Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 65081 - 65100 Napsat příspěvek
jdi spát
596822
jdi spát
0 0
reagovat
A pro dnešek to zakončím Chooka Parkerem... :D Pokud vám nevytře zrak ani toto, tak už nevím link
596821
A pro dnešek to zakončím Chooka Parkerem... :D Pokud vám nevytře zrak ani toto, tak už nevím http://www.youtube.com/watch?v=4uE1xsuEywQ
0 0
reagovat
Ok, vidím to na další flame :D Ale k čemu by ta kecárna jinak byla, že? Fantastická byla i třeba taková Ella Henderson link
596820
Ok, vidím to na další flame :D Ale k čemu by ta kecárna jinak byla, že? Fantastická byla i třeba taková Ella Henderson http://www.youtube.com/watch?v=oTbcO9qaE5g
0 0
reagovat
keď sme pri tých súťažiach, minule ma celkom zaujali tie blind auditions u Voice ( asi skôr kvôli porote a ich hláškam) ale toto bolo božie link
596817
keď sme pri tých súťažiach, minule ma celkom zaujali tie blind auditions u Voice ( asi skôr kvôli porote a ich hláškam) ale toto bolo božie http://www.youtube.com/watch?v=L-QdjnA2vtI
0 0
reagovat
vzdy ma prekvapi, ako sa v tychto sutaziach v roznych krajinach zjavi clovek s rovnakym talentom a vlastne aj celym vystupenim (dementne vyzerajuci chlap spieva opernu pesnicku...zenska hra na flaute svojim pohlavnym organom a tak podobne :D
596815
vzdy ma prekvapi, ako sa v tychto sutaziach v roznych krajinach zjavi clovek s rovnakym talentom a vlastne aj celym vystupenim (dementne vyzerajuci chlap spieva opernu pesnicku...zenska hra na flaute svojim pohlavnym organom a tak podobne *:D*
0 0
reagovat

TedGeorge

:+ Mě dostal i Willie Jones
596809
*:+* Mě dostal i [link="http://www.youtube.com/watch?v=KWZWuVCXqRg&t=1m38s"]Willie Jones[/link]
TedGeorge
0 0
reagovat
Na všechny ty X factory, Idoly a talenty vůbec nejsem, ale občas se ve světě zjeví někdo, kdo za to stojí... Viz nedávno Steffen Jacobsen ve Švédsku. link
596808
Na všechny ty X factory, Idoly a talenty vůbec nejsem, ale občas se ve světě zjeví někdo, kdo za to stojí... Viz nedávno Steffen Jacobsen ve Švédsku. http://www.youtube.com/watch?v=ay1M6kUWkzY&t=1m55s
0 0
reagovat
596807
[link="http://www.youtube.com/watch?v=yVXgksJ-JfI"]Drive.avi[/link] *:D*
0 0
reagovat

