Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 65901 - 65920 Napsat příspěvek
Já jsem to prostě u všech vypnul. V čem je problém? :D
594281
Já jsem to prostě u všech vypnul. V čem je problém? *:D*
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Možnosť vypnutia by nemala byť obhajobou. Podobná funkcia by tam v prvom rade vôbec nemala existovať. Najprv zničili diskusie, a teraz toto. Asi som teda v menšine, ale neuveriteľne ma to štve.
594280
Možnosť vypnutia by nemala byť obhajobou. Podobná funkcia by tam v prvom rade vôbec nemala existovať. Najprv zničili diskusie, a teraz toto. Asi som teda v menšine, ale neuveriteľne ma to štve.
Sam.Vimes
0 0
reagovat

Macejko

Ale víš že se to dá vypnout, ne? Případně nějak individuálně nastavit...
Chápu tvoje rozčilení, ale vzhledem k tomu že teď i minule byla možnost se té novinky zbavit, nevadí mi to.
594279
Ale víš že se to dá vypnout, ne? Případně nějak individuálně nastavit... Chápu tvoje rozčilení, ale vzhledem k tomu že teď i minule byla možnost se té novinky zbavit, nevadí mi to.
Macejko
0 0
reagovat
Ked je krasna, preco ta rozculuje?
594278
Ked je krasna, preco ta rozculuje?
0 0
reagovat
V skratke: od všetkých obľúbených užívateľov ti teraz chodia upozornenia o tom, kde si kto prdol a kto čo urobil. Ako na zasranom Facebooku. Momentálne mi v rohu svieti krásna dvadsať sedmička.
594277
V skratke: od všetkých obľúbených užívateľov ti teraz chodia upozornenia o tom, kde si kto prdol a kto čo urobil. Ako na zasranom Facebooku. Momentálne mi v rohu svieti krásna dvadsať sedmička.
0 0
reagovat
nikde nic tam nevidim
594276
nikde nic tam nevidim
0 0
reagovat

BenS

Včera a dnes si tam bol? V pravom hornom rohu si si nič nevšimol?
594273
Včera a dnes si tam bol? V pravom hornom rohu si si nič nevšimol?
BenS
0 0
reagovat

ČSFD

ČSFD do sraček? Proč? Změna diskusí mě nijak nezasáhla a třeba "spisovatelská filmografie" mi přijde jako dobrej nápad. Mít všechny filmy třeba podle Shakespeara nebo Hrabala na jednom místě. Proč ne? (Stejně už je všechno na Wikipedii nebo Imdb, ale to je jiná.)
594270
ČSFD do sraček? Proč? Změna diskusí mě nijak nezasáhla a třeba "spisovatelská filmografie" mi přijde jako dobrej nápad. Mít všechny filmy třeba podle Shakespeara nebo Hrabala na jednom místě. Proč ne? (Stejně už je všechno na Wikipedii nebo Imdb, ale to je jiná.)
ČSFD
0 0
reagovat
Musím se podělit, konečně sem našel písničku z filmu mého mládí, Super Mario Bros link
594266
Musím se podělit, konečně sem našel písničku z filmu mého mládí, Super Mario Bros http://www.youtube.com/watch?v=733O0xJDx8o
0 0
reagovat
Ešte stále si niekto myslí, že ČSFD nesmeruje do sračiek? :-
594265
Ešte stále si niekto myslí, že ČSFD nesmeruje do sračiek? *:-*
0 0
reagovat
JO,to je přesně vono. Dík moc
594264
JO,to je přesně vono. Dík moc
0 0
reagovat

Lev

Ravenous - Dravci s Guy Pearcem? Genialni film.
594263
Ravenous - Dravci s Guy Pearcem? Genialni film.
Lev
0 0
reagovat

