Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 63661 - 63680 Napsat příspěvek

Mildík, KarelR

Ja už som to tu raz spomínal, u nás na Slovensku to preložili ako Cigánska hrozba :D
600313
Ja už som to tu raz spomínal, u nás na Slovensku to preložili ako Cigánska hrozba *:D*
Mildík, KarelR
0 0
reagovat

Mildík

Prezident může jmenovat kohokoliv a jestliže je současná koalice natolik zdiskreditovaná jako žádná vláda před ní tak by měla být soudná a sama by měla uznat, že je načase skončit a ne se za každou cenu držet u moci. Ty takzvané "ústavní zvyklosti a principy" jsou ve chvíli kdy je v podstatě každý významný představitel vládních stran veřejností považován za zkorumpované zločince, kterým jde jen o osobní prospěch, docela k ničemu.
600311
Prezident může jmenovat kohokoliv a jestliže je současná koalice natolik zdiskreditovaná jako žádná vláda před ní tak by měla být soudná a sama by měla uznat, že je načase skončit a ne se za každou cenu držet u moci. Ty takzvané "ústavní zvyklosti a principy" jsou ve chvíli kdy je v podstatě každý významný představitel vládních stran veřejností považován za zkorumpované zločince, kterým jde jen o osobní prospěch, docela k ničemu.
Mildík
0 0
reagovat

Mildík

Gipsy Danger je jméno robota, takže nechat v překladu Gipsy Danger... je naprosto správný :))
600310
Gipsy Danger je jméno robota, takže nechat v překladu Gipsy Danger... je naprosto správný *:))*
Mildík
0 0
reagovat

TedGeorge

Dneska mě v kině totálně rozsekala "rasová korektnost"...

Ve filmu Pacific Rim zaznělo něco ve smyslu "Gypsy danger" v souvislosti s útokem potvor a nějakého toho kódového označení... A překlad? Raději žádný... Prostě do českých titulků nabeton narvat slovo "Gypsy"... Well played...
600309
Dneska mě v kině totálně rozsekala "rasová korektnost"... Ve filmu Pacific Rim zaznělo něco ve smyslu "Gypsy danger" v souvislosti s útokem potvor a nějakého toho kódového označení... A překlad? Raději žádný... Prostě do českých titulků nabeton narvat slovo "Gypsy"... Well played...
TedGeorge
0 0
reagovat
A filmovým překladem roku se stává....
Drumroll please. I said drumroll, goddamit !

I´m sorry. I came with Gil. He´s a film major at NYU.
Přeloženo jako...
Promiň. Přišla jsem s Gilem. Je to filmový starosta v NYU.
600308
A filmovým překladem roku se stává.... Drumroll please. I said drumroll, goddamit ! I´m sorry. I came with Gil. He´s a film major at NYU. Přeloženo jako... Promiň. Přišla jsem s Gilem. Je to filmový starosta v NYU.
0 0
reagovat
No já si třeba myslím, že ač má nějaká ústavní práva, tak musí zároveň dodržovat nějaké ústavní zvyklosti a principy... Takhle tam de facto může dosadit kohokoliv... A i když ta osoba a její vláda nezíská důvěru sněmovny, tak po určitou dobu bude vládnout (!!!)...
600305
No já si třeba myslím, že ač má nějaká ústavní práva, tak musí zároveň dodržovat nějaké ústavní zvyklosti a principy... Takhle tam de facto může dosadit kohokoliv... A i když ta osoba a její vláda nezíská důvěru sněmovny, tak po určitou dobu bude vládnout (!!!)...
0 0
reagovat
WTF? link
600304
WTF? http://www.youtube.com/watch?v=LgXNFO76VdQ
0 0
reagovat

crimson_moon

Jenže je právo a právo. Ústava je dokument zajišťující vládu lidu, ne prezidenta jako samovládce. Samoúčelné posilování jeho vlastních pravomocí nemá v našem politickém systému co dělat, tohle není USA.
600303
Jenže je právo a právo. Ústava je dokument zajišťující vládu lidu, ne prezidenta jako samovládce. Samoúčelné posilování jeho vlastních pravomocí nemá v našem politickém systému co dělat, tohle není USA.
crimson_moon
0 0
reagovat

