Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 64521 - 64540 Napsat příspěvek
Já když slyším nebo vidím někde zmínku o Twilight, vždycky mi naskočí tohle:

link
598117
Já když slyším nebo vidím někde zmínku o Twilight, vždycky mi naskočí tohle: https://www.youtube.com/watch?v=DFjFLVkMXHc
0 0
reagovat
jojo, dal jsem si 3 kousky a šel sem na Twilight...

Ale nabombenej vyloženě ne... Jen v takovém tom příjemném rozpoložení a usínací náladě... 8)
598116
jojo, dal jsem si 3 kousky a šel sem na Twilight... Ale nabombenej vyloženě ne... Jen v takovém tom příjemném rozpoložení a usínací náladě... *8)*
0 0
reagovat

popik

:D
A co v kině? Byl už někdo nabombenej v kině? Mě se ještě nepoštěstilo :D
598114
*:D* A co v kině? Byl už někdo nabombenej v kině? Mě se ještě nepoštěstilo *:D*
popik
0 0
reagovat
HIMYF
598112
HIMYF
0 0
reagovat
zkus to prodat televizi... namet na skvelej a originalni serial... "jak jsem poznal jejich otce" :D
598111
zkus to prodat televizi... namet na skvelej a originalni serial... "jak jsem poznal jejich otce" :D
0 0
reagovat
Člověk vás tu chvíli nechá přes odpoledne a vrátí se a nestačí se divit :D Pobavili jste pánové, díky moc... rád bych se zapojil, ale bohužel nevím odkud začít... 8)

Tony:
Chvíli jsi mě vyděsil, protože s tou tvojí historkou se mi stalo něco podobného... Kámoš (2 metry, 120 kg) si spletl kolej a vlítl nahatej do mého pokoje a říznul sebou do postele... Jenže já tam byl s přítelkyní... Ale pohoda, oblíkli jsme ho, odvedli o dveře vedle a druhej den se tomu řezali :D

Zlaté koleje, co já sem se tam toho nakravil... Některé historky sice nejsou moc fajne, ale spousta zážitků a storek pro vnoučata :D
598110
Člověk vás tu chvíli nechá přes odpoledne a vrátí se a nestačí se divit *:D* Pobavili jste pánové, díky moc... rád bych se zapojil, ale bohužel nevím odkud začít... *8)* Tony: Chvíli jsi mě vyděsil, protože s tou tvojí historkou se mi stalo něco podobného... Kámoš (2 metry, 120 kg) si spletl kolej a vlítl nahatej do mého pokoje a říznul sebou do postele... Jenže já tam byl s přítelkyní... Ale pohoda, oblíkli jsme ho, odvedli o dveře vedle a druhej den se tomu řezali *:D* Zlaté koleje, co já sem se tam toho nakravil... Některé historky sice nejsou moc fajne, ale spousta zážitků a storek pro vnoučata *:D*
0 0
reagovat

TonyClifton

No, ono ta pověst není zase úplně neopodstatněná. Nějakejch pět let to byl vážně kekel z pekel. IMO je to dramatický zlepšení záležitostí opravdu tak maximálně posledního roku.
598106
No, ono ta pověst není zase úplně neopodstatněná. Nějakejch pět let to byl vážně kekel z pekel. IMO je to dramatický zlepšení záležitostí opravdu tak maximálně posledního roku.
TonyClifton
0 0
reagovat
Gambáč se hrozně podceňuje. V té kvantitě, co se vyrábí, kdyby takhle chutnalo každé druhé mainstreamové pivo na světě, tak by to bylo supr. :)
Já dávám přednost jiným značkám, ale když mi ho někde nalejou, tak zbytečně nepíčuju. :)
598105
Gambáč se hrozně podceňuje. V té kvantitě, co se vyrábí, kdyby takhle chutnalo každé druhé mainstreamové pivo na světě, tak by to bylo supr. *:)* Já dávám přednost jiným značkám, ale když mi ho někde nalejou, tak zbytečně nepíčuju. *:)*
0 0
reagovat
nejlepší pivo je kofola s rumem.?)
598104
nejlepší pivo je kofola s rumem.*?)*
0 0
reagovat

