Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 64501 - 64520 Napsat příspěvek

Tony

První posudek poměrně slušnej, druhej zatím nedorazil, tak snad. Ale samozřejmě jsem se daleko víc bál státnic a taky se celkem vraždilo.
598159
První posudek poměrně slušnej, druhej zatím nedorazil, tak snad. Ale samozřejmě jsem se daleko víc bál státnic a taky se celkem vraždilo.
Tony
0 0
reagovat
Ten sladky pocit, že už je matura i státnice za mnou :) Teď jen už na sobě makat díky práci a pobírat plat.;)
598154
Ten sladky pocit, že už je matura i státnice za mnou *:)* Teď jen už na sobě makat díky práci a pobírat plat.*;)*
0 0
reagovat

Bachy

Obhajoba je s prstem v nose, jestli máš aspoň trochu dobrý posudky. To už je takovej ten krásnej pocit běžce, který se blíží k cíli maratonu a ví že doběhne. :-)
598152
Obhajoba je s prstem v nose, jestli máš aspoň trochu dobrý posudky. To už je takovej ten krásnej pocit běžce, který se blíží k cíli maratonu a ví že doběhne. :-)
Bachy
0 0
reagovat

Mildík

Právě jsem se probudil z postátnicové párty......hrůza děs. Už jen obhajoba a utéct. Držím palce
598151
Právě jsem se probudil z postátnicové párty......hrůza děs. Už jen obhajoba a utéct. Držím palce
Mildík
0 0
reagovat

mildik

...jenom na zkouškový :D. Děláš techniku nebo humanitní obor.
598146
...jenom na zkouškový *:D*. Děláš techniku nebo humanitní obor.
mildik
0 0
reagovat

kubqo

Pche :D
598136
Pche *:D*
kubqo
0 0
reagovat

Mildík

...matury
598134
...matury
Mildík
0 0
reagovat

Trochu OT

Nechci tu rušit tuto plodnou debatu, ale jen tak mimochodem... někdo kdo se taky moří doma v papírech a připravuje na státnice? :-
598132
Nechci tu rušit tuto plodnou debatu, ale jen tak mimochodem... někdo kdo se taky moří doma v papírech a připravuje na státnice? *:-*
Trochu OT
0 0
reagovat
vo co?
598131
vo co?
0 0
reagovat

TonyClifton

No voda už je drahá tak pivo.
598130
No voda už je drahá tak pivo.
TonyClifton
0 0
reagovat
A co pijete třeba na Slovensku? Já hodně můžu Bažanta :)
598129
A co pijete třeba na Slovensku? Já hodně můžu Bažanta *:)*
0 0
reagovat
Hagover po 30 rokoch aka Last Vegas
598127
Hagover po 30 rokoch aka [link="http://www.youtube.com/watch?v=py5eXSQiGX8"]Last Vegas[/link]
0 0
reagovat
Europa Report trailer taký Apollo 18 s vyšším rozpočtom? to si nechám líbit
598126
[link="http://www.youtube.com/watch?v=XhdRYk1Y8VA"]Europa Report trailer[/link] taký Apollo 18 s vyšším rozpočtom? to si nechám líbit
0 0
reagovat

Loki

Jedna sezona a už se vyznám 8) :D
598125
Jedna sezona a už se vyznám *8)* *:D*
Loki
0 0
reagovat
link

weeeeeeeeeeeeeeeekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
598123
http://www.youtube.com/watch?v=tZmDWltBziM weeeeeeeeeeeeeeeekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 0
reagovat

Morčata

Otevřel jsem odkaz na Morčata (viz níže) a jen tak ze zvědavosti proklikal některé ty skladby z "nového" alba... Jako upřímně... Sou to strašný chujoviny, ale u něčeho sem se i zasmál :D
598122
Otevřel jsem odkaz na Morčata (viz níže) a jen tak ze zvědavosti proklikal některé ty skladby z "nového" alba... Jako upřímně... Sou to strašný chujoviny, ale u něčeho sem se i zasmál *:D*
Morčata
0 0
reagovat

popik

Chutná i smrdí to strašně, ale efekt k nezaplacení :D
598121
Chutná i smrdí to strašně, ale efekt k nezaplacení *:D*
popik
0 0
reagovat
a smrdi to jak pochcany seno :D
598120
a smrdi to jak pochcany seno :D
0 0
reagovat

popik

:D
Jo a ještě k temu chlastu...pil někdo vylouhované konpí ve slivce? :D To je teprv odpal!
598119
*:D* Jo a ještě k temu chlastu...pil někdo vylouhované konpí ve slivce? *:D* To je teprv odpal!
popik
0 0
reagovat
na komedie jedine s chlastem, nejlepsi to bylo u Tropicke boure, tam jsme meli na 4 lidi 2l vermutu z toho jeden moc nepil, smali jsme se az jsme se dusili... no a pak jsou filmy typu Battleship, to jsme ve trech stahli flasku vina jeste pred koncem bloku traileru a pak se nas ptal typek pred nama, jestli nam bude vadit, kdyz si bude u filmu palit jointa :D
598118
na komedie jedine s chlastem, nejlepsi to bylo u Tropicke boure, tam jsme meli na 4 lidi 2l vermutu z toho jeden moc nepil, smali jsme se az jsme se dusili... no a pak jsou filmy typu Battleship, to jsme ve trech stahli flasku vina jeste pred koncem bloku traileru a pak se nas ptal typek pred nama, jestli nam bude vadit, kdyz si bude u filmu palit jointa *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se