Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 65621 - 65640 Napsat příspěvek

MGS

Tuhle sérii jsem nikdy nehrál, de facto ani nevím jak se jmenuje hlavní hrdina... A co se týče nového traileru, tak je to opravdu slabota... ale song je boží, ten mě u toho držel... Ale, že by trailer navodil pocit "Must play" to se opravdu nedá říci...

Ale chápu, že někoho to posadí na prdel a naláká ho to... kdo zná okolnosti, hrál předchozí díly atd 8) Je to něco jako AC... Trailer je opravdu špatný, ale člověka, který ví o co go, tak to prostě naláká tak jako tak... Ale objektivně je trailer na AC4 opravdu špatný :-
595295
Tuhle sérii jsem nikdy nehrál, de facto ani nevím jak se jmenuje hlavní hrdina... A co se týče nového traileru, tak je to opravdu slabota... ale song je boží, ten mě u toho držel... Ale, že by trailer navodil pocit "Must play" to se opravdu nedá říci... Ale chápu, že někoho to posadí na prdel a naláká ho to... kdo zná okolnosti, hrál předchozí díly atd *8)* Je to něco jako AC... Trailer je opravdu špatný, ale člověka, který ví o co go, tak to prostě naláká tak jako tak... Ale objektivně je trailer na AC4 opravdu špatný *:-*
MGS
0 0
reagovat

eliera

Jenže v 52 ho těžce vykastrujou, žádnej sex se sukubou, žádnej chlast, cigára a drogy. Takhle to byl sympaťák a takhle si ho chci pamatovat.
595290
Jenže v 52 ho těžce vykastrujou, žádnej sex se sukubou, žádnej chlast, cigára a drogy. Takhle to byl sympaťák a takhle si ho chci pamatovat.
eliera
0 0
reagovat

Bruce

Bruce je tu poslední dobou málo. EVERYBODY WANTS TO KILL BRUCE
595289
Bruce je tu poslední dobou málo. [link="http://vimeo.com/61702922"]EVERYBODY WANTS TO KILL BRUCE[/link]
Bruce
0 0
reagovat
Jo, to byli tenkrát hádky s kámošem plejstejšňákem, že je lepší Splinter Cell, než MGS. :D
595288
Jo, to byli tenkrát hádky s kámošem plejstejšňákem, že je lepší Splinter Cell, než MGS. *:D*
0 0
reagovat
Tak co by řekl xxendxx na tenhle trailer sestříhaný samotným bohem Kojima-sanem. :D
595286
Tak co by řekl [b]xxendxx[/b] na tenhle [link="http://www.youtube.com/watch?v=Op8mjKZxccM"]trailer[/link] sestříhaný samotným bohem Kojima-sanem. *:D*
0 0
reagovat

Bachy

ja MGS nikdy nehral dyl jak hodinu a nikdy me to nejak extra nebavilo (sjizdel jsem v ty dobe Splinter cell a hitman) Mnohem radsi bych byl kdyby se ukazalo ze to divadlo s Phantom pain nema ve skutecnosti nic spolecnyho s MGS a bude to jina serie, ke ktery by si clovek mohl udelat nejaky pouto.
595285
ja MGS nikdy nehral dyl jak hodinu a nikdy me to nejak extra nebavilo (sjizdel jsem v ty dobe Splinter cell a hitman) Mnohem radsi bych byl kdyby se ukazalo ze to divadlo s Phantom pain nema ve skutecnosti nic spolecnyho s MGS a bude to jina serie, ke ktery by si clovek mohl udelat nejaky pouto.
Bachy
0 0
reagovat

popicek

pod recenzi na Drive jsem si vyplacal "vylozene nadseny komenty" na par let dopredu :)
595284
pod recenzi na Drive jsem si vyplacal "vylozene nadseny komenty" na par let dopredu :)
popicek
0 0
reagovat

xxendxx

Jako já uznávám, že kdybych k té sérii neměl tak silnej vztah, tak by mě tohle rozhodně nenalákalo, ale takhle to se mnou třepe od začátku do konce.
595278
Jako já uznávám, že kdybych k té sérii neměl tak silnej vztah, tak by mě tohle rozhodně nenalákalo, ale takhle to se mnou třepe od začátku do konce.
xxendxx
0 0
reagovat
Pokud by jste neznali Craiga Fergusona, přišlo by vám to, co se dělo ve včerejší epizodě nějak divné?