Kostěj

jojo, ted jsem mel Gambac na dvou akcich a prekvapilo me, jak se to da pit 8)
598103
jojo, ted jsem mel Gambac na dvou akcich a prekvapilo me, jak se to da pit *8)*
Kostěj
0 0
reagovat
Jednoznačně Plzeň, a než mě pivní snobi začnou mlátit půllitrama, pozvu je na jedno nefiltrovaný na Parkán a pak si povíme 8).
Taky mi v poslední době zachutnal Kocour, dlouhodobě můžu Rychtáře a vyloženě výbornej je (relativně) novej Chotěboř.
A na Gambrinus bacha, v posledním roce se hodně zvedl. Jak říká jeden kamarád: "Konečně zas můžu pít Gambáč i z jinejch než sociálních důvodů".
598102
Jednoznačně Plzeň, a než mě pivní snobi začnou mlátit půllitrama, pozvu je na jedno nefiltrovaný na Parkán a pak si povíme *8)*. Taky mi v poslední době zachutnal Kocour, dlouhodobě můžu Rychtáře a vyloženě výbornej je (relativně) novej Chotěboř. A na Gambrinus bacha, v posledním roce se hodně zvedl. Jak říká jeden kamarád: "Konečně zas můžu pít Gambáč i z jinejch než sociálních důvodů".
0 0
reagovat
A kdo tu vyzdvihne břečky jménem Gambrinus a Starobrno? :D
598101
A kdo tu vyzdvihne břečky jménem Gambrinus a Starobrno? *:D*
0 0
reagovat
Jak jde o pivo musím se zapojit taky. Jedině Pelhřimovský Poutník 12°. :+:+
598100
Jak jde o pivo musím se zapojit taky. Jedině Pelhřimovský Poutník 12°. *:+**:+*
0 0
reagovat
Luc44: LOL, to si trefil.:D:+:+:+
598099
Luc44: LOL, to si trefil.*:D**:+**:+**:+*
0 0
reagovat
Svijany a Plzeň.
598098
Svijany a Plzeň.
0 0
reagovat
Z těch patoků, co se točej u nás ve městě, tak jedině Budvar...
598088
Z těch patoků, co se točej u nás ve městě, tak jedině Budvar...
0 0
reagovat
Jako patriot musím říct Jihlavskej ježek :D
598087
Jako patriot musím říct Jihlavskej ježek *:D*
0 0
reagovat
Tak ja osobne nemam favorita a chuti skoro kazde ktore sa tu capuje. Ale v podniku kam chodime maju Stellu, Leffe, Kozla (ale ten je tam nejaky divny) . Doma si dam napr Pilsner ale fakt je mi to jedno
598086
Tak ja osobne nemam favorita a chuti skoro kazde ktore sa tu capuje. Ale v podniku kam chodime maju Stellu, Leffe, Kozla (ale ten je tam nejaky divny) . Doma si dam napr Pilsner ale fakt je mi to jedno
0 0
reagovat
Tak schválně, jaké pivo? Za mě Unětice!
598085
Tak schválně, jaké pivo? Za mě Unětice!
0 0
reagovat
Hovoril tu niekto tatransky caj? Neni som si teraz isty, ale ten nad 72 sa vola zbojnicky ;) Ale s tym som radsej prestal, lebo som bol potom moc odvazny. Chcal som ostentativne na parkovisku za pritomnosti policie a tak uz pijem len pivecko :+,
598084
Hovoril tu niekto tatransky caj? Neni som si teraz isty, ale ten nad 72 sa vola zbojnicky *;)* Ale s tym som radsej prestal, lebo som bol potom moc odvazny. Chcal som ostentativne na parkovisku za pritomnosti policie a tak uz pijem len pivecko *:+*,
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se