Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 66261 - 66280 Napsat příspěvek

Path of Exile

Hoši skúste www.pathofexile.com
Môže to byť šanca pre tých ktorých sklamolo D3 :+
593140
Hoši skúste www.pathofexile.com Môže to byť šanca pre tých ktorých sklamolo D3 *:+*
Path of Exile
0 0
reagovat

KARLOS

tak to si si vybral teda hodne blbú záležitosť po 4 rokoch nehrania
593138
tak to si si vybral teda hodne blbú záležitosť po 4 rokoch nehrania
KARLOS
0 0
reagovat
Po čtyřech letech sem zapnul hru a... kupodivu sem si ji i užil...
Byl to Jurský park Hra. Ono, kdyby tam nebylo napsané, že je to hra, tak by se nic nestalo, protože je to spíš dlouhý animák s možností na patřičných místech se podívat, jak dotyčné postavy umírají a to neustálé mačkání tlačítek mě spíš iritovalo a trhalo ze soustředění, než aby mě nějak víc vtáhly do kry. Ale jinak hrozně fajn jednohubka. Příběh sice blboučký, milion twistů mě nudily, ale zase to pořád drželo pozornost a člověk se maximálně těšil na další "ptakoještěrky"...
Navíc to mělo hrozně fajn kameru a to moře nápadů. Fakt by sem chtěl vidět, kdyby se chlapci místo vymýšlení, kde nají zamontovat příslušné namáčknutí, raději věnovali, jak to vecpat do dvou hodin a vydat to jako zábavný animák. Potom by za mě dostali plnou palbu...
593130
Po čtyřech letech sem zapnul hru a... kupodivu sem si ji i užil... Byl to Jurský park Hra. Ono, kdyby tam nebylo napsané, že je to hra, tak by se nic nestalo, protože je to spíš dlouhý animák s možností na patřičných místech se podívat, jak dotyčné postavy umírají a to neustálé mačkání tlačítek mě spíš iritovalo a trhalo ze soustředění, než aby mě nějak víc vtáhly do kry. Ale jinak hrozně fajn jednohubka. Příběh sice blboučký, milion twistů mě nudily, ale zase to pořád drželo pozornost a člověk se maximálně těšil na další "ptakoještěrky"... Navíc to mělo hrozně fajn kameru a to moře nápadů. Fakt by sem chtěl vidět, kdyby se chlapci místo vymýšlení, kde nají zamontovat příslušné namáčknutí, raději věnovali, jak to vecpat do dvou hodin a vydat to jako zábavný animák. Potom by za mě dostali plnou palbu...
0 0
reagovat

Bachy

Jsem na tom stejně. Jedná se o legendární youtube video a dle komentářů jsou "postiženi" tisíce lidí.
593129
Jsem na tom stejně. Jedná se o legendární [link="http://www.youtube.com/watch?v=ZZ5LpwO-An4"]youtube video[/link] a dle komentářů jsou "postiženi" tisíce lidí.
Bachy
0 0
reagovat
producers guild awards vyhralo Argo - čím sa teda zaradilo na momentálne najreálnejšieho kandidáta za best picture... nejaké austrálske ceny zase pozbieralo SLP za herecké teda JenLaw + DaDaLewis
593124
producers guild awards vyhralo Argo - čím sa teda zaradilo na momentálne najreálnejšieho kandidáta za best picture... nejaké austrálske ceny zase pozbieralo SLP za herecké teda JenLaw + DaDaLewis
0 0
reagovat

xxendxx

děkuji za tento odkaz link

od té doby, co se tu zjevil neuplynul den, kdy jsem ho nepouštěl...a to už to bude nějakej týden. Asi půjde o stejnou klasika jako toto link
593119
děkuji za tento odkaz http://heyyeyaaeyaaaeyaeyaa.com/ od té doby, co se tu zjevil neuplynul den, kdy jsem ho nepouštěl...a to už to bude nějakej týden. Asi půjde o stejnou klasika jako toto http://reichrolld.com/
xxendxx
0 0
reagovat

xxendxx

:D:+
593114
*:D**:+*
xxendxx
0 0
reagovat
Co ja viem..ja som hraval skor cecka ?)
593110
Co ja viem..ja som hraval skor cecka *?)*
0 0
reagovat

Mildík

asi vim co myslis, ja mel myslim cervenou, takove ty s bilim vrskem a nepravidelne setiuhelnikovym tvarem s obdelnikovym zapustenym reliefem? Smrdeli jako prase.
593108
asi vim co myslis, ja mel myslim cervenou, takove ty s bilim vrskem a nepravidelne setiuhelnikovym tvarem s obdelnikovym zapustenym reliefem? Smrdeli jako prase.
Mildík
0 0
reagovat

speta.jr

jojo, rohlíčky s ramou, klasika :))) Jinak taky předpokládám, že všichni pamatují ony legendární modré lahvičky na pití :D
593107
jojo, rohlíčky s ramou, klasika :))) Jinak taky předpokládám, že všichni pamatují ony legendární modré lahvičky na pití *:D*
speta.jr
0 0
reagovat

The Joker

me se dotklo uplne vsechno (az na ty skladaci svaciny, ja mel rohlik s ramou a sunkou... fuj)
593106
me se dotklo uplne vsechno (az na ty skladaci svaciny, ja mel rohlik s ramou a sunkou... fuj)
The Joker
0 0
reagovat

The Joker

Teda, až na ty POGy a tamagoči se mě toho moc nedotklo. I když...dobrá, ještě ta ledvinka :)
593105
Teda, až na ty POGy a tamagoči se mě toho moc nedotklo. I když...dobrá, ještě ta ledvinka *:)*
The Joker
0 0
reagovat
Parádní reklama a koho nezasáhne vlna nostalgie, tak je hold moc mladej 8)

