovat

ex-Soldier

Kolo času mám rozečtené. S počtem dílů narůstal počet stránek a nezanedbatelně taky idiocie postav. Zajímavý svět to nezachránil. Jestli chceš číst něco podobně obsáhleho, tak zkus Malazskou ságu padlých, Kolo času si nech jako nouzovku.
592536
Kolo času mám rozečtené. S počtem dílů narůstal počet stránek a nezanedbatelně taky idiocie postav. Zajímavý svět to nezachránil. Jestli chceš číst něco podobně obsáhleho, tak zkus Malazskou ságu padlých, Kolo času si nech jako nouzovku.
ex-Soldier
0 0
reagovat
Anna Kendrick to zabila :D link
592534
Anna Kendrick to zabila *:D* http://www.rouming.cz/roumingShow.php?file=-_Anna_Kendrick_-______15.01.2013.jpg
0 0
reagovat
Naprostej souhlas s fingolfinem
592533
Naprostej souhlas s fingolfinem
0 0
reagovat
Killda: Taky ti to nijak nezazlívám, spíš bez obalu říkám, co by se dalo PŘÍŠTĚ zlepšit ;)... Vzledem k tomu, že točíš na digi zrcadlo (předpokládám), bude světlo přece jenom ovladatelnější, je jasné, že to nebude ideální, ale upřímě - raději s kompromisy vyvážená bílá a zasvícená scéna - kde si zas o řád víc budeš moct hrát s obrázky - než jednoduchost, ale obraz utápějící se ve tmě ;)...
Jinak budu držet palce, aby se ti zadařilo i s tím zvukem, o to víc, že stoprocentně platí to, co píše fingolfincz :)...
592532
Killda: Taky ti to nijak nezazlívám, spíš bez obalu říkám, co by se dalo PŘÍŠTĚ zlepšit ;)... Vzledem k tomu, že točíš na digi zrcadlo (předpokládám), bude světlo přece jenom ovladatelnější, je jasné, že to nebude ideální, ale upřímě - raději s kompromisy vyvážená bílá a zasvícená scéna - kde si zas o řád víc budeš moct hrát s obrázky - než jednoduchost, ale obraz utápějící se ve tmě ;)... Jinak budu držet palce, aby se ti zadařilo i s tím zvukem, o to víc, že stoprocentně platí to, co píše fingolfincz :)...
0 0
reagovat

Kilda

Hlavní výhoda je, že se tam nemluví. Sehnat na amaterskej film lidi, co dokážou mluvit před kamerou, aby pak ve finále nezněli, jak idioti, je, řek bych, jeden z nejtěžších oříšků k rozlousknutí :)
Každopádně fajn práce:+
592531
Hlavní výhoda je, že se tam nemluví. Sehnat na amaterskej film lidi, co dokážou mluvit před kamerou, aby pak ve finále nezněli, jak idioti, je, řek bych, jeden z nejtěžších oříšků k rozlousknutí :) Každopádně fajn práce*:+*
Kilda
0 0
reagovat

KARLOS

Filmové osvětlení je pro mě zatím moc drahý...v noiru se ho pokusím vynahradit halogeny nebo lampami... prostě vším co bude po ruce... navíc půjde o můj první zvukový film (koupil jsem si nově Zoom H1)... bude to boj :D
592530
Filmové osvětlení je pro mě zatím moc drahý...v noiru se ho pokusím vynahradit halogeny nebo lampami... prostě vším co bude po ruce... navíc půjde o můj první zvukový film (koupil jsem si nově Zoom H1)... bude to boj *:D*
KARLOS
0 0
reagovat
Killda: Nápad super, zpracování malinko horší (ta zrcadlovost, ale to je jednoduše odpustitelná chyba;) a možná by to chtělo možná alespoň trochu příště pořešit lepší svícení - ten tunel byl expozičně opravdu na hraně, vím, že shánět osvětlovací techniku není hračka, ale kvalitně vykreslit hlavního protagonistu by bylo fajn a pokud budeš točit noir, tak svícení bude o to důležitější. Zbytek opravdu fajn, velice chválím střih :)... Jen tak dál.
592528
Killda: Nápad super, zpracování malinko horší (ta zrcadlovost, ale to je jednoduše odpustitelná chyba;) a možná by to chtělo možná alespoň trochu příště pořešit lepší svícení - ten tunel byl expozičně opravdu na hraně, vím, že shánět osvětlovací techniku není hračka, ale kvalitně vykreslit hlavního protagonistu by bylo fajn a pokud budeš točit noir, tak svícení bude o to důležitější. Zbytek opravdu fajn, velice chválím střih :)... Jen tak dál.
0 0
reagovat

kedlik

Dělal mi ji Tomáš Oliva. Má některé ukázky na youtube, nebo si ho mužeš najít na bandzone (jako já).
592527
Dělal mi ji Tomáš Oliva. Má některé ukázky na youtube, nebo si ho mužeš najít na bandzone (jako já).
kedlik
0 0
reagovat

Killda

Tu hudbu u videí děláš sám?
592526
Tu hudbu u videí děláš sám?
Killda
0 0
reagovat

XBox

Wow, tak tohle vypadá hodně luxusně... link :+
592523
Wow, tak tohle vypadá hodně luxusně... [link="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=re1EatGRV0w#!"]link[/link] *:+*
XBox
0 0
reagovat

Milosh

O tom vím... měl jsem to celé lépe postavit, ale v úzkém tunelu se to dělá těžce..:D každopádně téhle chyby jsem si vědom ?)
592522
O tom vím... měl jsem to celé lépe postavit, ale v úzkém tunelu se to dělá těžce..*:D* každopádně téhle chyby jsem si vědom *?)*
Milosh
0 0
reagovat

Killda

592521
http://en.wikipedia.org/wiki/180_degree_rule
Killda
0 0
reagovat
Díky, je fajn slyšet pozitivní názory i od té filmově vzdělané komunity :)
Na jaro chystám noir-film... snad se taky povede a budu ho moct někdy ukázat
592518
Díky, je fajn slyšet pozitivní názory i od té filmově vzdělané komunity *:)* Na jaro chystám noir-film... snad se taky povede a budu ho moct někdy ukázat
0 0
reagovat

Killda

:+

Za hudbu :+:+
592516
*:+* Za hudbu *:+**:+*
Killda
0 0
reagovat

Killda

Paráda! :+ Amatérske filmy väčšinou za nič nestoja a nevydržím pri nich ani minútu, ale toto je naozaj super. Skvelý nápad a timing hudby k obrazu. Na konci som cítil trochu aj zimomriavky. Ešte nič z domácej amatérskej tvorby ma takto nezaujalo. Len tak ďalej.
592515
Paráda! *:+* Amatérske filmy väčšinou za nič nestoja a nevydržím pri nich ani minútu, ale toto je naozaj super. Skvelý nápad a timing hudby k obrazu. Na konci som cítil trochu aj zimomriavky. Ešte nič z domácej amatérskej tvorby ma takto nezaujalo. Len tak ďalej.
Killda
0 0
reagovat
Hodně velkej luxus, hlavně hudba mě posadila na prdel... :+:+:+
592514
Hodně velkej luxus, hlavně hudba mě posadila na prdel... *:+**:+**:+*
0 0
reagovat

Killda

Hoooo...zírám. Moc pěkné:+:+
592513
Hoooo...zírám. Moc pěkné*:+**:+*
Killda
0 0
reagovat
Můj další "filmový" pokus ... link
592512
Můj další "filmový" pokus ... [link="http://www.youtube.com/watch?v=uAGUxf79YtA"]link[/link]
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se