jen malá připomínka

Jako člověk, kterej hrabe většinou v muzice. S tou iTunes záchranou hudebního průmyslu to rozhodně není takhle jednoduché
596793
Jako člověk, kterej hrabe většinou v muzice. S tou iTunes záchranou hudebního průmyslu to rozhodně není takhle jednoduché
jen malá připomínka
0 0
reagovat
Já si nemůžu pomoct, ale podniká se u nás v kdejaký hovadině a pokud se kouknu kolik lidí každodenně sleduje seriály, tak to je trh jako prase. Když si vezmu jak Cool relativně rychle uvádí nové díly, ještě za vysílané sezony v USA a defacto dobrovolní překladatelé titulky nahodí prakticky za půl dne, tak opravdu nevěřím, že by nešla založit služba, která by titulky nabízela bleskově já nevim třeba do dvou hodin. Seriál by pak byl v top kvalitě dostupný legálně pro našince prakticky ihned.
Vemte si jaký tisíce lidí tam naskákaj ve stažení titulků ještě týž den...
Největší seriálový pecky ze zámoří dostupný ještě týž nebo další den, klidně by to mohlo stát litr nebo 2 měsíčně. Kdo by to dal? Já jo! K tomu nějaký množství televizních nebo ne uplně áčkových filmů. A několik tarifů podle reklamy nebo počtu dostupných děl. K tomu nějakej premiovej obsah. Tetelil bych se blahem, někdy bych vážně rád za některý věci platil jenom nevím jak a komu...
TRHU FUNGUJ SAKRA, POPTÁVKA SE HLÁSÍ O SLOVO!!!!
596799
Já si nemůžu pomoct, ale podniká se u nás v kdejaký hovadině a pokud se kouknu kolik lidí každodenně sleduje seriály, tak to je trh jako prase. Když si vezmu jak Cool relativně rychle uvádí nové díly, ještě za vysílané sezony v USA a defacto dobrovolní překladatelé titulky nahodí prakticky za půl dne, tak opravdu nevěřím, že by nešla založit služba, která by titulky nabízela bleskově já nevim třeba do dvou hodin. Seriál by pak byl v top kvalitě dostupný legálně pro našince prakticky ihned. Vemte si jaký tisíce lidí tam naskákaj ve stažení titulků ještě týž den... Největší seriálový pecky ze zámoří dostupný ještě týž nebo další den, klidně by to mohlo stát litr nebo 2 měsíčně. Kdo by to dal? Já jo! K tomu nějaký množství televizních nebo ne uplně áčkových filmů. A několik tarifů podle reklamy nebo počtu dostupných děl. K tomu nějakej premiovej obsah. Tetelil bych se blahem, někdy bych vážně rád za některý věci platil jenom nevím jak a komu... TRHU FUNGUJ SAKRA, POPTÁVKA SE HLÁSÍ O SLOVO!!!!
0 0
reagovat
No, myslím že sme redakci poskytly slušnej námět na téma. Netflix revoluce by si jistě zasloužila rozepsat. Imf
596791
No, myslím že sme redakci poskytly slušnej námět na téma. Netflix revoluce by si jistě zasloužila rozepsat. Imf
0 0
reagovat
596790
http://drop.notch.net/ *:(* *:D*
0 0
reagovat
Ono ještě jde o to, že když už se to u nás objeví, tak je to furt dražší, než všude jinde. Takže mnohem pohodlnější a vlastně i po té finanční stránce, je si to fakt stáhnout.
596789
Ono ještě jde o to, že když už se to u nás objeví, tak je to furt dražší, než všude jinde. Takže mnohem pohodlnější a vlastně i po té finanční stránce, je si to fakt stáhnout.
0 0
reagovat
Ale houbeles. Pokud v USA vyjde netflix a podobné služby na hudbu cenově podobně (cca přepočteno na cenovou hladinu, DPH apod.) jako kredit na czshare nebo uloz.to, tak se vůbec nemáme o čem bavit.
596788
Ale houbeles. Pokud v USA vyjde netflix a podobné služby na hudbu cenově podobně (cca přepočteno na cenovou hladinu, DPH apod.) jako kredit na czshare nebo uloz.to, tak se vůbec nemáme o čem bavit.
0 0
reagovat

popik

Bože, tady jsou vopravdu tak naivní lidi!
Dokud to nebude zadara (což asi nikdy nebude), tak to "čecháček" prostě bude stejně stahovat a nic s tím neudělá ani pár "jarků", co by si to za nižší peníz a přijatelnou kvaliltu koupili. To je realita kucí! 8)
596787
Bože, tady jsou vopravdu tak naivní lidi! Dokud to nebude zadara (což asi nikdy nebude), tak to "čecháček" prostě bude stejně stahovat a nic s tím neudělá ani pár "jarků", co by si to za nižší peníz a přijatelnou kvaliltu koupili. To je realita kucí! *8)*
popik
0 0
reagovat

kubqo

Hm, já si toho všiml až teď. :-)
596786
Hm, já si toho všiml až teď. :-)
kubqo
0 0
reagovat

