|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 65341 - 65360
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 3267
- 3268
- 3269
- .
- 7137
- 7138
Memphis
Díky, zpětně jsem si teď četl 52 příspěvků (a stálo to za to
) a nějak jsem nechápal, že to tu furt někdo nedal, už jsem to skoro šel hledat, když v tom, 2. nejnovější příspěvek, konečně...
(nějak nechápu že zrovna tohle video vám tady tak trvalo pánové 
)
) a nějak jsem nechápal, že to tu furt někdo nedal, už jsem to skoro šel hledat, když v tom, 2. nejnovější příspěvek, konečně...
(nějak nechápu že zrovna tohle video vám tady tak trvalo pánové 
)|
reagovat
|
studo
Našich neschopných futbalistov radšej ani nespomínaj, lebo ma chytí amok. Aspoň Sagan nám robí radosť. Hlavne, keď chytá hostesky za zadok. 

|
reagovat
|
Narozdil od nasich fotbalistu ovsem Berdych umi zahrat dost slusne zapasy. Jinak by nebyl uz nejakou dobu v prvni svetove desitce. O jeho hracskych kvalitach nemuzu rict nic spatnyho :)
|
reagovat
|
tony
neviem, chelsea neznášam, a jediný koho tam uznávam je čech a mata... nedveda som ako maly uplne zboznoval a bol to moj idol, v bostone fandim charovi a krejcimu... opacne je to u kolektivnych sportov kde sa musim priznat ked hra cesko hlavne hokej tak nefandim (sry) takže to že nefandím berdychovi je skôr z jeho správania a vystupovania v zapasoch a mediach, kde mi pride ako prvotriedny kok*t, niečo ako naši futbalisti: nagelovaní vytetovaní neschopní zahrať hocijaký zápas a mať plnú hubu kecov (pozdravujem weissa mladšieho, stocha, hamšíka a spol.)
|
reagovat
|
Vzpomínám si na jednu ze spekulací, který provázeli první série Lostu. Že Jacob je ten pes. Jak on se jenom jmenoval...
|
reagovat
|
TedGeorge
Jen počkej až se ti přizná i Disketa link
(což mu tu tedy trochu zbourá reputaci, kterou tak dlouho a tak pracně budoval)
(což mu tu tedy trochu zbourá reputaci, kterou tak dlouho a tak pracně budoval)
|
reagovat
|
TOP Diskuze
42Supergirl: Trailer 19Vládci vesmíru: Trailer 17Spasitel dál letí ke komerčním hvězdám, je z něj hit jara. Zdrtí ho Super Mario? 93Spasitel: Recenze 16Víkendový výplach #865 o Reacherovi a Bondovi 15Následky: Trailer 44Téma: 15 nejlepších filmů Zdeňka Svěráka 12Pokračování Pomocnice má datum premiéry i výraznou posilu. Postaví se Avengers! 10Tom Clancy´s Jack Ryan: Ghost War: Teaser 9Příběhy Kouzelného stromu: Český trailer