Oblíbil jsem si dojet na víkend do města, kde jsem nikdy nebyl (a že jich je)- mít letmo v poznámkách, co je okolo včetně dobrýho jídla, druhej den tam napálit túru na den a třetí den dopo ráno domů. Z tohodle pohledu jedna z posledních - znal jsem to od Jičína, okolí Prachovek, tak jsem šel trasu od Mnich. Hradiště směrem k Turnovu, zakončenou Kopicovým statkem. Z Hradiště kousek pěšky je taky fajn zastavit se u Zásadky. A protože hory nemám prochozený skoro vůbec, tak bych takhle rád teď na Boží Dar. A do měsíce na otočku do Kutný, stihnout výstavu Švankmajera.
(=LIFTY=): I Šumavu teprv poznávám, ale prošel jsem si okolí Kašperku v zimě i v létě a krom trasy okolo hradu byla fajn i ta pod městem - stezka Zlatokopů. Udělali tam fajn cestu podél potoka, ale po tý je dobrý se spíš vracet zpět a na start to lupnout do takovýho sice nekamarádskýho kopce, ale odměnou bylo, že všichni turisti chodí podél potoka a já takhle „nahoře“ potkávám x pozůstatků štol a ten pomyslnej klidnej chrám, co už si pochvaloval starej Homolka.
reaguje na:
hroubek
reagují:
HAL
|
reagovat
|