Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 6601 - 6620 Napsat příspěvek
reaguje na: do_Od
Díky - já tu kauzu tolik nesleduju, tak jsem tohle nevěděl. :+ Nadále nicméně platí, co jsem psal předtím: pro mě je v zásadě nepochopitelné, že někdo, kdo má ty zbraně na zodpovědnost, takové střílení plechovek kdy připustí... Zároveň si samozřejmě jsem vědom, že v Americe je zkrátka jiný vztah ke střelným zbraním obecně - no a to pak holt asi  dává i o něco větší smysl popotahovat Baldwina, tj. že v takovém prostředí s tou možností měl více počítat... 

P.S. Už bych se v tom snad ani nebabral, ale když je alternativou řešit s Hastou politiku...
855393
Díky - já tu kauzu tolik nesleduju, tak jsem tohle nevěděl. *:+* Nadále nicméně platí, co jsem psal předtím: pro mě je v zásadě nepochopitelné, že někdo, kdo má ty zbraně na zodpovědnost, takové střílení plechovek kdy připustí... Zároveň si samozřejmě jsem vědom, že v Americe je zkrátka jiný vztah ke střelným zbraním obecně - no a to pak holt asi  dává i o něco větší smysl popotahovat Baldwina, tj. že v takovém prostředí s tou možností měl více počítat...  P.S. Už bych se v tom snad ani nebabral, ale když je alternativou řešit s Hastou politiku...
855366
3 -1
reagují: HAL
reagovat
Me vzdycky fascinovalo odkud se berou tihle zapskli, nenavistni dedci. Jestli je to celozivotni nebo to prijde s casem. Ale tvl at mi nekdo vysvetli v cem je tak super vstavat s pocitem, ze vsechno je na h*vno, vsechno je blbe, uplnou nahodou to ja vim nejlip, ostatni by se mi idealne meli podrizovat a klanet... Preci z podstaty ten zivot musi byt mizerny a jen to dotycneho bude v tomhle mysleni zahrabavat hloubs a hloubs. :/ A takovy to divani se do minulosti skrz ruzove bryle, ciste nahodou do casu, kdy dotycnemu bylo 20 (a v ten vek je zivot super pro vetsinu lidi)... To je tez kapitola sama pro sebe. :D:D
855390
Me vzdycky fascinovalo odkud se berou tihle zapskli, nenavistni dedci. Jestli je to celozivotni nebo to prijde s casem. Ale tvl at mi nekdo vysvetli v cem je tak super vstavat s pocitem, ze vsechno je na h*vno, vsechno je blbe, uplnou nahodou to ja vim nejlip, ostatni by se mi idealne meli podrizovat a klanet... Preci z podstaty ten zivot musi byt mizerny a jen to dotycneho bude v tomhle mysleni zahrabavat hloubs a hloubs. :/ A takovy to divani se do minulosti skrz ruzove bryle, ciste nahodou do casu, kdy dotycnemu bylo 20 (a v ten vek je zivot super pro vetsinu lidi)... To je tez kapitola sama pro sebe. *:D**:D*
10 -1
reagují: Barv666, RainMakeR, Disketa1
reagovat

Photoshop

Prosím prosím,
a) když v photoshopu vezmu nějaký slider (brightness, exposure, hue, saturation, cokoli podobného), kliknu na něj myší a začnu jej posouvat, myš držím a zastavím se v několika různých místech - vidím ty změny v průběhu?
b) Když myš pustím a zmáčknu ctrl-z, vracím se přes všechny ty "pauzy" nebo, mi to v historii skočí před to, kdy jsem na ten posuvník začal šahat?
c) Když místo puštění myši zmáčku ESC - vrátí se to do předchozího stavu?
Díky moc :+.
855389
Prosím prosím, a) když v photoshopu vezmu nějaký slider (brightness, exposure, hue, saturation, cokoli podobného), kliknu na něj myší a začnu jej posouvat, myš držím a zastavím se v několika různých místech - vidím ty změny v průběhu? b) Když myš pustím a zmáčknu ctrl-z, vracím se přes všechny ty "pauzy" nebo, mi to v historii skočí před to, kdy jsem na ten posuvník začal šahat? c) Když místo puštění myši zmáčku ESC - vrátí se to do předchozího stavu? Díky moc *:+*.
Photoshop
0 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: MarvinP
Já Fischera volil hlavně kvůli tomu, že se nechtěl, stejně jako před 5 lety, zavděčit všem, byl výrazný co se týče brilantně formulovaných a strukturovaných názorů, akorát jak píšeš, vždy to pokazil nějakým neobratným vyjádřením většinou směrem k LGBT+ komunitě a to mi rovněž neskutečně vadilo. Ale nechal se slyšet, že by manželství pro všechny jako prezident podepsal a to mi tak nějak stačilo, abych mu to dal, protože si mi zkrátka zdál ze všem nejerudovanější. Zvažoval jsem Petra Pavla, ale ta jeho mlčenlivost a mnohokrát řečené hezké, ale celkem prázdné formulace mě nakonec odradily. Ale v druhém kole to má ode mě jisté. :)

