|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 60621 - 60640
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 3031
- 3032
- 3033
- .
- 7091
- 7092
Axis
Jo.
Dokud jsi to sem nanapsal, tak mě ani nenapadlo sklouznout pohledem na její ruce.
Dokud jsi to sem nanapsal, tak mě ani nenapadlo sklouznout pohledem na její ruce.|
reagovat
|
Jsem divnej, když mě u Black Widow napadlo k čemu jí budou ty krátký Glocky...
|
reagovat
|
Nové plakáty k "Návratu prvního Avengera"
Odkaz - doufám, že tyhle plakáty budou u nás v prodeji, btw. na posledním obrázku je Batroc the Leaper.

|
reagovat
|
Vincent
Jinej F na takový úrovni na Spartaku nehrál :D
A Steki ještě větší masakr, než sem si myslel :D
A Steki ještě větší masakr, než sem si myslel :D
|
reagovat
|
Vincent
Nedělej ze mě zase Stalkera, na facebooku nejsem už dobře tři roky 
Byl jsem mladý nadějný tenista, kterýmu jakejsi pan F vyprášil v Jihlavě na Spartaku kožich 6:1 a zničil tím jeho budoucí kariéru. Ty Berdychy na Floridě sem měl trénovat já, ne ty jeden "40:0 - smiluju se nad ním a věnuju mu fiftýn"
SteKi: No jasně, že to je Verča :D Jestli jí znáš, tak jí koukej pozdravovat :D Akorát sme trochu ztratili kontakt tím mým zrušením Facebooku, ale já s Jirkou Ilčíkem sme prostě nezapomenutelní. Prožili sme s ní tragédii na Pohodě se spadlým stanem a následujícím broděním se polem k autu z amatérsky vystříhané díry v plotu :) Zatímco její bratr pak večer machroval v Čajce, že sme přežili katastrofu, tak já s ní polonahej a promrzlej seděl v autě.... :) Tak že kdyžtak pozdravuju a těším se zase na tu geniální pizzu v Čajce. Snad už tohle léto...
Kurňa ten svět je malej...

Byl jsem mladý nadějný tenista, kterýmu jakejsi pan F vyprášil v Jihlavě na Spartaku kožich 6:1 a zničil tím jeho budoucí kariéru. Ty Berdychy na Floridě sem měl trénovat já, ne ty jeden "40:0 - smiluju se nad ním a věnuju mu fiftýn"

SteKi: No jasně, že to je Verča :D Jestli jí znáš, tak jí koukej pozdravovat :D Akorát sme trochu ztratili kontakt tím mým zrušením Facebooku, ale já s Jirkou Ilčíkem sme prostě nezapomenutelní. Prožili sme s ní tragédii na Pohodě se spadlým stanem a následujícím broděním se polem k autu z amatérsky vystříhané díry v plotu :) Zatímco její bratr pak večer machroval v Čajce, že sme přežili katastrofu, tak já s ní polonahej a promrzlej seděl v autě.... :) Tak že kdyžtak pozdravuju a těším se zase na tu geniální pizzu v Čajce. Snad už tohle léto...
Kurňa ten svět je malej...
|
reagovat
|
Ted
|
reagovat
|
Ted nejakou zahadou zna kazdeho kdo se tu objevuje; kdyz z niceho nic vidite svoje jmeno v diskuzi kde by nikdo nemel mit ani paru o tom odkud jste, tak tam neco nehraje 

|
reagovat
|
Steki
Trnava - Čajka - Martin (vysokej cápek, organizoval dřív nějaký koncerty, má super hot ségru, teď maká na letisku v Blavě). Třeba ti to něco řekne...
A kdyby ten svět byl fakt hodně malej a znal si ho, tak že pozdravuje Jirka a Jirka. On už ti něco povypráví o našich dobrodružstvích na Pohodě a narušování letiště v Blavě pomocí zatoulaného frisbee talíře. Uletělo to, no :D
A kdyby ten svět byl fakt hodně malej a znal si ho, tak že pozdravuje Jirka a Jirka. On už ti něco povypráví o našich dobrodružstvích na Pohodě a narušování letiště v Blavě pomocí zatoulaného frisbee talíře. Uletělo to, no :D
|
reagovat
|
Já vím, že to víte, jenom jsem ohledně toho chtěl uspořádat coming out.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
77Melania: Recenze 25Michael: Trailer 2130 filmů, které vám v roce 2026 nesmí ujít 16Válečné monstrum: Trailer 12The Adventures of Cliff Booth: Teaser 22Youtuber zahanbil Melanii, vítězství v kinech hlásí chválený Raimiho thriller 10Spasitel: Final Trailer 61Téma: 50 filmů před Star Wars, které musíte vidět (2/5) 10Víkendový výplach #858 o Predátorovi a Resident Evil 8Demoliční četa: Recenze