Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 63541 - 63560 Napsat příspěvek
bude článok o Svěrákovi?
600574
bude článok o Svěrákovi?
0 0
reagovat
Jedině dobře, tohle pojetí Batmana nemá universu moc co dát.
600568
Jedině dobře, tohle pojetí Batmana nemá universu moc co dát.
0 0
reagovat

kubqo

Neviem, či je dobre, že Goyer to bude písať SÁM. Lepšie by bolo, keby s niekym spolupracoval.
600567
Neviem, či je dobre, že Goyer to bude písať SÁM. Lepšie by bolo, keby s niekym spolupracoval.
kubqo
0 0
reagovat

verbst

Už sa objavili rozhovory ohľadne tohto s Goyerom. Čo znie ale dobre je to, že to Goyer bude zrejme celé (filmové) univerzum písať sám.
600565
Už sa objavili rozhovory ohľadne tohto s Goyerom. Čo znie ale dobre je to, že to Goyer bude zrejme celé (filmové) univerzum písať sám.
verbst
0 0
reagovat
Dávno jasná věc, říkalo se to xkrát. A na JGL bych taky nesázel, pojede se odznova :)
600564
Dávno jasná věc, říkalo se to xkrát. A na JGL bych taky nesázel, pojede se odznova :)
0 0
reagovat
"Nečekaně" Bale právě oznámil, že do JLA Batse nepůjde. Takže teď už se prosím, doufám, začne realizovat ten JGL? ;):))
600563
"Nečekaně" Bale právě oznámil, že do JLA Batse nepůjde. Takže teď už se prosím, doufám, začne realizovat ten JGL? *;)**:))*
0 0
reagovat
Nebud zhyckana lama, stanove mestecko je otevreno vzdycky. Filmpassy porad jsou, bagety porad jsou, a listky taky porad jsou - kupuji se den predem. A kdyz nejsou listky, tak jsou fronty (zrovna jsem si vystal noveho Ozona, dojel jsem teprve odpoledne)
600562
Nebud zhyckana lama, stanove mestecko je otevreno vzdycky. Filmpassy porad jsou, bagety porad jsou, a listky taky porad jsou - kupuji se den predem. A kdyz nejsou listky, tak jsou fronty (zrovna jsem si vystal noveho Ozona, dojel jsem teprve odpoledne)
0 0
reagovat

Karlovy Vary - Last minute (lame dotaz)

Ač jsem Vary před 3-mi dny odpískal kvůli ubytování, které mi bylo na poslední chvíli zrušeno, osud evidentně chce, abych tam přeci jenom jel...

Mám nabídku na slušné ubytování (dokonce v centru), ale potřebuju to odbouchnout co nejrychleji. Jel bych cca od 3. až do 6., otázkou zůstává jeslti to má ještě vůbec cenu...

Zhruba jsem něco pročetl, ale jde mi o to, jestli se to pořád vyplatí... Nerad bych přijel na místo a zjistil, že 90% představení jsou už vyprodaná (vstupenky se dají kupovat dopředu, že?), že už si nemůžu zakoupit Festival Pass (jsou limitované, že?) a že celkově jsem prostě přijel a můžu si koupit maximálně bagetu v Thermalu a kouknout na výstavu obrazů...

Díky, díky, díky... Musím se rozhodnout Asap a tohle mě jediné děsí...
600552
Ač jsem Vary před 3-mi dny odpískal kvůli ubytování, které mi bylo na poslední chvíli zrušeno, osud evidentně chce, abych tam přeci jenom jel... Mám nabídku na slušné ubytování (dokonce v centru), ale potřebuju to odbouchnout co nejrychleji. Jel bych cca od 3. až do 6., otázkou zůstává jeslti to má ještě vůbec cenu... Zhruba jsem něco pročetl, ale jde mi o to, jestli se to pořád vyplatí... Nerad bych přijel na místo a zjistil, že 90% představení jsou už vyprodaná (vstupenky se dají kupovat dopředu, že?), že už si nemůžu zakoupit Festival Pass (jsou limitované, že?) a že celkově jsem prostě přijel a můžu si koupit maximálně bagetu v Thermalu a kouknout na výstavu obrazů... Díky, díky, díky... Musím se rozhodnout Asap a tohle mě jediné děsí...
Karlovy Vary - Last minute (lame dotaz)
0 0
reagovat
Intelektuální vtipy link
600548
Intelektuální vtipy http://www.slate.com/blogs/future_tense/2013/06/28/the_most_intellectual_joke_you_know_an_idiot_s_guide_to_the_reddit_thread.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
0 0
reagovat
Deadpool by si konečne zaslúžil film. Samozrejme v R ratingu. To by bola po dlhšej dobe asi prvá vec od Marvelu, ktorá by ma zaujímala.
600535
Deadpool by si konečne zaslúžil film. Samozrejme v R ratingu. To by bola po dlhšej dobe asi prvá vec od Marvelu, ktorá by ma zaujímala.
0 0
reagovat

Deadpool ma pravdu v tom, jak postavit udernej trailer :D

600533
http://www.youtube.com/watch?v=nVPPH0n56Nc
Deadpool ma pravdu v tom, jak postavit udernej trailer :D
0 0
reagovat
Tenhle klip s Andy Richterem od Conana z press junketu Lone Rangera není nijak extra vtipnej. Co vtipný je, je hnedka první komentář pod videem link
600530
Tenhle klip s Andy Richterem od Conana z press junketu Lone Rangera není nijak extra vtipnej. Co vtipný je, je hnedka první komentář pod videem http://www.youtube.com/watch?v=rSTv7yN0Hhg
0 0
reagovat
K0C0UR tam ma ty nuly uz h000dne dlouho.. 2fort v tfc by mohl vykladat ;)
600515
K0C0UR tam ma ty nuly uz h000dne dlouho.. 2fort v tfc by mohl vykladat ;)
0 0
reagovat
Možná je tam má přesně z těch důvodů, co zezačátku předvedl Tony... Také jednoduchý důvod...
600513
Možná je tam má přesně z těch důvodů, co zezačátku předvedl Tony... Také jednoduchý důvod...
0 0
reagovat
Možno niekde dostal ban a nahradil písmeno "o" nulami. čo myselíš Tony Ciifton?:D
600512
Možno niekde dostal ban a nahradil písmeno "o" nulami. čo myselíš Tony Ciifton?*:D*
0 0
reagovat
Ty vole ne, já jsem idiot. :D

Nemá tam mít frajersky místo óček nuly. :)
600504
Ty vole ne, já jsem idiot. *:D* Nemá tam mít frajersky místo óček nuly. *:)*
0 0
reagovat
fail
600503
fail
0 0
reagovat

Simple

600502
[link="http://www.moviezone.cz/redakce/"]link[/link] *;)*
Simple
0 0
reagovat
Jo já vim. :D Ale zkus ho najít.
600501
Jo já vim. *:D* Ale zkus ho najít.
0 0
reagovat
Kocour, vole.... ;):D
600500
Kocour, vole.... *;)**:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se