To je vše, tímto také uzavírám politické okénko. :+
855386
Já Fischera volil hlavně kvůli tomu, že se nechtěl, stejně jako před 5 lety, zavděčit všem, byl výrazný co se týče brilantně formulovaných a strukturovaných názorů, akorát jak píšeš, vždy to pokazil nějakým neobratným vyjádřením většinou směrem k LGBT+ komunitě a to mi rovněž neskutečně vadilo. Ale nechal se slyšet, že by manželství pro všechny jako prezident podepsal a to mi tak nějak stačilo, abych mu to dal, protože si mi zkrátka zdál ze všem nejerudovanější. Zvažoval jsem Petra Pavla, ale ta jeho mlčenlivost a mnohokrát řečené hezké, ale celkem prázdné formulace mě nakonec odradily. Ale v druhém kole to má ode mě jisté. *:)* To je vše, tímto také uzavírám politické okénko. *:+*
855352
1 -1
reagovat
Ale asi bych politické okénko uzavřel. 
855384
Ale asi bych politické okénko uzavřel. 
17 0
reagovat
reaguje na: Codename.Onyx
Netvrdím, že je hloupý. Tvrdím, že je ostudný prezident. Coz by byl i Andrej.
855382
Netvrdím, že je hloupý. Tvrdím, že je ostudný prezident. Coz by byl i Andrej.
855381
16 0
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
Zeman náhodou není hloupý člověk, bohužel co poslední roky předvádí má spíš hodně společného s věkem (už je mu to jaksi všechno jedno) a chlastem. Aspoň nekradl propisky :D

Za mě osobně já nevolil Zemana, ani Babiše. Nějak si v těch kandidátech vždycky nemůžu vybrat a nebudu volit někoho jen proto, že to je menší zlo.

PS: souhlas, raději ano, než přijde Cliffton a další bijci :D
855381
Zeman náhodou není hloupý člověk, bohužel co poslední roky předvádí má spíš hodně společného s věkem (už je mu to jaksi všechno jedno) a chlastem. Aspoň nekradl propisky *:D* Za mě osobně já nevolil Zemana, ani Babiše. Nějak si v těch kandidátech vždycky nemůžu vybrat a nebudu volit někoho jen proto, že to je menší zlo. PS: souhlas, raději ano, než přijde Cliffton a další bijci *:D*
855379
2 -16
reagují: Mr. Hlad
reagovat
reaguje na: Codename.Onyx
Ta tvoje starší generace, která to tu vybudovala a ještě umi přemýšlet, zvolila na hrad Zemana. Až ji ta mladá naivní stvoření přehlasují, naliju si patnáctiletého Ardbega a hrozně si ho vychutnám.
855379
Ta tvoje starší generace, která to tu vybudovala a ještě umi přemýšlet, zvolila na hrad Zemana. Až ji ta mladá naivní stvoření přehlasují, naliju si patnáctiletého Ardbega a hrozně si ho vychutnám.
855368
19 -1
reagují: Codename.Onyx
reagovat
U nás v ulici bydlel taky jeden degenerovanej.
855377
U nás v ulici bydlel taky jeden degenerovanej.
7 -1
reagovat
reaguje na: Codename.Onyx
Běž si prosimtě raději zase někde uplácat z něčeho tmavý kostky :D
855372
Běž si prosimtě raději zase někde uplácat z něčeho tmavý kostky *:D*
855368
12 -1
reagovat
reaguje na: Gonzi
Mne jsou nejaky koblihy ukradeny, spis je mi smutno ze sveta kam se ritime, casovana bomba tohle vsechno a tim nemyslim jen CR.. prezident bude vojak na dratkach, jeste nedavno zaprisahly komous, ktery jeste par let zpet tvrdil, ze na prezidenta nikdy kandidovat nebude a do politiky nechce. A lidi takovy charakter opevuji. Pak to ve spolecnosti tak vypada.
ad media) otevri oci, jakykoli titulek = zly, hloupy Babis, utoky, zesmesnovani atd na dennim radu. Naopak jakykoli titulek Pavel = mistr sveta amoleta.
Bohuzel dnesni starsi generace, ktera tento stat vybudovala a jeste umi premyslet neprehlasuje ty dnesni mlada naivni stvoreni co to rozhodnou.
855368
Mne jsou nejaky koblihy ukradeny, spis je mi smutno ze sveta kam se ritime, casovana bomba tohle vsechno a tim nemyslim jen CR.. prezident bude vojak na dratkach, jeste nedavno zaprisahly komous, ktery jeste par let zpet tvrdil, ze na prezidenta nikdy kandidovat nebude a do politiky nechce. A lidi takovy charakter opevuji. Pak to ve spolecnosti tak vypada. ad media) otevri oci, jakykoli titulek = zly, hloupy Babis, utoky, zesmesnovani atd na dennim radu. Naopak jakykoli titulek Pavel = mistr sveta amoleta. Bohuzel dnesni starsi generace, ktera tento stat vybudovala a jeste umi premyslet neprehlasuje ty dnesni mlada naivni stvoreni co to rozhodnou.
855364
2 -25
reagují: Mr. Hlad, Kostěj
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
Někdo ze štábu, který byl místní, levný a nezkušený, používal ty zbraně na střílení plechovek. Rekvizitářka to pak nezkontrolovala. A Baldwin to zmáčknul, aniž k tomu dostal pokyn.