TonyClifton

už asi pred 2 rokmi :D a inak oboje mám na steame keby niečo :D
596784
už asi pred 2 rokmi :D a inak oboje mám na steame keby niečo *:D*
TonyClifton
0 0
reagovat
Je to smutne ale stale je stahovanie filmov z piratebay tou najjednoduchsou volbou. Aby bolo jasne, ja nemam problem platit. Nemam problem si kupit hru, pretoze je to pre mna pohodlnejsie ako riesit nejaky crack a podobne kraviny a hra je stale takto aktualizovana a nemusim sa starat. Takato vyhoda ma pri kupeni filmu necaka, prave naopak. Ale to tu bolo popisane uz dostatocne. A urcite nebudem utekat do obchodu resp. si objednavat z internetoveho obchodu film, ktory si chcem raz pozriet. Pokial tu nebude dostupna moznost, jednorazovo si film pozriet minimalne v HD kvalite a zaroven za rozumnu cenu, tak piratebay ma prednost a filmove spolocnosti smolu.
596783
Je to smutne ale stale je stahovanie filmov z piratebay tou najjednoduchsou volbou. Aby bolo jasne, ja nemam problem platit. Nemam problem si kupit hru, pretoze je to pre mna pohodlnejsie ako riesit nejaky crack a podobne kraviny a hra je stale takto aktualizovana a nemusim sa starat. Takato vyhoda ma pri kupeni filmu necaka, prave naopak. Ale to tu bolo popisane uz dostatocne. A urcite nebudem utekat do obchodu resp. si objednavat z internetoveho obchodu film, ktory si chcem raz pozriet. Pokial tu nebude dostupna moznost, jednorazovo si film pozriet minimalne v HD kvalite a zaroven za rozumnu cenu, tak piratebay ma prednost a filmove spolocnosti smolu.
0 0
reagovat
Taky trochu přispěju do diskuse. Před deseti lety, když jsem dostal svůj první DVD přehrávač, tak DVD stály kolem sedmi osmi stovek. Není tedy divu, že jsem chodil do půjčovny a jednotlivé zapůjčené filmy jsem si vypaloval, to mě naučil brácha. Dodnes mám slušnou řádku takhle sehnaných filmů. Postupně jsem si začal pořizovat originál filmy a měl jsem to štěstí, že jsem zažil boom DVDček na novinových stáncích. To bylo tak před pěti lety. Z té doby mám docela dost vlkou sadu filmů, někdy i nějakou tu kolekci. Takhle jsem si pořídil mayovky (ušetřil jsem hodně stovek), nějaká ta severská dramata (např. Ondskan, Domov šedých motýlů), artové filmy (nejčastěji z edice FilmX) i další filmy. Vypalování DVDček tak pomalu utichalo. Dnes mám BD přehrávač a kupuju Blu-raye (hlavně ve slevě, ale nepohrdnu i nějakým tím steelbookem (Hugo, Muži, kteří nenávidí ženy, Klub rváčů...). Na nějaké vypalování jsem už dávno zapomněl a je to dobře. Jasně, stahuju ripy, asi jako každý, ale na svou obhajobu můžu říct tohle: Chodím několikrát za měsíc do kina, kupuju DVDčka a Blu-raye, takže to mám vykoupené. Navíc v absolutní většině stahuju ty filmy, které jsou u nás nedostupné a není žádná možnost je zhlédnout legálně.
596782
Taky trochu přispěju do diskuse. Před deseti lety, když jsem dostal svůj první DVD přehrávač, tak DVD stály kolem sedmi osmi stovek. Není tedy divu, že jsem chodil do půjčovny a jednotlivé zapůjčené filmy jsem si vypaloval, to mě naučil brácha. Dodnes mám slušnou řádku takhle sehnaných filmů. Postupně jsem si začal pořizovat originál filmy a měl jsem to štěstí, že jsem zažil boom DVDček na novinových stáncích. To bylo tak před pěti lety. Z té doby mám docela dost vlkou sadu filmů, někdy i nějakou tu kolekci. Takhle jsem si pořídil mayovky (ušetřil jsem hodně stovek), nějaká ta severská dramata (např. Ondskan, Domov šedých motýlů), artové filmy (nejčastěji z edice FilmX) i další filmy. Vypalování DVDček tak pomalu utichalo. Dnes mám BD přehrávač a kupuju Blu-raye (hlavně ve slevě, ale nepohrdnu i nějakým tím steelbookem (Hugo, Muži, kteří nenávidí ženy, Klub rváčů...). Na nějaké vypalování jsem už dávno zapomněl a je to dobře. Jasně, stahuju ripy, asi jako každý, ale na svou obhajobu můžu říct tohle: Chodím několikrát za měsíc do kina, kupuju DVDčka a Blu-raye, takže to mám vykoupené. Navíc v absolutní většině stahuju ty filmy, které jsou u nás nedostupné a není žádná možnost je zhlédnout legálně.
0 0
reagovat

Macejko

Zkus Sony Vegas.
596781
Zkus Sony Vegas.
Macejko
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se