Mildík

Já osobně bych to s tebou taky klidně rád rozebíral, ale tady by to k ničemu dobrému nevedlo.
Jinak já jsem jednoznačně pro předčasné volby a to co udělal Zeman je rozhodně lepší řešení než případné jmenování té hnusné čarodějnici Němcové. :D
600301
Já osobně bych to s tebou taky klidně rád rozebíral, ale tady by to k ničemu dobrému nevedlo. Jinak já jsem jednoznačně pro předčasné volby a to co udělal Zeman je rozhodně lepší řešení než případné jmenování té hnusné čarodějnici Němcové. *:D*
Mildík
0 0
reagovat

@Mildík

Muj nazor je, ze ty zlodejsky prasatka uz byly u koryta prescas ;)
(a co se akce prezidenta tyce - ma k tomu pravo a komu se to nelibi, at si stezuje u ustavniho soudu)
600297
Muj nazor je, ze ty zlodejsky prasatka uz byly u koryta prescas ;) (a co se akce prezidenta tyce - ma k tomu pravo a komu se to nelibi, at si stezuje u ustavniho soudu)
@Mildík
0 0
reagovat

Mildík - politika

Věř tomu, že já bych to třeba rozebíral moc rád a klidně i tady, ale je mi naprosto jasné, že by to vedlo jen k hejtu, no.
600294
Věř tomu, že já bych to třeba rozebíral moc rád a klidně i tady, ale je mi naprosto jasné, že by to vedlo jen k hejtu, no.
Mildík - politika
0 0
reagovat

Mildík - Walking

Ad Nolan - kdyby měl TDKR 60minut a byl našlapanej budu daleko spokojenější než s tímhle rozmazaným bahnem a to i kdyby měl 20 minut.

Mně právě přijde, že bys chtěl bejt strašně doslovnej a dotaženej. Já bych byl osobně nejradši, kdyby tam ty Clem rodiče nebyli vůbec. Natož je řešit nějak víc. Stejně tak ty rozhovory. Jasně, že pak je to vyústění děsně "jednoduchý", ale ty tomu vytýkáš přesně věci, který mě momentálně štvou na haldě filmech. Zbytečná přesnost, doslovnost a logičnost na úkor charakterů postav. Jinak samozřejmě souhlas s těma volbama...já o tý hře věděl kulový a tak jsem to zapnul (vypínal teda taky po epizodách) a civěl až do konce. Asi to udělalo dost, že jsem znal prdlajs.
600293
Ad Nolan - kdyby měl TDKR 60minut a byl našlapanej budu daleko spokojenější než s tímhle rozmazaným bahnem a to i kdyby měl 20 minut. Mně právě přijde, že bys chtěl bejt strašně doslovnej a dotaženej. Já bych byl osobně nejradši, kdyby tam ty Clem rodiče nebyli vůbec. Natož je řešit nějak víc. Stejně tak ty rozhovory. Jasně, že pak je to vyústění děsně "jednoduchý", ale ty tomu vytýkáš přesně věci, který mě momentálně štvou na haldě filmech. Zbytečná přesnost, doslovnost a logičnost na úkor charakterů postav. Jinak samozřejmě souhlas s těma volbama...já o tý hře věděl kulový a tak jsem to zapnul (vypínal teda taky po epizodách) a civěl až do konce. Asi to udělalo dost, že jsem znal prdlajs.
Mildík - Walking
0 0
reagovat
ok ok, zkusil jsem to :)
600292
ok ok, zkusil jsem to *:)*
0 0
reagovat
Politika je moc i na mě, s tím prosím pryč!
600291
Politika je moc i na mě, s tím prosím pryč!
0 0
reagovat
Souhlas, na narky a nadavani a podobne je plno jinych diskuzi, tady jsem rad za ten klid (P.S. Prezident ustavu porusuje, pouze ji vyuziva do maxima, takze narikat si muzou jak chteji)
600290
Souhlas, na narky a nadavani a podobne je plno jinych diskuzi, tady jsem rad za ten klid (P.S. Prezident ustavu porusuje, pouze ji vyuziva do maxima, takze narikat si muzou jak chteji)
0 0
reagovat

