Kecáš z přežrání...
Ne, fakt nepotřebuju mít všechno nejlepší, nepotřebuju mít všechny karty a už vůbec ne legendárky...
Jen si chci zahrát... To je vše... A to prostě za současnýho nastavení Hearthstone nejde... Takže možná bych to měl změnit na P2P - Pay to play...
Momentálně jsem v ranked 20... Níž už jít nemůžu (i když bych rád), balík mám standartní, nic speciálního, žádná legendárka... A když si chci zahrát, tak mě to i tak hází proti lidem, co mají v balíku 4-5 legendárek... Ale m prohrávat nevadí, ale chci normální vyrovnanej zápas, tudíž někoho s podobným skillem a balíkem jak já... Můžu se snažit sebelíp, ale z 10 her vyhraju 1...
Nemusím hrát ligu, ani nechci... Ale chci si zahrát normálně... A Casual hry? To samé... legendárky v každím balíku... Už ani nepamatuju balík bez legendárky...
A to nemluvím o levelování jednotlivých hrdinů, které je momentálně nemožné na standartní Casual hrách (kde by to měl dělat každej)... Prostě to nejde, člověk nemá odemčené any všechny karty a hodí ho to proti chlápkovi s polovinou golden karet...
Poslední 3 hrdiny sem musel levelovat na Practice proti PC, protože proti živým hráčům to nebyla zábava ani pro jednu stranu...
Jediné co chci od hry, která má být F2P, abych si zahrál... To je vše...
xxendxx
|
reagovat
|

a teda neda sa hrat nejak offline? uz tak je to dost tazke.... nepochopil som co sa stane tym ze obetujem jedno to humanity na tom ohnisku ked dam kindle.