Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 65041 - 65060 Napsat příspěvek

SteKi

Vyzerá to dobre. Snáď to vyjde a dostaneme náplasť po tragédii zvanej GTA IV.
596895
Vyzerá to dobre. Snáď to vyjde a dostaneme náplasť po tragédii zvanej GTA IV.
SteKi
0 0
reagovat

GTA V - koho to nezaujima neklikat

link
link
link
ten prvy je super :D
596894
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HqZXw5M6qQY http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kfzrQGU6jhM http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XAOUlsrmzYM ten prvy je super *:D*
GTA V - koho to nezaujima neklikat
0 0
reagovat
Lebo popicek je tu doma a on zazil prechod z trailerzone a to bolo v dobe ked nam este mlieko tieklo po brade... UUUUuuuuuu
596892
Lebo popicek je tu doma a on zazil prechod z trailerzone a to bolo v dobe ked nam este mlieko tieklo po brade... UUUUuuuuuu
0 0
reagovat

popicek

Jenže ono je rozdíl mezi tím, že i když oni tebou jmenovaní "mauglíci" nahodí nějaké téma a rozjede se nějaká debata, tak to alespoň někoho zajímá, lidi k tomu mají co říct a rádi se zapojí... Ať už je to debata o hrách, debata o hokeji, debata o superstar, debata o google games...

Zatímco tvé leštění provázku NIKOHO nezajímá, je to naprosto mimo mísu a vůbec nedokážu pochopit, jak normální člověk vůbec něco takového dokáže někam napsat...

Zpětně si říkám, že jsem tu debatu o hrách nemusel utínat, protože na druhou stranu pravdou jest, že je to tu "pokec o všem"... A pokud ti to vadí, tak nechápu proč to prostě neignoruješ... Taky se tu občas debatuje o věcech, které jsou mimo můj okruh zájmu... Tak to přeskočím a je to...

Já jako se nesnažím vyvolávat konflikty, ale zase na hlavu si srát nenechám a srovnávat moje příspěvky s tvým sebeukájením, to je i na mě moc :-
596890
Jenže ono je rozdíl mezi tím, že i když oni tebou jmenovaní "mauglíci" nahodí nějaké téma a rozjede se nějaká debata, tak to alespoň někoho zajímá, lidi k tomu mají co říct a rádi se zapojí... Ať už je to debata o hrách, debata o hokeji, debata o superstar, debata o google games... Zatímco tvé leštění provázku NIKOHO nezajímá, je to naprosto mimo mísu a vůbec nedokážu pochopit, jak normální člověk vůbec něco takového dokáže někam napsat... Zpětně si říkám, že jsem tu debatu o hrách nemusel utínat, protože na druhou stranu pravdou jest, že je to tu "pokec o všem"... A pokud ti to vadí, tak nechápu proč to prostě neignoruješ... Taky se tu občas debatuje o věcech, které jsou mimo můj okruh zájmu... Tak to přeskočím a je to... Já jako se nesnažím vyvolávat konflikty, ale zase na hlavu si srát nenechám a srovnávat moje příspěvky s tvým sebeukájením, to je i na mě moc *:-*
popicek
0 0
reagovat

TonyClifton

Už si vzdal to tipovanie? Asi došli nápady, čo?
596889
Už si vzdal to tipovanie? Asi došli nápady, čo?
TonyClifton
0 0
reagovat
Onehdá jsem kamarádce sehnal podpis Natalie Oreiro, silnější friendzone aby pohledal.
596888
Onehdá jsem kamarádce sehnal podpis Natalie Oreiro, silnější friendzone aby pohledal.
0 0
reagovat
Pojďme se tedy bavit o Facundo Aranovi. Po Divokém Andělovi už by to potřebovalo pořádnej comeback.
596886
Pojďme se tedy bavit o Facundo Aranovi. Po Divokém Andělovi už by to potřebovalo pořádnej comeback.
0 0
reagovat

popicek

Tu ide o to, že táto diskusia (spolu s tými ďalšími, o ktorých hovoríš) zaujíma viacero ľudí. Tvoje pičoviny zaujímajú iba teba.
596884
Tu ide o to, že táto diskusia (spolu s tými ďalšími, o ktorých hovoríš) zaujíma viacero ľudí. Tvoje pičoviny zaujímajú iba teba.
popicek
0 0
reagovat

