Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 66241 - 66260 Napsat příspěvek
Den cvoka je dobry napad.;)

xxendxx: V podstate take veci ake nahodil Bachy. Chcem film na jeden vecer. Guarda som "bohuzial" uz videl.
593243
Den cvoka je dobry napad.*;)* xxendxx: V podstate take veci ake nahodil Bachy. Chcem film na jeden vecer. Guarda som "bohuzial" uz videl.
0 0
reagovat
Pod The Guard se podepíšu. To je hodně nedoceněná pecka, kterou sem viděl snad už 3x...
593242
Pod The Guard se podepíšu. To je hodně nedoceněná pecka, kterou sem viděl snad už 3x...
0 0
reagovat
celkem zalezi jakou komedii mas namysli... scary movie styl? Denik Bridgit Jones styl? Zhavy vystrely styl? pokud jde o komedie, volil bych radsi nejakej serial
593241
celkem zalezi jakou komedii mas namysli... scary movie styl? Denik Bridgit Jones styl? Zhavy vystrely styl? pokud jde o komedie, volil bych radsi nejakej serial
0 0
reagovat

Loki

Lockout - akčný film, ale vtipnejší než akákoľvek komédia za minulý rok :D
alebo ak ti ide čisto o humor - Jimmy Carr: Comedian
593239
Lockout - akčný film, ale vtipnejší než akákoľvek komédia za minulý rok :D alebo ak ti ide čisto o humor - Jimmy Carr: Comedian
Loki
0 0
reagovat
Čtyři lvi, Den cvoka, The Guard
593233
Čtyři lvi, Den cvoka, The Guard
0 0
reagovat

Loki

Pirát silnic - strašně debilní, ale zároveň celkem zábavné
Popřípadě si zapni zápas Real vs Barcelona, tam bude dost komediálních scén (hlavně od fotbalového Hollywoodu FCB)
593232
Pirát silnic - strašně debilní, ale zároveň celkem zábavné Popřípadě si zapni zápas Real vs Barcelona, tam bude dost komediálních scén (hlavně od fotbalového Hollywoodu FCB)
Loki
0 0
reagovat

Komedia na vecer

Chlapci potreboval by som na vecer nejaku komediu. Skor asi nieco under the radar. Kludne aj 5-6 tipov, vacsinou to mam asi pozrete. Diky moc.:+
593231
Chlapci potreboval by som na vecer nejaku komediu. Skor asi nieco under the radar. Kludne aj 5-6 tipov, vacsinou to mam asi pozrete. Diky moc.*:+*
Komedia na vecer
0 0
reagovat
Hraje tu nekdo pravidelne FIFA 13? :)
593224
Hraje tu nekdo pravidelne FIFA 13? *:)*
0 0
reagovat

Macejko

Danke ;):+
593216
Danke *;)**:+*
Macejko
0 0
reagovat

verbst

Aha takto. No, osobne mám odskúšané iba základné verzie (pri TDKR obohatené o bonusové skladby), ale možno ti pomôže táto stránka: link Tam zistíš, čo na to ľudia hovoria.
593215
Aha takto. No, osobne mám odskúšané iba základné verzie (pri TDKR obohatené o bonusové skladby), ale možno ti pomôže táto stránka: http://hans-zimmer.com/ Tam zistíš, čo na to ľudia hovoria.
verbst
0 0
reagovat

Macejko

Je několik verzí:
Batman Begins:
- Klasika
- Recording Sessions
- Complete

The Dark Knight:
- Klasika
- Collector
- Collector's Edition

The Dark Knight Rises:
- Klasika
- Complete
- Ultimate Complete
593214
Je několik verzí: [b]Batman Begins:[/b] - Klasika - Recording Sessions - Complete [b]The Dark Knight:[/b] - Klasika - Collector - Collector's Edition [b]The Dark Knight Rises:[/b] - Klasika - Complete - Ultimate Complete
Macejko
0 0
reagovat

verbst

Ako to myslíš?
593213
Ako to myslíš?
verbst
0 0
reagovat
Lineage sem, Lineage tam, ja som svoje vysokoskolske roky stravil na Brutus MUDe od chlapcov z Troje 8)
Som zvedavy ci to niekomu nieco hovori...
593212
Lineage sem, Lineage tam, ja som svoje vysokoskolske roky stravil na Brutus MUDe od chlapcov z Troje *8)* Som zvedavy ci to niekomu nieco hovori...
0 0
reagovat

Vardant

Vraj 2014, ale to je síce len neoficiálny odhad.

studo
Ja som takýchto hier moc nehral. Vlastne, ak počítam mmorpg, tak len pri Lineage 2 C5 som strávil takmer rok života a stačilo mi. :) Ale ten nový diel vyzerá dosť dobre.
593211
Vraj 2014, ale to je síce len neoficiálny odhad. [b]studo[/b] Ja som takýchto hier moc nehral. Vlastne, ak počítam mmorpg, tak len pri Lineage 2 C5 som strávil takmer rok života a stačilo mi. *:)* Ale ten nový diel vyzerá dosť dobre.
Vardant
0 0
reagovat
Koukám, že je to tu samej vysokoškolák:))
593210
Koukám, že je to tu samej vysokoškolák*:))*
0 0
reagovat
Který verze Zimmerovejch "Netopejrů" jsou nejlepší?
593209
Který verze Zimmerovejch "Netopejrů" jsou nejlepší?
0 0
reagovat

kyller

Na Lineage si asi ještě počkáme. Snad ukážou něco nového na E3, jinak je ticho po pěšině.
593207
Na Lineage si asi ještě počkáme. Snad ukážou něco nového na E3, jinak je ticho po pěšině.
kyller
0 0
reagovat
ten superbowl bude letos nejak chudej, Wolvik nic a Lone Ranger, jak se na ten film sakra tesim a navsteva kina je tutova, tak dat 12micu za spot je prehnanej hnus.. jenom co jsem videl paradnich filmu s takovym nebo i mensim rozpoctem..
593203
ten superbowl bude letos nejak chudej, Wolvik nic a Lone Ranger, jak se na ten film sakra tesim a navsteva kina je tutova, tak dat 12micu za spot je prehnanej hnus.. jenom co jsem videl paradnich filmu s takovym nebo i mensim rozpoctem..
0 0
reagovat
Vy mě bavíte. Já mám zkouškový obvykle od října do září, kromě LANky o vánocích jsem hru nezapnul snad dýl než rok...

...jdu se zase vybrečet do polštáře.

:D
593198
Vy mě bavíte. Já mám zkouškový obvykle od října do září, kromě LANky o vánocích jsem hru nezapnul snad dýl než rok... ...jdu se zase vybrečet do polštáře. *:D*
0 0
reagovat

Tony

Tak pod tohle se podepíšu :D
593183
Tak pod tohle se podepíšu *:D*
Tony
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se