Více takových! A je úplně jedno, na jaký je produkt, tady dávám IE palec nahoru :+
593104
Parádní reklama a koho nezasáhne vlna nostalgie, tak je hold moc mladej *8)* Více takových! A je úplně jedno, na jaký je produkt, tady dávám IE palec nahoru *:+*
0 0
reagovat
Len keby to nebola reklama na IE.
593103
Len keby to nebola reklama na IE.
0 0
reagovat
Sakra, tahle reklama mě úplně dostala: link :+
593102
Sakra, tahle reklama mě úplně dostala: http://www.youtube.com/watch?v=qkM6RJf15cg *:+*
0 0
reagovat
jeste ze to ma v nazvu "film festival", jinak bych podle nazvu vubec netusil co se hodnotilo :D
593101
jeste ze to ma v nazvu "film festival", jinak bych podle nazvu vubec netusil co se hodnotilo :D
0 0
reagovat

Sundance Festival

Výsledky ak by mal niekto záujem link 8)
593100
Výsledky ak by mal niekto záujem http://www.sundance.org/festival/stories/award-winners/ *8)*
Sundance Festival
0 0
reagovat
link Musel jsem
593093
http://9gag.com/gag/6421053 Musel jsem
0 0
reagovat
Spazz: Balea sem nepoznal, zato sem si myslel, že je to vousatej James Franco... Hardy je imho nejlepší, protože mu chybí polovina obličeje - a ne, to není narážka, že v s polovinou dokážeš víc. Jde o to, že ta tvá popisovaná "divnost" ve velkém vyplývá z nepřesností pravé a levé poloviny...
Natálka vypadá mnohem starší a má místo zlověstného výrazu výraz nasranýá, ale základní proporce jsou imho v pořádku.
Tvou ženu samozřejmě neznám a proto, jako ostatní ti ji můžu ve velkém pochválit. Očividně ji máš v oku ;):D...
ad tipy: Už to tu padlo - dělat osy a dbát na přesnost. Pokud kreslíš pomocí předlohy (jako že imho kreslíš), pak si papír "rozčtverečkuj", to samé udělej s předlohou. Čím hustčí budeš mít čtverečky, řím snáz se ti bude dělat. Čtverečky dělat pokud možno měkkou tužkou a jen velice jemně.
Pomocí čtverečků si uděláš přesně základní osy (vertikální, několik horizontálních - oči, nos, pusa a brada), pomocí nich si naměříš přesné body a načrtneš hrubý tvar.
Tímhle získáš to, že budeš mít věrný proporční základ, který už dalšími techniky budeš dál dodělávat (stínování, vlasy, oči atd) a které očividně umíš.
Né, sám nekreslím, nemám na to dost trpělivosti (ta je vážně zapotřebí), ale brácha se tomu věnuje v celku hluboce. On teda krezby používá většinou jenom v práci, doma a sám za sebe raději maluje (akvarely, tempery a papír/plátno, zkoušel i olejové barvy...)
Takže trochu do toho vidím a myslím si, že to nejsou rady od cesty... Teda pokud chceš dosáhnout toho, aby byli zachyceni věrně ;)...
593073
Spazz: Balea sem nepoznal, zato sem si myslel, že je to vousatej James Franco... Hardy je imho nejlepší, protože mu chybí polovina obličeje - a ne, to není narážka, že v s polovinou dokážeš víc. Jde o to, že ta tvá popisovaná "divnost" ve velkém vyplývá z nepřesností pravé a levé poloviny... Natálka vypadá mnohem starší a má místo zlověstného výrazu výraz nasranýá, ale základní proporce jsou imho v pořádku. Tvou ženu samozřejmě neznám a proto, jako ostatní ti ji můžu ve velkém pochválit. Očividně ji máš v oku ;):D... ad tipy: Už to tu padlo - dělat osy a dbát na přesnost. Pokud kreslíš pomocí předlohy (jako že imho kreslíš), pak si papír "rozčtverečkuj", to samé udělej s předlohou. Čím hustčí budeš mít čtverečky, řím snáz se ti bude dělat. Čtverečky dělat pokud možno měkkou tužkou a jen velice jemně. Pomocí čtverečků si uděláš přesně základní osy (vertikální, několik horizontálních - oči, nos, pusa a brada), pomocí nich si naměříš přesné body a načrtneš hrubý tvar. Tímhle získáš to, že budeš mít věrný proporční základ, který už dalšími techniky budeš dál dodělávat (stínování, vlasy, oči atd) a které očividně umíš. Né, sám nekreslím, nemám na to dost trpělivosti (ta je vážně zapotřebí), ale brácha se tomu věnuje v celku hluboce. On teda krezby používá většinou jenom v práci, doma a sám za sebe raději maluje (akvarely, tempery a papír/plátno, zkoušel i olejové barvy...) Takže trochu do toho vidím a myslím si, že to nejsou rady od cesty... Teda pokud chceš dosáhnout toho, aby byli zachyceni věrně ;)...
0 0
reagovat
Na začátku nemůžeš čekat zázraky, zachytit správný proporce chce hodně zkušeností. Právě k tomu jsou ty referenční čáry. Základ je chytit správný vzdálenosti a neustále srovnávat a přeměřovat. Nidky nemůžeš začít jen tak od ruky. Klíčem k úspěchu je dostatečná praxe a sebekritika... :D
593071
Na začátku nemůžeš čekat zázraky, zachytit správný proporce chce hodně zkušeností. Právě k tomu jsou ty referenční čáry. Základ je chytit správný vzdálenosti a neustále srovnávat a přeměřovat. Nidky nemůžeš začít jen tak od ruky. Klíčem k úspěchu je dostatečná praxe a sebekritika... *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se