|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 65881 - 65900
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 3294
- 3295
- 3296
- .
- 7255
- 7256
Já viděl ze smithovek jako první Clerks I i II, ty uctívám a byl bych se schopen za jejich kvality bít, ale ten zbytek... Takový neškodný jednohubkový hříčky, až na Poldy nebo Tátu na plný úvazek, což jsou vyložěně shity. Nevím, mám problém uznávat Smithe jako geniálního filmař, spíš je to skvělej kecálek a hláškař, což je asi i důvod, proč tak ujíždím na Clerks a pak samozřejmě láska k hokeji no. 
Ne vážně, s ním když si člověk sedne do noty, tak brečí smíchy, ale než bych některý věci od něj viděl znovu, to radši absolvuji školení k Avon Lady.

Ne vážně, s ním když si člověk sedne do noty, tak brečí smíchy, ale než bych některý věci od něj viděl znovu, to radši absolvuji školení k Avon Lady.
|
reagovat
|
Memphis
I'm with you, brother.Ten chlap kromě Mallrats (4*) a Dogma (4*) nenatočil nic normálního a je přeceňovanej. A nesympatickej.
|
reagovat
|
Karel
A z který části mý věty vyplývá, že jsem viděl jenom jeden film?
Ale radši už mlčim, jinak mě část zdejší komunity umlátí hokejovýma dresama.
Ale radši už mlčim, jinak mě část zdejší komunity umlátí hokejovýma dresama.

|
reagovat
|
Memphis
Jako že jsi viděl jeho osmej film, kterej zdaleka nepatří mezi zhruba pětici skvostů, co má na kontě, a z toho jsi usoudil, že neumí točit? Tak to doufám, že Spielberga hodnotíš podle Navždy a Hitchcocka podle Farmářovy ženy 

|
reagovat
|
Poprvé u Zacka a Miri jsem pochopil, že je to jen průměrnej filmař a ještě podprůměrnejší komik. Od tý doby je mi víc a víc nesympatickej...
|
reagovat
|
Čím víc se blížím ke třicítce, tím víc mám Clerks 2 radši. A Hledám Amy je skvělá záležitost, v které jsem se hodně poznával. Protože hledání pravého člověka na celý život je zatraceně těžká věc. Kdo tohle nezažil, nemůže ten film pochopit.
|
reagovat
|
Já chtěl zrovna napsat, že dvojici Clerksů jsem schopnej napálit 10/10, ale mimo to, že by tam byl nějakej výjimečnej kousek, to za sebe opravdu říct nemůžu.
|
reagovat
|
Tak já od Smithe viděl všechno vyjma Hledám Amy a odsuzuji taky. Clerks je jeden z nejoblíbenějších filmů vůbec, ale zbytek je těžká odpaďárna. A právě ta aura nerdo-osla kolem něj mne trochu odpuzuje.
|
reagovat
|
Ani tá Jersey Girl nie je zlá, podľa mňa úplne v pohode. Má plno fajn momentov, jedným z nich je ten, že Jennifer Lopez zomrie hneď na začiatku.

|
reagovat
|
kubqo
Keď si od Smitha nič nevidel, prečo ho hneď odsudzuješ?
Ak máš z nejakého dôvodu k jeho novším filmom averziu, napriek tomu, že od neho nič nepoznáš, skús začať od jeho staršou "oceňovanou" tvorbou.
Ak máš z nejakého dôvodu k jeho novším filmom averziu, napriek tomu, že od neho nič nepoznáš, skús začať od jeho staršou "oceňovanou" tvorbou.
|
reagovat
|
kubqo
A taky proto, že všechny jeho filmy z let 1994 - 2008 (kromě Tatý na plný úvazek, kterýho jsem neviděl) jsou minimálně 4* zážitek. 

|
reagovat
|
kubqo
|
reagovat
|
kubqo
Protože to je jeden z nejdůležitějších nezávislých tvůrců devadesátých let? Jen hádám.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
36Vzhlížet ke hvězdám: Recenze 33Gunnův Batman je pozastaven. Má šéf DC trable? 31Dočkáme se překvapivého obsazení Bonda? 23Lovci pokladů hlásí návrat 22Ridley Scott plánuje dalšího Vetřelce, válečný film i muzikál 19Víkendový výplach #896 o Harrym Potterovi a GTA VI 18Ridley Scott si připisuje další kolosální propadák, Odyssea pošilhává po dvou miliardách! 11Avengers: Endgame: Re-Release Trailer 11Star Trek VI: Neobjevená země: V.I.M. 55Harry Potter a Kámen mudrců: V.I.M.