Imho mělo zůstat u těch civilních žalob na producenty. Kriminální mi přijde dost přísná za těchto okolností, ale pokud ty důkazy jsou, pak se s tím nedá moc dělat. 
855366
Někdo ze štábu, který byl místní, levný a nezkušený, používal ty zbraně na střílení plechovek. Rekvizitářka to pak nezkontrolovala. A Baldwin to zmáčknul, aniž k tomu dostal pokyn. Imho mělo zůstat u těch civilních žalob na producenty. Kriminální mi přijde dost přísná za těchto okolností, ale pokud ty důkazy jsou, pak se s tím nedá moc dělat. 
855365
3 0
reagují: SeldomSeen
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jestli se to tu probíralo někdy v minulosti, jako že nejspíš ano, tak se omlouvám, ale co mně osobně absolutně nejde do hlavy, je, jak se ve zbrani určené pro natáčení, resp. kdekoliv v její blízkosti, mohl vůbec kdy objevit ostrý náboj - kdo ho tam kdy mohl dát a proboha proč?! 
855365
Jestli se to tu probíralo někdy v minulosti, jako že nejspíš ano, tak se omlouvám, ale co mně osobně absolutně nejde do hlavy, je, jak se ve zbrani určené pro natáčení, resp. kdekoliv v její blízkosti, mohl vůbec kdy objevit ostrý náboj - kdo ho tam kdy mohl dát a proboha proč?! 
855351
5 -2
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: Codename.Onyx
Babiš je tak akorát pro smích. Těší mě, jak to koblížkářům vadí, ale přecejen bych hledal vinu jinde, než u médií. Tedy, pokud nechceš tvrdit, že se proti němu všechna spikla, včetně jeho idnes :D:+.
Dej si koblihu, hoď se do klidu :+
855364
Babiš je tak akorát pro smích. Těší mě, jak to koblížkářům vadí, ale přecejen bych hledal vinu jinde, než u médií. Tedy, pokud nechceš tvrdit, že se proti němu všechna spikla, včetně jeho idnes *:D**:+*. Dej si koblihu, hoď se do klidu *:+*
855360
13 0
reagují: Codename.Onyx
reagovat
Porad vas bavi resit tu figurku Pavla, respektive ten hnus co stoji za nim? To uz i lidem jako Cliffton musi byt do oci bijici jak media masivne denodenne siji do Babise a tendencne protezuji toho panaka, Pavel si prdne a media oslavuji, Babis at udela cokoli, je to spatne :) Mimochodem Pavel 1988: "jsem hrdy, ze muzu byt komunisticky rozvedcik a vzdycky budu bojovat proti zapadu" :D
Pavel to ma vicemene jiste diky nestrannym mediim, ty se snazi co muzou, ja fakt jen lituju tech dalsich 6 chudaku, nemeli sebemensi sanci.
855360
Porad vas bavi resit tu figurku Pavla, respektive ten hnus co stoji za nim? To uz i lidem jako Cliffton musi byt do oci bijici jak media masivne denodenne siji do Babise a tendencne protezuji toho panaka, Pavel si prdne a media oslavuji, Babis at udela cokoli, je to spatne :) Mimochodem Pavel 1988: "jsem hrdy, ze muzu byt komunisticky rozvedcik a vzdycky budu bojovat proti zapadu" *:D* Pavel to ma vicemene jiste diky nestrannym mediim, ty se snazi co muzou, ja fakt jen lituju tech dalsich 6 chudaku, nemeli sebemensi sanci.
3 -29
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tak samozrejme ze kdyz v Ove prijde 2000 lidi (z 270K), tak je to stejne jako "obchodak byl prece plny, tak zadna krize neni", ale je jasne, ze ta podpora je preci jen silnejsi. Jasne, Babis vyhraje MSK+OL+ZL+KV+UST, ale pocitam ze i tam to bude relativne tesne a jen nekde mezi 52-56% pro nej. A Praha je dnes stejne lidnata jako MSK kraj, tam asi tezko skonci Pavel pod 72-75% a navic pri volebni ucast patrne vyssi az o 10% imo.
855356
Tak samozrejme ze kdyz v Ove prijde 2000 lidi (z 270K), tak je to stejne jako "obchodak byl prece plny, tak zadna krize neni", ale je jasne, ze ta podpora je preci jen silnejsi. Jasne, Babis vyhraje MSK+OL+ZL+KV+UST, ale pocitam ze i tam to bude relativne tesne a jen nekde mezi 52-56% pro nej. A Praha je dnes stejne lidnata jako MSK kraj, tam asi tezko skonci Pavel pod 72-75% a navic pri volebni ucast patrne vyssi az o 10% imo.