Mildík

Myslím, že je zbytečný to tu otevírat. V kecárně se občas řeší strašný píčoviny, ale co si vzpomínám, tak už dobře rok je to "politics free". Neřešilo se to ani když národ žral to zatýkání, neotevíral bych to tu ani teď. Ale to je samozřejmě jenom můj názor...
600289
Myslím, že je zbytečný to tu otevírat. V kecárně se občas řeší strašný píčoviny, ale co si vzpomínám, tak už dobře rok je to "politics free". Neřešilo se to ani když národ žral to zatýkání, neotevíral bych to tu ani teď. Ale to je samozřejmě jenom můj názor...
Mildík
0 0
reagovat

Politická situace

Vím, že politické debaty jsou v kecárně docela ožehavé téma a taková šedá zóna celé MZ, ale docela by mě zajímal váš názor na momentální politickou situaci...

A teď nenarážím ani tak na (doslova) průser se zatýkáním na vysokých místech atd, ale spíše na situaci kolem nové vlády, rozhodnutí prezidenta a případného rozpuštění sněmovny... Jakožto občana, voliče a nastupující pracovní generaci mě to docela vytáčí a ač třeba nemám na současnou politickou situaci pozitivní pohled, tak to, co teďka udělal Zeman mi přijde fakt docela mimo... (s ohledem na Ústavu, tradice atd)...

Co na to vy? A držte to ve slušných mezích 8)

(Pokud to dozorčímu orgánu MZ vadí, nebo pokud se to vymkne do extrémů, tak to promazejte, ale zeptat jsem se musel... thx)
600288
Vím, že politické debaty jsou v kecárně docela ožehavé téma a taková šedá zóna celé MZ, ale docela by mě zajímal váš názor na momentální politickou situaci... A teď nenarážím ani tak na (doslova) průser se zatýkáním na vysokých místech atd, ale spíše na situaci kolem nové vlády, rozhodnutí prezidenta a případného rozpuštění sněmovny... Jakožto občana, voliče a nastupující pracovní generaci mě to docela vytáčí a ač třeba nemám na současnou politickou situaci pozitivní pohled, tak to, co teďka udělal Zeman mi přijde fakt docela mimo... (s ohledem na Ústavu, tradice atd)... Co na to vy? A držte to ve slušných mezích *8)* (Pokud to dozorčímu orgánu MZ vadí, nebo pokud se to vymkne do extrémů, tak to promazejte, ale zeptat jsem se musel... thx)
Politická situace
0 0
reagovat

Mildík

Souhlasím, je to výbornej interaktivní příběh, ale ten mediální humbuk kolem něj mu spíš uškodil. Rozhodně to nemá bezchybnej příběh a kvůli skvěle vypracovanýmu vztahu s Clementine tomu lidi byli schopný odpustit i vyložený kiksy. Konec je sice emocionální, ale skončí naprosto typicky klišoidním způsobem post-apo příběhů. Last of Us se s tím vypořádalo mnohem líp (not comparing).
600282
Souhlasím, je to výbornej interaktivní příběh, ale ten mediální humbuk kolem něj mu spíš uškodil. Rozhodně to nemá bezchybnej příběh a kvůli skvěle vypracovanýmu vztahu s Clementine tomu lidi byli schopný odpustit i vyložený kiksy. Konec je sice emocionální, ale skončí naprosto typicky klišoidním způsobem post-apo příběhů. Last of Us se s tím vypořádalo mnohem líp (not comparing).
Mildík
0 0
reagovat

