Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 63561 - 63580 Napsat příspěvek
O Affleckovi se mluvilo v souvislosti s režii JLA takže proč by nemohl být Batman ?
to jsem tu jedinej kdo je s volbou spokojen? ted mě ten film začal konečně zajímat
a je docela legrační číst ty komenty na zahraničních forech :-D
602859
O Affleckovi se mluvilo v souvislosti s režii JLA takže proč by nemohl být Batman ? to jsem tu jedinej kdo je s volbou spokojen? ted mě ten film začal konečně zajímat a je docela legrační číst ty komenty na zahraničních forech :-D
0 0
reagovat
No čo, všetci sme vedeli, že tú voľbu nakoniec dojebú.
602857
No čo, všetci sme vedeli, že tú voľbu nakoniec dojebú.
0 0
reagovat
602856
http://performinsider.com/wp-content/uploads/2012/02/Stephen-Colbert-Popcorn.gif
0 0
reagovat
Nemôžem sa dočkať nového SuperCafe.
602855
Nemôžem sa dočkať nového SuperCafe.
0 0
reagovat
Neumim si moc predstavit, jak muze tohle fungovat...
602854
Neumim si moc predstavit, jak muze tohle fungovat...
0 0
reagovat

Twitter reactions:

The Batman
@TheBatman
Ben Affleck officially cast as Batman in the Man of Steel sequel. For the first time in history, I kind of want Superman to win.

KevinSmith
@ThatKevinSmith
Holy shit... BEN AFFLECK IS THE NEW BATMAN!!!
… Do you know what this
means? It means that I've seen Batman naked!!!

602852
The Batman @TheBatman Ben Affleck officially cast as Batman in the Man of Steel sequel. For the first time in history, I kind of want Superman to win. KevinSmith @ThatKevinSmith Holy shit... BEN AFFLECK IS THE NEW BATMAN!!! … Do you know what this means? It means that I've seen Batman naked!!!
Twitter reactions:
0 0
reagovat

Affleck is Batman

No, práve ma ten film prestal zaujímať. Horšie už byť nemohlo. Aneb moja bezprostredná reakcia na novinku link
602853
No, práve ma ten film prestal zaujímať. Horšie už byť nemohlo. Aneb moja bezprostredná reakcia na novinku http://www.youtube.com/watch?v=umDr0mPuyQc
Affleck is Batman
0 0
reagovat

popik

Affleck je hrozná volba :- taky proto to všechno půjde do kopru...
602851
Affleck je hrozná volba *:-* taky proto to všechno půjde do kopru...
popik
0 0
reagovat

kubqo

nejdebilnejsi argument ever.... proc chodis do kina, kdyz mas na youtube od "modderu" o mnoho viac zadarmo?
602850
nejdebilnejsi argument ever.... proc chodis do kina, kdyz mas na youtube od "modderu" o mnoho viac zadarmo?
kubqo
0 0
reagovat

Affleck

Kolik kamionů plných peněz mu zastavilo na zahrádce, než ho zlanařili??
602849
Kolik kamionů plných peněz [link="http://www.singer22.com/blog/wp-content/uploads/2013/01/anigif_enhanced-buzz-2122-1357926300-1.gif"]mu[/link] zastavilo na zahrádce, než ho zlanařili??
Affleck
0 0
reagovat

Karny

Matt Damon bude Luthor. :D
602848
Matt Damon bude Luthor. *:D*
Karny
0 0
reagovat
"We knew we needed an extraordinary actor (...), and Ben Affleck certainly fits that bill, and then some."

"He has the acting chops to create a layered portrayal of a man..."

"He is a tremendously gifted actor."

Haha, tady to máte bílý na modrým. :D
602847
"We knew we needed an extraordinary actor (...), and Ben Affleck certainly fits that bill, and then some." "He has the acting chops to create a layered portrayal of a man..." "He is a tremendously gifted actor." Haha, tady to máte bílý na modrým. *:D*
0 0
reagovat
Bude hrat Matt Damon Robina? :D
602846
Bude hrat Matt Damon Robina? *:D*
0 0
reagovat
Jo, představit si ho tam dokážu, jen jsem tak nějako doufal, že se bude držet spíš režisérského řemesla - já byl vždycky najivní :D ale na druhou stranu, kdo by odmítl, že...
602841
Jo, představit si ho tam dokážu, jen jsem tak nějako doufal, že se bude držet spíš režisérského řemesla - já byl vždycky najivní *:D* ale na druhou stranu, kdo by odmítl, že...
0 0
reagovat
Za mě taky spokojenost, Bale to neni, ale tak jako tak mu herecky na Batmana věřim.
602840
Za mě taky spokojenost, Bale to neni, ale tak jako tak mu herecky na Batmana věřim.
0 0
reagovat

Phil cze

A nyní začne hate spam, protože Daredevil. Stačí vidět ty vlny na sociálních sítích. Já osobně jsem spokojen :)
602839
A nyní začne hate spam, protože Daredevil. Stačí vidět ty vlny na sociálních sítích. Já osobně jsem spokojen :)
Phil cze
0 0
reagovat
"Random shout-out in the middle of the night": Affleck je Batman.
602838
"Random shout-out in the middle of the night": Affleck je Batman.
0 0
reagovat
Jop, když má někdo čas...
602837
Jop, když má někdo [link="https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dBM7i84BThE"]čas... [/link]
0 0
reagovat
tak samozrejme na to muselo dojsť - LEGO Hobbití trailer
602835
tak samozrejme na to muselo dojsť -[link="http://www.youtube.com/watch?v=4VQ6wkvDdyY"] LEGO Hobbití trailer[/link]
0 0
reagovat

xxendxx

okej, tak znova.....to isté, a omnoho viac máš na workshope od moderov zadarmo...
602834
okej, tak znova.....to isté, a omnoho viac máš na workshope od moderov zadarmo...
xxendxx
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se