popik

to Gonzi: Nejde o to, že tu sem tam občas někdo nahodí link na herní trailer, nebo superstar (i když tohle fakt nechápu :D ) a skupinka lidí mu to odkejve, že je to fajn/sračka.
Jde o to, že tady těch pár mauglíků s Mildíkem,Tonym a spol. někdy dokáží tu Kecárnu pěkně zaneřádit a to třeba v rozsahu několika listů a to je i na mě moc. Já se např. mojí vložce o sebeukájení věnoval 1, nebo max 2 příspěvky a potom jsem to utnul, proč bych teda měl listovat, nebo přehlížet stohy pro mě stejně nepodstatné fašírky? ?)
596882
to Gonzi: Nejde o to, že tu sem tam občas někdo nahodí link na herní trailer, nebo superstar (i když tohle fakt nechápu *:D* ) a skupinka lidí mu to odkejve, že je to fajn/sračka. Jde o to, že tady těch pár mauglíků s Mildíkem,Tonym a spol. někdy dokáží tu Kecárnu pěkně zaneřádit a to třeba v rozsahu několika listů a to je i na mě moc. Já se např. mojí vložce o sebeukájení věnoval 1, nebo max 2 příspěvky a potom jsem to utnul, proč bych teda měl listovat, nebo přehlížet stohy pro mě stejně nepodstatné fašírky? *?)*
popik
0 0
reagovat

Disketa1

Skús hádať, ktorý z nich si ty link
596881
Skús hádať, ktorý z nich si ty http://www.videacesky.cz/skece/nejotravnejsi-lidi-na-internetu
Disketa1
0 0
reagovat

Tony

Chceš vidět můj profil?
596879
Chceš vidět můj profil?
Tony
0 0
reagovat

TonyClifton

Neuhádol. Druhý pokus?
596878
Neuhádol. Druhý pokus?
TonyClifton
0 0
reagovat

Gonzi

Facundo Arana FTW! :D
596877
Facundo Arana FTW! *:D*
Gonzi
0 0
reagovat

zabiják

link

Takhle ale místo Nica je někdo jiný....
596876
http://www.funnyordie.com/topic/nicolas-cage-facebook-prank Takhle ale místo Nica je někdo jiný....
zabiják
0 0
reagovat

once again - KECÁRNA - filmy jsou vedle, seriály ještě o záložku dál

Je to fakt tak těžké? Ignorovat debaty, které mě zrovna nezajímají? Nebo se tu budeme bavit jen o věcech, na kterých se všichni shodneme = vůbec o ničem (nebo o stále chybějícím speciálu o Facundovi Aranovi). Já tuhle "tohle téma mě nezajímá, tak ho tu nepište" logiku prostě nechápu.:-
596875
Je to fakt tak těžké? Ignorovat debaty, které mě zrovna nezajímají? Nebo se tu budeme bavit jen o věcech, na kterých se všichni shodneme = vůbec o ničem (nebo o stále chybějícím speciálu o Facundovi Aranovi). Já tuhle "tohle téma mě nezajímá, tak ho tu nepište" logiku prostě nechápu.*:-*
once again - KECÁRNA - filmy jsou vedle, seriály ještě o záložku dál
0 0
reagovat

TonyClifton

Kľudne tipuj.
596874
Kľudne tipuj.
TonyClifton
0 0
reagovat
Pokud má člověk LIKE na všechny Faktory, Superstar, Idoly, atd atd, tak se nesmí pak divit, že :))
596872
Pokud má člověk LIKE na všechny Faktory, Superstar, Idoly, atd atd, tak se nesmí pak divit, že *:))*
0 0
reagovat

kyller

Můžu si tipnout, jak vypadá tvoje zeď na facebooku? :)
596871
Můžu si tipnout, jak vypadá tvoje zeď na facebooku? *:)*
kyller
0 0
reagovat

studo

"inde sa k nim dá natrafiť pomerne jednoducho"

Práve o to ide. Zaspamovaný facebook týmito videami mi bohato stačí. Aspoň tu by od toho mohol byť pokoj.
596870
"inde sa k nim dá natrafiť pomerne jednoducho" Práve o to ide. Zaspamovaný facebook týmito videami mi bohato stačí. Aspoň tu by od toho mohol byť pokoj.
studo
0 0
reagovat

popik

tie sutaze nesledujem, zo slovenských veci som videl naposledy superstar1 (cca 10 rokov dozadu) ale to neznamená, že na youtube sa k takýmto veciam nedoklikáš, je mi jasné, že na redtube takéto veci nenájdeš, ale inde sa k nim dá natrafiť pomerne jednoducho
596865
tie sutaze nesledujem, zo slovenských veci som videl naposledy superstar1 (cca 10 rokov dozadu) ale to neznamená, že na youtube sa k takýmto veciam nedoklikáš, je mi jasné, že na redtube takéto veci nenájdeš, ale inde sa k nim dá natrafiť pomerne jednoducho
popik
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se