Craig hned na začátku vytáhnul z obecenstva plešatého pána, který mu přišel povědomý. Ukázalo se, že ten pán měl pár štěků v 30 Rock a odtud ho znal. Dvě minuty se s ním bavil a pak ho poslal do stáje za Secretariatem. V segmentu tweets and e-mails tento pán stál vedle koně načež se robot Geoff telepaticky napojil na mysl koně a hlasem Morgana Freemana četl naughty myšlenky fake koně Secreatariata, který si to s plešounem chtěl očividně rozdat.

Pak byl rozhovor se Sarah Chalke, na jejímž konci jí Craig podal frisbee, kterým z velké dálky omylem trefila toho chlapíka z obecenstva. V předělu Craig, jakobymažoretky, plešatý chlap a falešný kun Secretariat pochodovali okolo. Následoval rozhovor s uznávaným autorem Lawrencem Blockem, na motivy jehož knihy teď točí detektivku Liam Neeson.

Prostě Ferguson
595277
Pokud by jste neznali Craiga Fergusona, přišlo by vám to, co se dělo ve včerejší epizodě nějak divné? Craig hned na začátku vytáhnul z obecenstva plešatého pána, který mu přišel povědomý. Ukázalo se, že ten pán měl pár štěků v 30 Rock a odtud ho znal. Dvě minuty se s ním bavil a pak ho poslal do stáje za Secretariatem. V segmentu tweets and e-mails tento pán stál vedle koně načež se robot Geoff telepaticky napojil na mysl koně a hlasem Morgana Freemana četl naughty myšlenky fake koně Secreatariata, který si to s plešounem chtěl očividně rozdat. Pak byl rozhovor se Sarah Chalke, na jejímž konci jí Craig podal frisbee, kterým z velké dálky omylem trefila toho chlapíka z obecenstva. V předělu Craig, jakobymažoretky, plešatý chlap a falešný kun Secretariat pochodovali okolo. Následoval rozhovor s uznávaným autorem Lawrencem Blockem, na motivy jehož knihy teď točí detektivku Liam Neeson. Prostě Ferguson
0 0
reagovat

popik

První, kdo od xxendxxe najde alespoň jeden vyloženě nadšenej komentář by měl od MZ dostat nějakou speciální cenu, protože je to úkol veskrze nemožný :D
595276
První, kdo od xxendxxe najde alespoň jeden vyloženě nadšenej komentář by měl od MZ dostat nějakou speciální cenu, protože je to úkol veskrze nemožný *:D*
popik
0 0
reagovat
tak nudnej trailer uz jsem dlouho nevidel... naprosto bozi song s naprosto uspavacim videem.
595274
tak nudnej trailer uz jsem dlouho nevidel... naprosto bozi song s naprosto uspavacim videem.
0 0
reagovat

Ex-Soldier

Sakra! Já už to nevydržím! Jaký všechny PS si musím koupit? :D skončil jsem u třetího dílu, který jsem dohrál snad 500x
595265
Sakra! Já už to nevydržím! Jaký všechny PS si musím koupit? *:D* skončil jsem u třetího dílu, který jsem dohrál snad 500x
Ex-Soldier
0 0
reagovat

popik

SNAKE is back! Yesss!
595263
SNAKE is back! Yesss!
popik
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Jsem si řikal, že mi to zní povědomě :D
595261
Jsem si řikal, že mi to zní povědomě *:D*
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat
Díky moc všem za pomoc. Už si vyberu :)
595260
Díky moc všem za pomoc. Už si vyberu :)
0 0
reagovat
MGS 5 trailer Kiefer Sutherland jako Big Boss? Skandální! :o
595258
[link="http://www.youtube.com/watch?v=38WgpLXNSs0"]MGS 5 trailer[/link] Kiefer Sutherland jako Big Boss? Skandální! *:o*
0 0
reagovat
na download je idealni downloadhelper addon pro firefox, na titulky VisualSubSync... obe pouzivam prakticky denne
595257
na download je idealni downloadhelper addon pro firefox, na titulky VisualSubSync... obe pouzivam prakticky denne
0 0
reagovat
ja mam v opere nejak modul a mam tak primo na strance vedle pridat do oblibenych zalozku stahnout
595256
ja mam v opere nejak modul a mam tak primo na strance vedle pridat do oblibenych zalozku stahnout
0 0
reagovat
Já jedu tohle, jednoduchost sama ;) link
595255
Já jedu tohle, jednoduchost sama ;) http://www.keepvid.com/
0 0
reagovat

TedGeorge

link doporučuju na download do jakého chceš formátu. Jde i jako rozšíření chrome.
595254
http://www.freemake.com/cs/free_video_downloader/ doporučuju na download do jakého chceš formátu. Jde i jako rozšíření chrome.
TedGeorge
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se