Název filmu

Ahoj.
potřeboval bych poradit jestli někdo neví jak se jmenuje film.Je to o nějakých lidech co jdou nějakýma horama a mají průvodce a ten je začne behem tý cesty zabíjet a jíst.odehrává se to tak v dobe okolo 19 století .ten herec toho průvodce je podobnej Viggu Mortensenovi.Víc si nepamatuji.Pak si ještě pamatuju že ty lidi najdou v nějaký jeskyni spoustu lidských kostí a dojde jím že je to ten jejich průvodce co je tam zabíjí.Myslí že ho pak schodí ze skály ale on to nějak přežije a jde po nich pořád.nakonec ho sejmou v nějakým statku na louce.Nevíte někdo jak se to jmenovalo.dík
594262
Ahoj. potřeboval bych poradit jestli někdo neví jak se jmenuje film.Je to o nějakých lidech co jdou nějakýma horama a mají průvodce a ten je začne behem tý cesty zabíjet a jíst.odehrává se to tak v dobe okolo 19 století .ten herec toho průvodce je podobnej Viggu Mortensenovi.Víc si nepamatuji.Pak si ještě pamatuju že ty lidi najdou v nějaký jeskyni spoustu lidských kostí a dojde jím že je to ten jejich průvodce co je tam zabíjí.Myslí že ho pak schodí ze skály ale on to nějak přežije a jde po nich pořád.nakonec ho sejmou v nějakým statku na louce.Nevíte někdo jak se to jmenovalo.dík
Název filmu
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Somehow it feels right :D
594260
Somehow it feels right *:D*
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat
Tak mě napadá, kdo bude dělat recenzi na Čtyřlístek? Mr. Hlad?
594259
Tak mě napadá, kdo bude dělat recenzi na Čtyřlístek? Mr. Hlad?
0 0
reagovat

speta.jr

som si pomenul na Demolition Man :) Tam bola reklama kde ponukali na vyber hercov do vecerneho filmu. Dokonca tam bola kniznica prezidenta Schwarzeneggera. To sice nebol ale s politikou sa trafili....uz mozeme len cakat, kedy sa zacnu pouzivat na zachode muslicky :D
594257
som si pomenul na Demolition Man *:)* Tam bola reklama kde ponukali na vyber hercov do vecerneho filmu. Dokonca tam bola kniznica prezidenta Schwarzeneggera. To sice nebol ale s politikou sa trafili....uz mozeme len cakat, kedy sa zacnu pouzivat na zachode muslicky *:D*
speta.jr
0 0
reagovat

TedGeorge

diky moc! Myslim, ze je to dostacujici.
594256
diky moc! Myslim, ze je to dostacujici.
TedGeorge
0 0
reagovat
To bylo taky z archivních materiálů... U Gladiho byly zase použity vystřižené záběry, dotočily se záběry s dublem a lehce se přepsal scénář scény...
Nejmarkantnější je tak dooživování hlavního herce ve Vráně...
Reklama ok, ale je na tom žalostně vidět, že rozpočet nebyl hollywoodský, doma to ještě čeknu v HDčku, ale vypadá dost plastově a co je horší, v tom buse teda nezapadá moc do prostředí...
594255
To bylo taky z archivních materiálů... U Gladiho byly zase použity vystřižené záběry, dotočily se záběry s dublem a lehce se přepsal scénář scény... Nejmarkantnější je tak dooživování hlavního herce ve Vráně... Reklama ok, ale je na tom žalostně vidět, že rozpočet nebyl hollywoodský, doma to ještě čeknu v HDčku, ale vypadá dost plastově a co je horší, v tom buse teda nezapadá moc do prostředí...
0 0
reagovat

TedGeorge

Ale tam to byl oz realneho materialu ne? Jeste me napada Brando v Supermanovi, ale tam uz si nevzpominam, jak to delali.
594254
Ale tam to byl oz realneho materialu ne? Jeste me napada Brando v Supermanovi, ale tam uz si nevzpominam, jak to delali.
TedGeorge
0 0
reagovat

speta.jr

Je to moc pěkný, ale že by to bylo nějak extra nápaditý, to se mi nezdá. Ta písnička by udělala každou reklamu. Nedostal sem chuť na čokoládu, ale na Roman Holiday. Pokud to byl účel reklamy, tak ok :D

Jinak mám pocit, že snad první oživování zesnulého herce proběhlo už před víc než deseti lety v Gladiátorovi. Ale možná se mýlím
594253
Je to moc pěkný, ale že by to bylo nějak extra nápaditý, to se mi nezdá. Ta písnička by udělala každou reklamu. Nedostal sem chuť na čokoládu, ale na Roman Holiday. Pokud to byl účel reklamy, tak ok *:D* Jinak mám pocit, že snad první oživování zesnulého herce proběhlo už před víc než deseti lety v Gladiátorovi. Ale možná se mýlím
speta.jr
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se