Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 62681 - 62700 Napsat příspěvek

MIldík

2 girls one cup, blue waffles...
602714
2 girls one cup, blue waffles...
MIldík
0 0
reagovat
ok, pro nás, co jsme teď přišli... Co máme googlit?
602712
ok, pro nás, co jsme teď přišli... Co máme googlit?
0 0
reagovat
Já sem si to musel vygooglit, protože mě zaujalo, že xxendxx musel vygooglit i to co si vygooglil. Jinak bych to negooglil.
602711
Já sem si to musel vygooglit, protože mě zaujalo, že xxendxx musel vygooglit i to co si vygooglil. Jinak bych to negooglil.
0 0
reagovat
nakonec jsem si musel vygooglit i to co jsem si vygooglil :D
602710
nakonec jsem si musel vygooglit i to co jsem si vygooglil :D
0 0
reagovat
Nej byl ten díl, jak s károu skončili v kukuřici nebo jak z bunkru sledovali sousedku. :)
602708
Nej byl ten díl, jak s károu skončili v kukuřici nebo jak z bunkru sledovali sousedku. *:)*
0 0
reagovat
xxendxx: Nj asi si si to vygooglil.:)
602707
xxendxx: Nj asi si si to vygooglil.*:)*
0 0
reagovat
Ted: Spravne ale spatne.:))

xxendxx: Ja som to sledoval, bezalo to na CT, ty vies?
602706
Ted: Spravne ale spatne.*:))* xxendxx: Ja som to sledoval, bezalo to na CT, ty vies?
0 0
reagovat

Loki

Je z cdčka Beatles Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band. Jak to vím? Sledoval sem Jobsovu prezentaci úplně prvního Iphoneu v roce 2007.

Not the answer you were looking for, right? :D
602705
Je z cdčka Beatles Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band. Jak to vím? Sledoval sem Jobsovu prezentaci úplně prvního Iphoneu v roce 2007. Not the answer you were looking for, right? *:D*
Loki
0 0
reagovat

popik

link naprosto boží kraťas! :+
602704
http://www.youtube.com/watch?v=JuyB7NO0EYY naprosto boží kraťas! *:+*
popik
0 0
reagovat
nikdo? pochybuju, ze to nekdo zna, nebo to nedej bože sledoval...
602703
nikdo? pochybuju, ze to nekdo zna, nebo to nedej bože sledoval...
0 0
reagovat

Hellblazer

Nine inch nails jsou boží nějaká šance že by mohly být i u nás?
602702
Nine inch nails jsou boží nějaká šance že by mohly být i u nás?
Hellblazer
0 0
reagovat

Mini kviz :-)

Ked uz sme u toho, tak taky mini kviz, kto mi povie bez googlu alebo scrollovania v komentoch, z coho je tato pesnicka? :) link
602700
Ked uz sme u toho, tak taky mini kviz, kto mi povie bez googlu alebo scrollovania v komentoch, z coho je tato pesnicka? *:)* [link="http://www.youtube.com/watch?v=nCrlyX6XbTU"]link[/link]
Mini kviz :-)
0 0
reagovat

Memphis

Hele díky moc ty vole, ta písníčka mě teď hraje v hlavě ještě doteď :-D :-D

Hellblazer: Wish !!

kubqo: parocom ?
602698
Hele díky moc ty vole, ta písníčka mě teď hraje v hlavě ještě doteď :-D :-D Hellblazer: Wish !! kubqo: parocom ?
Memphis
0 0
reagovat
Tak to mně bohužel ještě nic nepadlo, ale slyšel jsem o pár, které mají hodnotu i přes 300 euro.
602693
Tak to mně bohužel ještě nic nepadlo, ale slyšel jsem o pár, které mají hodnotu i přes 300 euro.
0 0
reagovat
inak pripajam sa k mildikovi. prave som predal skin na zbran do CS-ka za 11 eur :D
602691
inak pripajam sa k mildikovi. prave som predal skin na zbran do CS-ka za 11 eur :D
0 0
reagovat

HAL

Takže veľa hráčov je majetníckych alebo patria k ľuďom, ktorí sami seba klamú - "niekedy si to zahrám".
602689
Takže veľa hráčov je majetníckych alebo patria k ľuďom, ktorí sami seba klamú - "niekedy si to zahrám".
HAL
0 0
reagovat

popik

to Spazz: Já celkově rozlišuju asiaty jen na dva druhy:
1.Číňani
2.Japonci
a to my i tyhle dva druhy docela široce splývají :D, takže za toto národnostní faux pas se omlouvám :D8)
602687
to Spazz: Já celkově rozlišuju asiaty jen na dva druhy: 1.Číňani 2.Japonci a to my i tyhle dva druhy docela široce splývají *:D*, takže za toto národnostní faux pas se omlouvám *:D**8)*
popik
0 0
reagovat
Ľudze, jak znie termí, ktorý označuje paródia, ktorá ale zároveň musí samostatne obstáť v žánri ktorý paroduje? (Your Highness napr.)
602686
Ľudze, jak znie termí, ktorý označuje paródia, ktorá ale zároveň musí samostatne obstáť v žánri ktorý paroduje? (Your Highness napr.)
0 0
reagovat
pokial ja viem, tak Mildik dobrych 10 rokov vobec nic nehral ;)
602685
pokial ja viem, tak Mildik dobrych 10 rokov vobec nic nehral *;)*
0 0
reagovat

kyller

Ne nutně, tento syndrom pozoruji u spousty hráčů, včetně těch co z principu nikdy newarezili. Z hráčů se stávají spíš sběratelé, které těší prostě jen pohled na to co všechno mají, a "mohou" hrát.
Je to stejné jako se skupováním hromad levných filmů na dvd na které stejně člověk nebude mít nikdy čas se podívat, nebo plněním knihoven spoustou knih které pak nikdo neotevře s dodatkem "někdy, na dovolené, v důchodu".
Je to docela zajímavé pozorovat, ty digitální kopie v imaginární poličce ve virtuálním systému zjevně k dobrému pocitu stačí.
602684
Ne nutně, tento syndrom pozoruji u spousty hráčů, včetně těch co z principu nikdy newarezili. Z hráčů se stávají spíš sběratelé, které těší prostě jen pohled na to co všechno mají, a "mohou" hrát. Je to stejné jako se skupováním hromad levných filmů na dvd na které stejně člověk nebude mít nikdy čas se podívat, nebo plněním knihoven spoustou knih které pak nikdo neotevře s dodatkem "někdy, na dovolené, v důchodu". Je to docela zajímavé pozorovat, ty digitální kopie v imaginární poličce ve virtuálním systému zjevně k dobrému pocitu stačí.
kyller
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se