Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 62641 - 62660 Napsat příspěvek
Je něco takového vůbec možné? :o:+polyglot Respekt...
602785
Je něco takového vůbec možné? *:o**:+*[link="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FOiXtWcQ8GI"]polyglot[/link] Respekt...
0 0
reagovat
Hrajete teď někdo něco staršího? Myslím tím opravdu staršího. Já teď dost uvažuju, že bych po asi 12 letech načnul Might and Magic 6 - Mandates of heaven. :)
602782
Hrajete teď někdo něco staršího? Myslím tím opravdu staršího. Já teď dost uvažuju, že bych po asi 12 letech načnul Might and Magic 6 - Mandates of heaven. *:)*
0 0
reagovat
Gamescon predvadecka sony byla jedna velka dlouha nuda....zíííív!
602769
Gamescon predvadecka sony byla jedna velka dlouha nuda....zíííív!
0 0
reagovat
tak v tom pripade sem hral ten split second :)
602768
tak v tom pripade sem hral ten split second :)
0 0
reagovat
V tu dobu ještě vyšel Blur, ale tam žádná destrukce nebyla.
602767
V tu dobu ještě vyšel Blur, ale tam žádná destrukce nebyla.
0 0
reagovat
jj, split second a pak byly jeste jedny, ktery vysly +- ve stejnou dobu...
602765
jj, split second a pak byly jeste jedny, ktery vysly +- ve stejnou dobu...
0 0
reagovat
Split/Second? To bylo v MP super.
602764
Split/Second? To bylo v MP super.
0 0
reagovat
S tim tak nejak pocitam, ale precijen je to zmena do fps multaku... kdyz si vzpomenu na ty zavody, kde to bylo, tak to bylo super... skoda ze sem to hral asi jen ja :)
602762
S tim tak nejak pocitam, ale precijen je to zmena do fps multaku... kdyz si vzpomenu na ty zavody, kde to bylo, tak to bylo super... skoda ze sem to hral asi jen ja :)
0 0
reagovat
Jo, hodne nuda....ale xxendxx, to tak pekne vyzerá len na ukážkach, v skutočnost to budú hrubé skripty.
602761
Jo, hodne nuda....ale xxendxx, to tak pekne vyzerá len na ukážkach, v skutočnost to budú hrubé skripty.
0 0
reagovat
Může si tu jeden starej páprda trochu zanadávat na moderní hry nebo mne zadupete do země? :D
602760
Může si tu jeden starej páprda trochu zanadávat na moderní hry nebo mne zadupete do země? *:D*
0 0
reagovat

Milosh

:-
602758
*:-*
Milosh
0 0
reagovat

CoD

Já osobně proti tomu nic nemám... Je to koridovka, ale na zážitek to je úplně parádní. Každý, kdo do toho dneska jde, tak ví, co čekat... ví, že dostane zábavu na 6 hodin v singleplayersu a tak není o čem debatovat... Za ty prachy to je trochu přestřelené, ale budiž...

Jakoby to bylo včera, kdy jsme se sousedem pařili CoD1 přes multiplayer. Tehdy jsem ani nevěděl, že ta hra má singleplayer, ale ty noci u toho strávené, paráda. Pak přišla dvojka a do toho sem už nešel... Pak byla X let pauza a naskočil sem do MW3 a připadal jsem si jak čerstvě rozmraženej Homo Erectus... Během 2 týdnů jsem projel celou trilogii a spokojenost... Zábava jak vyšitá :+