855353
4 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Drahos měl problém zaplnit hospodu pri meetingu. Pavel "vyprodává" náměstí ve velkých městech. To je potěšující, ale pořád to IMHO není jisté. 
855353
Drahos měl problém zaplnit hospodu pri meetingu. Pavel "vyprodává" náměstí ve velkých městech. To je potěšující, ale pořád to IMHO není jisté. 
855349
10 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: Memphis
Co se osobnosti týče, mám opačný dojem - je to podle mě nejvýraznější osobnost ze všech kandidátů (kromě Bašty, který je ale výrazný ne úplně dobrým způsobem). Pavel se do druhého kola v podstatě promlčel, Nerudová se v diskuzi pod tlakem úplně rozsypala a ztratila fazónu, Hilšer byl zas trošku mimoň, Fischer říkal názory. Promyšlené, diferencované, poučené zkušeností. Bohužel k tomu pokaždý plácnul i pár těžko skousnutelných věcí, což mě vždycky vytočilo, zvlášť proto, že je diplomat, tak by si na to měl dávat pozor. Nakonec jsem mu to nehodil spíš proto, že jak píše Joker, letos měl kampaň rozjetou ještě hůř než minule a když ta minulá (docela energická a hezky odspoda dělaná) nestačila, bylo jasný, že nemá šanci na moc významné procento. A volit evidentního loosera se mi pak nějak nechtělo, když je navíc podezřelý z homofobie.
855352
Co se osobnosti týče, mám opačný dojem - je to podle mě nejvýraznější osobnost ze všech kandidátů (kromě Bašty, který je ale výrazný ne úplně dobrým způsobem). Pavel se do druhého kola v podstatě promlčel, Nerudová se v diskuzi pod tlakem úplně rozsypala a ztratila fazónu, Hilšer byl zas trošku mimoň, Fischer říkal názory. Promyšlené, diferencované, poučené zkušeností. Bohužel k tomu pokaždý plácnul i pár těžko skousnutelných věcí, což mě vždycky vytočilo, zvlášť proto, že je diplomat, tak by si na to měl dávat pozor. Nakonec jsem mu to nehodil spíš proto, že jak píše Joker, letos měl kampaň rozjetou ještě hůř než minule a když ta minulá (docela energická a hezky odspoda dělaná) nestačila, bylo jasný, že nemá šanci na moc významné procento. A volit evidentního loosera se mi pak nějak nechtělo, když je navíc podezřelý z homofobie.
855347
7 0
reagují: JAGODA
reagovat
reaguje na: Gonzi
Tady bychom se zacyklili do minulé diskuze. To že za to ona měla zodpovědnost neznamená, že on té zodpovědnosti byl zbaven, to ani není možné...
A pokud se něco nezměnilo, pořád není uplně jasné co tam proběhlo, kam mířil atd. 
855351
Tady bychom se zacyklili do minulé diskuze. To že za to ona měla zodpovědnost neznamená, že on té zodpovědnosti byl zbaven, to ani není možné... A pokud se něco nezměnilo, pořád není uplně jasné co tam proběhlo, kam mířil atd. 
855348
4 0
reagují: SeldomSeen
reagovat
reaguje na: Memphis
Imo nemeli dost osobni kampan, oba dva. A zvlast ten Fischer... Tady na Morave jsem ani nemel pocit ze kandiduje. To same predtim Drahos. Chte nechte musis vyrazit i mezi plebs. Narokovat si to zvoleni nejde. :) A presne proto si i myslim, ze to ma Pavel jiste. Zvlast po te aktivite tenhle tyden...
855349
Imo nemeli dost osobni kampan, oba dva. A zvlast ten Fischer... Tady na Morave jsem ani nemel pocit ze kandiduje. To same predtim Drahos. Chte nechte musis vyrazit i mezi plebs. Narokovat si to zvoleni nejde. :) A presne proto si i myslim, ze to ma Pavel jiste. Zvlast po te aktivite tenhle tyden...
855347
4 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se