Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 65321 - 65340 Napsat příspěvek

Dylan Moran v Praze

Po lístkách na první představení se zaprášilo během asi půl hodiny, tak přidali ještě jedno na sobotu, prodej na ticketpro dneska zhruba od čtyř, tak kdyby to někoho zajímalo... link
596218
Po lístkách na první představení se zaprášilo během asi půl hodiny, tak přidali ještě jedno na sobotu, prodej na ticketpro dneska zhruba od čtyř, tak kdyby to někoho zajímalo... [link="https://www.facebook.com/events/451997078218638/"]link[/link]
Dylan Moran v Praze
0 0
reagovat

Memphis

nádhera :+
596211
nádhera *:+*
Memphis
0 0
reagovat
R.I.P Zombieland link
596208
R.I.P Zombieland http://www.youtube.com/watch?v=v_7Zc7PuAVU
0 0
reagovat

Memphis

Diky, diky, diky! .... ted jeste aby to nejaky sikula nejak stahnul :D
596206
Diky, diky, diky! .... ted jeste aby to nejaky sikula nejak stahnul :D
Memphis
0 0
reagovat

PetaBlack

Dobrý, lístky už mám... Takže díky. :D:+:+:+
596207
Dobrý, lístky už mám... Takže díky. *:D**:+**:+**:+*
PetaBlack
0 0
reagovat
Nedávno jsem zrovna koukal na kousek „Monster“ na YT a teď, koukám, že Dylan Moran prvně dorazí vůbec i sem živě, 12.5. s „Yeah, Yeah“ :):+
596203
Nedávno jsem zrovna koukal na kousek „Monster“ na YT a teď, koukám, že Dylan Moran prvně dorazí vůbec i sem živě, 12.5. s „Yeah, Yeah“ *:)**:+*
0 0
reagovat

Memphis

:+:+:+:+:+
596198
*:+**:+**:+**:+**:+*
Memphis
0 0
reagovat

Florence + The Machine

From The Great Gatsby soundtrack link
596193
From The Great Gatsby soundtrack http://www.gq.com/blogs/the-feed/2013/04/stream-florence-and-the-machine-over-the-love-great-gatsby-soundtrack.html
Florence + The Machine
0 0
reagovat
8):+
596187
*8)**:+*
0 0
reagovat
Sweeney pecka, Hayley bohyne
596186
Sweeney pecka, Hayley bohyne
0 0
reagovat

Mildík

Je to over the top náser. Hra samotná je Far Cry 3 se vším všudy, ale je to brutálně nahláškované a skvěle stylizované do roku 2007, jak ho viděli v osumdesátých letech. Soundtrack je kapitola sama o sobě, skladba Warzone je pocta hlavnímu tématu Terminátora.
596185
Je to over the top náser. Hra samotná je Far Cry 3 se vším všudy, ale je to brutálně nahláškované a skvěle stylizované do roku 2007, jak ho viděli v osumdesátých letech. [link="https://soundcloud.com/powerglove"]Soundtrack[/link] je kapitola sama o sobě, skladba Warzone je pocta hlavnímu tématu Terminátora.
Mildík
0 0
reagovat

Lara

vyjádřím se inteligentně a dostatečně transparentně tak aby to pochopili všichni zainteresovaní stakeholdeři :

Hell yeaah, me want boobies, oii oii oiii ...
596182
vyjádřím se inteligentně a dostatečně transparentně tak aby to pochopili všichni zainteresovaní stakeholdeři : Hell yeaah, me want boobies, oii oii oiii ...
Lara
0 0
reagovat
No o to mi šlo. Je jí nad 30. Jestli to chtějí nějak trošku perspektivně rozjet, nechodil bych nad 25.
596181
No o to mi šlo. Je jí nad 30. Jestli to chtějí nějak trošku perspektivně rozjet, nechodil bych nad 25.
0 0
reagovat

Karel

As you wish
596180
As you wish
Karel
0 0
reagovat
TonyClifton: Je o rok starší než Camilla Luddington, která Laru dabuje v tý rebootový hře. Ale taky myslím, že nad třicet prostě nepůjdou.

TedGeorge: The Sweeney. Povinně a ihned :)
596179
TonyClifton: Je o rok starší než Camilla Luddington, která Laru dabuje v tý rebootový hře. Ale taky myslím, že nad třicet prostě nepůjdou. TedGeorge: The Sweeney. Povinně a ihned :)
0 0
reagovat
Ta herečka je jedna z nejlepších věcí na Capovi, takže hell yeah. BTW, netušíte jestli bude v druhým Capovi i mimo flashbacky? Případně sakra jak?
596178
Ta herečka je jedna z nejlepších věcí na Capovi, takže hell yeah. BTW, netušíte jestli bude v druhým Capovi i mimo flashbacky? Případně sakra jak?
0 0
reagovat
moc stará
596177
moc stará
0 0
reagovat

verbs

Yes, yes, yes. Proporce má na to ideální :D a je to správný kus ženský;)
596176
Yes, yes, yes. Proporce má na to ideální *:D* a je to správný kus ženský*;)*
verbs
0 0
reagovat

Lara Croft

Tak, a teď už tam jinou herečku ani nechci. link
596175
Tak, a teď už tam jinou herečku ani nechci. http://www.joblo.com/movie-news/hayley-atwell-really-wants-to-play-lara-croft-in-the-tomb-raider-reboot?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
Lara Croft
0 0
reagovat

LDK

O tom jsem už slyšel, i jsem sem házel trailer... Moc mě to nezaujalo z ukázek, ale nevím, nesoudím... Fakt je to taková pecka?

SteKi
Je to extrémně krátké, ze začátku jsem sice jel na 100%, ale nakonec jsem se omezil jen na plnění všeho kromě achievementů... skončil jsem na 82% a de facto jsem viděl všechno 8)
596165
O tom jsem už slyšel, i jsem sem házel trailer... Moc mě to nezaujalo z ukázek, ale nevím, nesoudím... Fakt je to taková pecka? SteKi Je to extrémně krátké, ze začátku jsem sice jel na 100%, ale nakonec jsem se omezil jen na plnění všeho kromě achievementů... skončil jsem na 82% a de facto jsem viděl všechno *8)*
LDK
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se