Mildík

Vernon... a jeho skupinka odišli, pretože Lee mu povedal, že prišli vlakom. Došlo mu, že za vlakom (za zvukom) muselo ísť tisíce zombie a tí sa čoskoro dostanú k mestu.
600280
Vernon... [spoiler]a jeho skupinka odišli, pretože Lee mu povedal, že prišli vlakom. Došlo mu, že za vlakom (za zvukom) muselo ísť tisíce zombie a tí sa čoskoro dostanú k mestu.[/spoiler]
Mildík
0 0
reagovat

Bachy

Jako interaktivní seriál jsem to bral a jelikož to i vycházelo po jednotlivých epizodách a celou dobu se to tak tvářilo (a já to tak hrál, i s pauzami mezi epizodama), tak si myslím, že je i docela na místě to ohodnotit po jednotlivých dílech :) Jako celek pecka, o tom žádná, ale i seriál má své světlé chvilky a slabší místa, tak bohužel i toto...

Co se týče možnosti volby... Taky mi to až tak nevadilo, ale ten seriál na tom stavěl svoji reklamu a opakoval ti to před každým zapnutím... A tak by člověk čekal trochu víc, než je poupravené dialogy... Já jsem třeba právě první epizodu projel 2x kvůli tomu, abych zjistil jak moc se můžu vychýlit od prvního projetí... a prostě vůbec nic novýho...

A poslední epizoda... No ono když člověk hraje každý předchozí díl 2 a půl hodiny a těší se na grandiozni finále, tak trochu ho zklame, když zjistí, že je to díl poloviční (místo toho, aby byl třeba dvojnásobný). Ale jak říkám, jde o to, jak jsi to hrál... Jestli v kuse jako celek, tak ti to ani nepřišlo, protože si neuvědomuješ ty přechody mezi díly, ale já to dávkoval po těch epizodách... Taky kdyby jsi šel do kina na TDKR a Nolan ti naservíroval 60 minut, by jsi byl asi nemile překvapen... ;)

A dějově poslední epizoda... No...
Když ve druhé epizodě se ujasnilo, kdo jsou hlavní postavy a kdo vedlejší, bylo jasné, že to celé bude končit buď, že Lee bude muset se nějako vypořádat s Clem, nebo obráceně... Když ve třetí epizodě se Clem učila střílet a bylo vidět, že je z toho prostě mimo a ten psychickej tlak jaký ji to způsobuje, bylo jasné, kdo to bude... A pokud máme být upřímní a koukneme se, co ten seriál předváděl v předchozích situacích, tak i tady musíme uznat, že to finále by mohl zvládnout s větší finesou ?)

Clem rodiče... Čekal jsem větší doják, nějako větší zapojení... To bylo fakt slabé, prostor na to měli, tak proč ne, sakra...

Muž ve vysílačce byl překvapením to jo, ale na druhou stranu... Na konci třetí epizody to znělo strašně tajemně, až nebezpečně... A nakonec tohle... Navíc když si vzpomeneš na scénu z kostela, kdy Vernon (ten stařík) se ptal v rychlosti Leea, jestli jsou oni ta skupinka z vlaku, tak to vypadalo, že v tom má taky prsty, že něco ví, že je v tom namočenej... I ten konec 4-té epizody tomu napovídal... Nakonec ten rozhovor z kostela byl úplně ignorován, Vernonova nevina vysvětlena dopisem (mimochodem, co se stalo s tou jejich skupinou? Proč odešli?) a to bylo asi tak všechno... Sledující chlapík byl fajn, rozhovor byl parádní, ale chtělo to třeba prošpikovat flashbackama, jak je sledoval během jejich cestování atd... Taky promarněnej potenciál...

