Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 65241 - 65260 Napsat příspěvek

Ex-SOLDIER

Feeling zachovávají naprosto stejnej, takže se začínám dost těšit :+
596475
Feeling zachovávají naprosto stejnej, takže se začínám dost těšit *:+*
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat
Moje srdcovka z éry PS2 se dočká filmu. :D No shit! Ratchet and Clank Příště Jak and Daxter please.
596474
Moje srdcovka z éry PS2 se dočká filmu. *:D* No shit! [link="http://www.youtube.com/watch?v=UlqqGXH83qA"]Ratchet and Clank[/link] Příště Jak and Daxter please.
0 0
reagovat

kubqo

Zrejme to už dávno celé videl, pretože film z iných zdrojov už koluje internetom.
596473
Zrejme to už dávno celé videl, pretože film z iných zdrojov už koluje internetom.
kubqo
0 0
reagovat

kubqo

Jenom pozor, točí to Wong Kar Wai (Stvořeni pro lásku, Pekelní andělé), takže to bude hodně artové. Ale obsazení je geniální. Wongův dvorní herec Tony Leung a mladý pár z Angova Tygra a draka, choreografem je tu Yuen Wo Ping, který se taktéž podílel na Angově opusu. I když ukázka toho moc neřekla, už jen kvůli všem těm jménům to chci vidět. :+
596472
Jenom pozor, točí to Wong Kar Wai (Stvořeni pro lásku, Pekelní andělé), takže to bude hodně artové. Ale obsazení je geniální. Wongův dvorní herec Tony Leung a mladý pár z Angova Tygra a draka, choreografem je tu Yuen Wo Ping, který se taktéž podílel na Angově opusu. I když ukázka toho moc neřekla, už jen kvůli všem těm jménům to chci vidět. *:+*
kubqo
0 0
reagovat
TheWrap reports now The Avengers' villain Tom Hiddleston has entered early talks to play murdered but vengeful rocker Eric Draven in the remake of "The Crow".

Yes please!:+
596471
TheWrap reports now The Avengers' villain Tom Hiddleston has entered early talks to play murdered but vengeful rocker Eric Draven in the remake of "The Crow". Yes please!*:+*
0 0
reagovat
Chow Yun not-so-Fat :D
596470
Chow Yun not-so-Fat :D
0 0
reagovat
ale nevyzera to zle :+
596468
ale nevyzera to zle *:+*
0 0
reagovat
lahôdka pre imfa? :D link
596467
lahôdka pre imfa? *:D* http://www.youtube.com/watch?v=nLCCG4oC8bA
0 0
reagovat

Mildík

Pusti si to doma na DVDčku.
596465
Pusti si to doma na DVDčku.
Mildík
0 0
reagovat

Mildík

V tom případě... jeď na ten Čerňák. V CinemaCity na Smíchově jsem byl na Kosinského Tronovi a 3D tam nebylo nic moc. Obětuj nějakých dvacet minut metrem a fakt jeď na ten Čerňák.
596463
V tom případě... jeď na ten Čerňák. V CinemaCity na Smíchově jsem byl na Kosinského Tronovi a 3D tam nebylo nic moc. Obětuj nějakých dvacet minut metrem a fakt jeď na ten Čerňák.
Mildík
0 0
reagovat

Disketa

Já chodím do CineStaru standartně, ale koukni do programu a NIC... Docela jsem čuměl, ale Jurský park prostě nedávají... (a na Čerňák, kde to dávají nepojedu) 8)
596462
Já chodím do CineStaru standartně, ale koukni do programu a NIC... Docela jsem čuměl, ale Jurský park prostě nedávají... (a na Čerňák, kde to dávají nepojedu) *8)*
Disketa
0 0
reagovat

Mildík

Jdi naproti do Cinestaru, tam to byla naprostá paráda. Cinema City mají úplně všelijaká kina.
596461
Jdi naproti do Cinestaru, tam to byla naprostá paráda. Cinema City mají úplně všelijaká kina.
Mildík
0 0
reagovat

Jurský Park 3D

Přátelé, chtěl jsem se zeptat na pár věcí ohledně tohoto snímku...

1) Zdravíčko trochu vypovědělo službu a není mi nejlépe, nimcéně se slečnou se příští tejden dohromady nedostaneme do kina - myslíte, že za nějaké 2 týdny se pořád bude promítat? Nerad bych to propásl a nevím jak moc dlouho tahle obnovaná promítání trvají (a že sem už takhle pro... pásl SW)...

2) Kdyby teda už to nešlo jinak, tak půjdu dneska... Co se týče 3D jsem tak trochu začátečník a když to nejde jinak (Avatar), tak jdu zásadně do 2D... Otázka je jednoduchá - kam si sednout... Dokonce prozradím i kino - CinemaCity na Smíchově (pokud tam má třeba někdo oblíbené fleky)

3) Děkuji ;)
596460
Přátelé, chtěl jsem se zeptat na pár věcí ohledně tohoto snímku... 1) Zdravíčko trochu vypovědělo službu a není mi nejlépe, nimcéně se slečnou se příští tejden dohromady nedostaneme do kina - myslíte, že za nějaké 2 týdny se pořád bude promítat? Nerad bych to propásl a nevím jak moc dlouho tahle obnovaná promítání trvají (a že sem už takhle pro... pásl SW)... 2) Kdyby teda už to nešlo jinak, tak půjdu dneska... Co se týče 3D jsem tak trochu začátečník a když to nejde jinak (Avatar), tak jdu zásadně do 2D... Otázka je jednoduchá - kam si sednout... Dokonce prozradím i kino - CinemaCity na Smíchově (pokud tam má třeba někdo oblíbené fleky) 3) Děkuji *;)*
Jurský Park 3D
0 0
reagovat

zahron

Desetina národa ti přijde jako malé číslo? :D
596446
Desetina národa ti přijde jako malé číslo? *:D*
zahron
0 0
reagovat

TedGeorge

who cares ? stejně 9/10 národa nemá absolutně páru kdo to je
596443
who cares ? stejně 9/10 národa nemá absolutně páru kdo to je
TedGeorge
0 0
reagovat
ani csfd neumí pořádně otevřít...
596442
ani csfd neumí pořádně otevřít...
0 0
reagovat
Titulek na IDNES: "Filmové Vary přivítají Olivera Stonea, režiséra Evity a Čety"

Alan Parker má jistě radost....
596441
Titulek na IDNES: "Filmové Vary přivítají Olivera Stonea, režiséra Evity a Čety" Alan Parker má jistě radost....
0 0
reagovat

Spazz

Hmm, ta četba o Keanu Reevesovi mě opravdu uvrhla do hluboké depky...
596440
Hmm, ta četba o Keanu Reevesovi mě opravdu uvrhla do hluboké depky...
Spazz
0 0
reagovat

Tony

Celá poslední epizoda FG byla dobrá ;)
596433
Celá poslední epizoda FG byla dobrá *;)*
Tony
0 0
reagovat
Jedna momentka z Castaway link :D
596431
Jedna momentka z Castaway http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/a6mP77R_460s.jpg *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se