Co se týče enormních prodejů... U nás to není tak znát, ale v zahraničí se neuvěřitelně investuje do reklamy. A to jak CoD, tak BF... Ale opravdu v takovém měřítku, až to není pěkné... Takže to namasíruje každého (já se k tomu dostal právě takhle)...
602757
Já osobně proti tomu nic nemám... Je to koridovka, ale na zážitek to je úplně parádní. Každý, kdo do toho dneska jde, tak ví, co čekat... ví, že dostane zábavu na 6 hodin v singleplayersu a tak není o čem debatovat... Za ty prachy to je trochu přestřelené, ale budiž... Jakoby to bylo včera, kdy jsme se sousedem pařili CoD1 přes multiplayer. Tehdy jsem ani nevěděl, že ta hra má singleplayer, ale ty noci u toho strávené, paráda. Pak přišla dvojka a do toho sem už nešel... Pak byla X let pauza a naskočil sem do MW3 a připadal jsem si jak čerstvě rozmraženej Homo Erectus... Během 2 týdnů jsem projel celou trilogii a spokojenost... Zábava jak vyšitá *:+* Co se týče enormních prodejů... U nás to není tak znát, ale v zahraničí se neuvěřitelně investuje do reklamy. A to jak CoD, tak BF... Ale opravdu v takovém měřítku, až to není pěkné... Takže to namasíruje každého (já se k tomu dostal právě takhle)...
CoD
0 0
reagovat
chytil sem to asi po 20 minutach po startu a ukazovali gameplay z NFS, trailer na FIFU 14 z novejch konzoli, Dragon age, PWZ: Garden Warfare :D a co me poslalo do kolen bylo video BF4 LEVOLUTION, kde ukazovali co znamenaj dynamicky mp mapy.... holy shit. BF3 proti tomu vypada jak postizenej pribuznej z osmibitu :)
602756
chytil sem to asi po 20 minutach po startu a ukazovali gameplay z NFS, trailer na FIFU 14 z novejch konzoli, Dragon age, PWZ: Garden Warfare :D a co me poslalo do kolen bylo video BF4 LEVOLUTION, kde ukazovali co znamenaj dynamicky mp mapy.... holy shit. BF3 proti tomu vypada jak postizenej pribuznej z osmibitu :)
0 0
reagovat
Ne, bylo tam něco nového?
602755
Ne, bylo tam něco nového?
0 0
reagovat
sleduje tu nekdo tu EA tiskovku?
602754
sleduje tu nekdo tu EA tiskovku?
0 0
reagovat

xxendxx

Ja neviem, ja nehram ani ten multak. Nakolko som to raz skusil (neviem uz ktory to bol diel) a v porovnani s battlefield 3 to bolo ako vysmech. Uz len tie zvuky zbrani. A to nemam moc rad ani battlefield 3 aj ked ho vlastnim no sporadicky si zahram. Je mi zahadou, ze to CoD hra take mnozstvo ludi a lame to rekordy v predajoch a pod. Clovek by cakal, ze to bude nieco fakt dobre vzhladom na pocet tych ludi. Ale na druhu stranu aj Twilight ma vela fanusikov... :D
602753
Ja neviem, ja nehram ani ten multak. Nakolko som to raz skusil (neviem uz ktory to bol diel) a v porovnani s battlefield 3 to bolo ako vysmech. Uz len tie zvuky zbrani. A to nemam moc rad ani battlefield 3 aj ked ho vlastnim no sporadicky si zahram. Je mi zahadou, ze to CoD hra take mnozstvo ludi a lame to rekordy v predajoch a pod. Clovek by cakal, ze to bude nieco fakt dobre vzhladom na pocet tych ludi. Ale na druhu stranu aj Twilight ma vela fanusikov... *:D*
xxendxx
0 0
reagovat

xxendxx

link
Film Hombre s Paulem Newmanem je imho mistrovský dílo.
602752
http://en.wikipedia.org/wiki/Elmore_Leonard Film Hombre s Paulem Newmanem je imho mistrovský dílo.
xxendxx
0 0
reagovat

Steki

ona je ta kampan zabavne delana, i kdyz je to koridor kterej pretejka skriptem... spis by me zajimalo, koho muze bavit ten multak, kdyz je to od Quake 3 porad uplne stejny, jen v kazdym novym dile pridaj jiny auticko / letadylko... Koukat chvili na nejakej DM, tak nevim, z jakejch poslednich 4 dilu CODka to je...
602751
ona je ta kampan zabavne delana, i kdyz je to koridor kterej pretejka skriptem... spis by me zajimalo, koho muze bavit ten multak, kdyz je to od Quake 3 porad uplne stejny, jen v kazdym novym dile pridaj jiny auticko / letadylko... Koukat chvili na nejakej DM, tak nevim, z jakejch poslednich 4 dilu CODka to je...
Steki
0 0
reagovat
To si niekto kupuje CoD kvoli singleplayer-u? :D Taky clovek hadam ani neexistuje...
602750
To si niekto kupuje CoD kvoli singleplayer-u? *:D* Taky clovek hadam ani neexistuje...
0 0
reagovat
Elmore KDO?
602749
Elmore KDO?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se