Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 65661 - 65680 Napsat příspěvek
Kámoš má doma zařízenej sklep, kde pravidelně sledujeme přes projektor na stěnu se 7.1. (a tím, že to je v tom sklepě, tak je to krásně zatemněný a izolovaný). To je teprve zážitek.
595114
Kámoš má doma zařízenej sklep, kde pravidelně sledujeme přes projektor na stěnu se 7.1. (a tím, že to je v tom sklepě, tak je to krásně zatemněný a izolovaný). To je teprve zážitek.
0 0
reagovat

TonyClifton

Len si to uži!
Aj ja som si tak požičal pred pár rokmi z práce projektor na vianočné obdobie a potom ešte pár krát aj na dlhšie. Je to fakt iný žážitok. Najvhodnejšie obdobie na projektor je v zime, keď je rýchlo tma. Na jar som už musel rôzne zatemňovať. Ale dnešné projektory sú už určite inde.
Škoda, že už tam nepracujem.:D
595113
Len si to uži! Aj ja som si tak požičal pred pár rokmi z práce projektor na vianočné obdobie a potom ešte pár krát aj na dlhšie. Je to fakt iný žážitok. Najvhodnejšie obdobie na projektor je v zime, keď je rýchlo tma. Na jar som už musel rôzne zatemňovať. Ale dnešné projektory sú už určite inde. Škoda, že už tam nepracujem.*:D*
TonyClifton
0 0
reagovat
Asi tím nikoho neohromím, ale mám doma na půjčení projektor z práce "abych se s ním naučil pracovat" a celkem fajn sledovat filmy přes celou stěnu. :+:)
595112
Asi tím nikoho neohromím, ale mám doma na půjčení projektor z práce "abych se s ním naučil pracovat" a celkem fajn sledovat filmy přes celou stěnu. *:+**:)*
0 0
reagovat

xxendxx

Raid žeru a s těžkým srdcem souhlasím :-D
595111
Raid žeru a s těžkým srdcem souhlasím :-D
xxendxx
0 0
reagovat
pust si raid... neo je proti tomu zlutakovi traged :)
595110
pust si raid... neo je proti tomu zlutakovi traged :)
0 0
reagovat

speta.jr

ten tréning je slušný a kdykoli něco podobného vidím, tak se mi chce brečet... proč takhle krát hollywoodský rozpočet nevypadají akční filmy? Já prostě nedávám, že si banda bobíků v tělocvičně natočí něco, co jsem v blockbusteru viděl naposled snad když Neo kosil armádu Smithů...
Neříkám, že ta scéna je dokonalá, ale bořka tam víceméně konzistentně kosí několik nepřátel a je to "bez" střihu, vídím co se děje, vídím co dělá ona atd. atp. F*ck hollywood :- A to nemluvím o tom Biting Elbows klipu.
595109
ten tréning je slušný a kdykoli něco podobného vidím, tak se mi chce brečet... proč takhle krát hollywoodský rozpočet nevypadají akční filmy? Já prostě nedávám, že si banda bobíků v tělocvičně natočí něco, co jsem v blockbusteru viděl naposled snad když Neo kosil armádu Smithů... Neříkám, že ta scéna je dokonalá, ale bořka tam víceméně konzistentně kosí několik nepřátel a je to "bez" střihu, vídím co se děje, vídím co dělá ona atd. atp. F*ck hollywood *:-* A to nemluvím o tom [link="http://www.youtube.com/watch?v=Rgox84KE7iY"]Biting Elbows klipu[/link].
speta.jr
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Co se týče Ultimates tak cokoliv je od Millara je pro mě povinnost takže první dva ano, jako pokračování spíš beru Ultimate Comics: Avengers kde si s Capem hraje Red Skull
který je v Ultimate vesmíru jeho syn
+ Ultimate X-Men 1: The Tomorrow People... jinak já jsem spíš na MAX série a Walking Dead (jen komix, seriál mě irituje)
595108
Co se týče Ultimates tak cokoliv je od Millara je pro mě povinnost takže první dva ano, jako pokračování spíš beru Ultimate Comics: Avengers kde si s Capem hraje Red Skull [spoiler]který je v Ultimate vesmíru jeho syn[/spoiler] + Ultimate X-Men 1: The Tomorrow People... jinak já jsem spíš na MAX série a Walking Dead (jen komix, seriál mě irituje)
Sam.Vimes
0 0
reagovat

Ultimate Marvel

Když už se naťuklo to téma - co říkáte tak celkově na komiksy z Ultimate Marvelu? Co se vám líbilo a nelíbilo? U mě jsou třeba Ultimates 1 a 2 geniální (na tom se asi shodneme), ale třeba takové Ultimatum je nudné sestřelování poloviny marvelovských hrdinů a Ultimate Comics: The Ultimates jsou místama těžce WTF s věcma jako zlý Reed Richards, který si vypěstoval na hlavě bramboru, nebo mluvící nádor Tonyho Starka.