Jak říkám, trochu zklamání, potenciál to mělo, prostor taky, nevím proč to takhle dopadlo... Ale v žádném případě nechci na tu hru házet negativní světlo, spíš jen říkám, co mě zklamalo a co podle mě šlo udělat lépe, jinak je to samozřejmě pecka a parádní oddechovka... A každej, kdo může by to měl vyzkoušet... :+
600278
Jako interaktivní seriál jsem to bral a jelikož to i vycházelo po jednotlivých epizodách a celou dobu se to tak tvářilo (a já to tak hrál, i s pauzami mezi epizodama), tak si myslím, že je i docela na místě to ohodnotit po jednotlivých dílech *:)* Jako celek pecka, o tom žádná, ale i seriál má své světlé chvilky a slabší místa, tak bohužel i toto... Co se týče možnosti volby... Taky mi to až tak nevadilo, ale ten seriál na tom stavěl svoji reklamu a opakoval ti to před každým zapnutím... A tak by člověk čekal trochu víc, než je poupravené dialogy... Já jsem třeba právě první epizodu projel 2x kvůli tomu, abych zjistil jak moc se můžu vychýlit od prvního projetí... a prostě vůbec nic novýho... A poslední epizoda... No ono když člověk hraje každý předchozí díl 2 a půl hodiny a těší se na grandiozni finále, tak trochu ho zklame, když zjistí, že je to díl poloviční (místo toho, aby byl třeba dvojnásobný). Ale jak říkám, jde o to, jak jsi to hrál... Jestli v kuse jako celek, tak ti to ani nepřišlo, protože si neuvědomuješ ty přechody mezi díly, ale já to dávkoval po těch epizodách... Taky kdyby jsi šel do kina na TDKR a Nolan ti naservíroval 60 minut, by jsi byl asi nemile překvapen... *;)* A dějově poslední epizoda... No... [spoiler]Když ve druhé epizodě se ujasnilo, kdo jsou hlavní postavy a kdo vedlejší, bylo jasné, že to celé bude končit buď, že Lee bude muset se nějako vypořádat s Clem, nebo obráceně... Když ve třetí epizodě se Clem učila střílet a bylo vidět, že je z toho prostě mimo a ten psychickej tlak jaký ji to způsobuje, bylo jasné, kdo to bude... A pokud máme být upřímní a koukneme se, co ten seriál předváděl v předchozích situacích, tak i tady musíme uznat, že to finále by mohl zvládnout s větší finesou *?)* Clem rodiče... Čekal jsem větší doják, nějako větší zapojení... To bylo fakt slabé, prostor na to měli, tak proč ne, sakra... Muž ve vysílačce byl překvapením to jo, ale na druhou stranu... Na konci třetí epizody to znělo strašně tajemně, až nebezpečně... A nakonec tohle... Navíc když si vzpomeneš na scénu z kostela, kdy Vernon (ten stařík) se ptal v rychlosti Leea, jestli jsou oni ta skupinka z vlaku, tak to vypadalo, že v tom má taky prsty, že něco ví, že je v tom namočenej... I ten konec 4-té epizody tomu napovídal... Nakonec ten rozhovor z kostela byl úplně ignorován, Vernonova nevina vysvětlena dopisem (mimochodem, co se stalo s tou jejich skupinou? Proč odešli?) a to bylo asi tak všechno... Sledující chlapík byl fajn, rozhovor byl parádní, ale chtělo to třeba prošpikovat flashbackama, jak je sledoval během jejich cestování atd... Taky promarněnej potenciál...[/spoiler] Jak říkám, trochu zklamání, potenciál to mělo, prostor taky, nevím proč to takhle dopadlo... Ale v žádném případě nechci na tu hru házet negativní světlo, spíš jen říkám, co mě zklamalo a co podle mě šlo udělat lépe, jinak je to samozřejmě pecka a parádní oddechovka... A každej, kdo může by to měl vyzkoušet... *:+*
Bachy
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se