Axis - :D Já jsem komiksy začal trochu víc číst až poměrně nedávno a Hellblazera bych znova na plátně viděl hodně rád. Tentokrát by mi už ale černovlasej amík asi vadil :D
595107
Když už se naťuklo to téma - co říkáte tak celkově na komiksy z Ultimate Marvelu? Co se vám líbilo a nelíbilo? U mě jsou třeba Ultimates 1 a 2 geniální (na tom se asi shodneme), ale třeba takové Ultimatum je [spoiler]nudné sestřelování poloviny marvelovských hrdinů[/spoiler] a Ultimate Comics: The Ultimates jsou místama těžce WTF s věcma jako [spoiler]zlý Reed Richards, který si vypěstoval na hlavě bramboru, nebo mluvící nádor Tonyho Starka.[/spoiler] [b]Axis[/b] - *:D* Já jsem komiksy začal trochu víc číst až poměrně nedávno a Hellblazera bych znova na plátně viděl hodně rád. Tentokrát by mi už ale černovlasej amík asi vadil *:D*
Ultimate Marvel
0 0
reagovat

KarelR

Víc bych to už nerozebíral a ani jsem nechtěl, jen jsem reagoval na Roudera. Když jsem u Ennise co se zaobírat tím proč je Hellblazer ve filmu černovlasej američan, to nám vydrží na dlouho...
595106
Víc bych to už nerozebíral a ani jsem nechtěl, jen jsem reagoval na Roudera. Když jsem u Ennise co se zaobírat tím proč je Hellblazer ve filmu černovlasej američan, to nám vydrží na dlouho...
KarelR
0 0
reagovat

xxendxx

Jop asi tak :D Jinak dobrej stěr a tak krásně jsem si na něj naběhl :D:+
595105
Jop asi tak :D Jinak dobrej stěr a tak krásně jsem si na něj naběhl :D*:+*
xxendxx
0 0
reagovat
V Ultimates prostě udělali Furyho podle Jacksona, protože jim to přišlo cool, ta série se stala ohromně populární, a když se řešil Fury do filmů, rozhodli se pro tuhle verzi. Nepřijde mi to divný, manipulativní ani šetřílkovský, Jackson je v tý roli skvělej a řešit to je zhruba stejně zbytečný jako řešit blond vlasy u Bonda. Alespoň že na tom Ennisovi se shodneme :D
595104
V Ultimates prostě udělali Furyho podle Jacksona, protože jim to přišlo cool, ta série se stala ohromně populární, a když se řešil Fury do filmů, rozhodli se pro tuhle verzi. Nepřijde mi to divný, manipulativní ani šetřílkovský, Jackson je v tý roli skvělej a řešit to je zhruba stejně zbytečný jako řešit blond vlasy u Bonda. Alespoň že na tom Ennisovi se shodneme *:D*
0 0
reagovat
vedi, ze tobe to jedno neni, ale to je vsem taky uplne jedno :D
595103
vedi, ze tobe to jedno neni, ale to je vsem taky uplne jedno :D
0 0
reagovat

xxendxx

TJN ale aspoň vědí.
595102
TJN ale aspoň vědí.
xxendxx
0 0
reagovat
jeste ze to je vsem ostatnim uplne jedno8)
595101
jeste ze to je vsem ostatnim uplne jedno*8)*
0 0
reagovat

KarelR

S barvou kůže to nesouvisí nijak. Jen je to prostě spatlanina aby měli na přebal jméno Jackson a nějak nechápu že se mě jako čtenářovi musejí takhle blbě podbízet. Na začátku jsem se ptal jen po vysvětlení a to je holt jednoduchý PRACHY. A ano Ennis je bůh.
595100
S barvou kůže to nesouvisí nijak. Jen je to prostě spatlanina aby měli na přebal jméno Jackson a nějak nechápu že se mě jako čtenářovi musejí takhle blbě podbízet. Na začátku jsem se ptal jen po vysvětlení a to je holt jednoduchý PRACHY. A ano Ennis je bůh.
KarelR
0 0
reagovat

Fury MAX

Jo a kdo chce vědět proč je bílej FURY větší drsňák tak ať si sežene nedávno vydanou serii Fury MAX.
Recka na Kocogelu.
595099
Jo a kdo chce vědět proč je bílej FURY větší drsňák tak ať si sežene nedávno vydanou serii Fury MAX. [link="http://www.kocogel.info/index.php?topic=18484.msg224733#msg224733"]Recka na Kocogelu.[/link]
Fury MAX
0 0
reagovat

Axis

Jak to souvisí s barvou kůže? Ennis by udělal superborce z kohokoliv ;)
595098
Jak to souvisí s barvou kůže? Ennis by udělal superborce z kohokoliv ;)
Axis
0 0
reagovat

Rouder

Četl, pochopil, prachy a smlouvy holt dělají své. Mě šlo spíš o to že ani v komixech není normálně vysvětleno proč nechali bílýho u ledu a ta šílená klička s jeho poločerným synem to je fakt vysvětlení jak z Červenýho Trpaslíka. A pokud by měli použít Zemi 616 tak si zadělají na další problémy, protože 616 je navržena tak aby se mezi sebou mohli potkávat superhrdinové ze všech serií které má Marvel pod palcem, hodně se tam umírá a následně resurectuje. Prostě guláš nad guláše kde je možné cokoliv jen aby se komix prodal. Jedinou věc 616 kterou bych snad bral by byli Dark Avengers (Norman Osborn převezme Shield a předělá ji na Hammer).
595097
Četl, pochopil, prachy a smlouvy holt dělají své. Mě šlo spíš o to že ani v komixech není normálně vysvětleno proč nechali bílýho u ledu a ta šílená klička s jeho poločerným synem to je fakt vysvětlení jak z Červenýho Trpaslíka. A pokud by měli použít Zemi 616 tak si zadělají na další problémy, protože 616 je navržena tak aby se mezi sebou mohli potkávat superhrdinové ze všech serií které má Marvel pod palcem, hodně se tam umírá a následně resurectuje. Prostě guláš nad guláše kde je možné cokoliv jen aby se komix prodal. Jedinou věc 616 kterou bych snad bral by byli Dark Avengers (Norman Osborn převezme Shield a předělá ji na Hammer).
Rouder
0 0
reagovat

popik

toto video mi vzdy zdvihne naladu :+
595088
toto video mi vzdy zdvihne naladu *:+*
popik
0 0
reagovat

popik

595084
[link="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zpdcUakdQVA"]BUS stop[/link]
popik
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se