Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 60701 - 60720 Napsat příspěvek

Gonzi

Nick Axisak, bohužel jsem udělal menší chybu a zapoměl před koncem kampaně updatnout profil na team membera. Na druhou stranu mě kámoš půjčuje jeho profil a tak si můžu zkusit nový auta a tratě.
607867
Nick Axisak, bohužel jsem udělal menší chybu a zapoměl před koncem kampaně updatnout profil na team membera. Na druhou stranu mě kámoš půjčuje jeho profil a tak si můžu zkusit nový auta a tratě.
Gonzi
0 0
reagovat
607865
[link="http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/a75qrPr_460s_v1.jpg"]link[/link] *:D**:D**:D*
0 0
reagovat

Axis

Tak na wmdportalu mám nick Gonzi, ale teď jsem už delší dobu nejezdil, ani asi nějak brzy nebudu... každopádně do budoucna bysme se mohli sem tam někde potkat ;)
607862
Tak na wmdportalu mám nick Gonzi, ale teď jsem už delší dobu nejezdil, ani asi nějak brzy nebudu... každopádně do budoucna bysme se mohli sem tam někde potkat *;)*
Axis
0 0
reagovat
Stačí se kouknout jakou proměnou prošla Jessica Biel před Bladem.
607852
Stačí se kouknout jakou proměnou prošla Jessica Biel před Bladem.
0 0
reagovat

Fixer

Možno hodí reč s Baleom alebo McConaugheym a upraví si jedálníček :D
607851
Možno hodí reč s Baleom alebo McConaugheym a upraví si jedálníček *:D*
Fixer
0 0
reagovat

Wonder Woman

Tak Gal Gadot prý bude hrát Wonder Woman v Batman vs Superman. Vážně si těžko dokážu představit herečku, která má pro tuto roli horší postavu. Tenčí tyčku už asi vážně sehnat nedokázali, vždyť ona vypadá, že jí kosti zláme i jen vítr.Takováhle postavička má reprezentovat silné Amazonky?! Link
607849
Tak Gal Gadot prý bude hrát Wonder Woman v Batman vs Superman. Vážně si těžko dokážu představit herečku, která má pro tuto roli horší postavu. Tenčí tyčku už asi vážně sehnat nedokázali, vždyť ona vypadá, že jí kosti zláme i jen vítr.Takováhle postavička má reprezentovat silné Amazonky?! [link="http://variety.com/2013/film/news/gal-gadot-wonder-woman-batman-vs-superman-1200918310/"]Link[/link]
Wonder Woman
0 0
reagovat

Gonzi

Jestli to bylo myšleno na Asseto tak já poslední dobou docela dost času marním v Projectu CARS (cca 50h) a oproti tomu má lepší fyziku, ale aut a tratí je pomálu a zatím ani není možnost jezdit závody, nebo závodní víkendy jako v CARS. Takže vyčkávám s čím příjdou.
607844
Jestli to bylo myšleno na Asseto tak já poslední dobou docela dost času marním v Projectu CARS (cca 50h) a oproti tomu má lepší fyziku, ale aut a tratí je pomálu a zatím ani není možnost jezdit závody, nebo závodní víkendy jako v CARS. Takže vyčkávám s čím příjdou.
Gonzi
0 0
reagovat
607843
[link="http://www.novinky.cz/koktejl/321154-desiva-reklama-na-pneumatiky-je-temer-na-infarkt.html"]Tomu říkám reklama[/link] *:D*
0 0
reagovat

Axis

Nápodobně, skoro 300 her na Steamu a z toho hraná jen hodně malá část nebo už taky kdysi dohraný
607842
Nápodobně, skoro 300 her na Steamu a z toho hraná jen hodně malá část nebo už taky kdysi dohraný
Axis
0 0
reagovat

Axis

mmm, on to zná i někdo další tady :D:+
607837
mmm, on to zná i někdo další tady *:D**:+*
Axis
0 0
reagovat
Sleepy Skunk a jeho letošní mashup. link

Zase super střih, adrenalinová část nářezová.
607836
Sleepy Skunk a jeho letošní mashup. http://youtu.be/YU8CvjIwAlY Zase super střih, adrenalinová část nářezová.
0 0
reagovat
Myslím, že tu máme v kanceláři Prezidenta ČR a v ČT fanoušky House of Cards. :D
607832
Myslím, že tu máme v kanceláři Prezidenta ČR a v ČT fanoušky House of Cards. *:D*
0 0
reagovat

Mildík

100+ her na Steamu a většinou jde o starší kousky který jsem už dávno dohrál. Bohužel (bohudík) mě to nedalo a ve slevách jsem je pořídil. Z novinek pošilhávám jen po Asseto Corsa, ale za ty prachy je tam zatím málo aut a tratí.
607830
100+ her na Steamu a většinou jde o starší kousky který jsem už dávno dohrál. Bohužel (bohudík) mě to nedalo a ve slevách jsem je pořídil. Z novinek pošilhávám jen po Asseto Corsa, ale za ty prachy je tam zatím málo aut a tratí.
Mildík
0 0
reagovat

Axis

Bacha na to, je to strašná droga, jakmile jednou začneš, tak nejde přestat...
607827
Bacha na to, je to strašná droga, jakmile jednou začneš, tak nejde přestat...
Axis
0 0
reagovat
Hlad to tak nějako shrnul... :D
607826
Hlad to tak nějako shrnul... *:D*
0 0
reagovat
Ať už se předabovává jakkoliv a ať už umí druhá strana náš jazyk nebo ne (problém je v tom, že děti se ke slovenštině nedostanou tak snadno jako děti na Slovensku k češtině), tak pokuta, kterou jste dostali je opravdu úplně mimo... Hlava mi to nebere...

P.S.: Sorry za pravopis, teď jsem si toho všimnul :D
607825
Ať už se předabovává jakkoliv a ať už umí druhá strana náš jazyk nebo ne (problém je v tom, že děti se ke slovenštině nedostanou tak snadno jako děti na Slovensku k češtině), tak pokuta, kterou jste dostali je opravdu úplně mimo... Hlava mi to nebere... P.S.: Sorry za pravopis, teď jsem si toho všimnul *:D*
0 0
reagovat
Hele uvědomte si, že jsme od sebe dvacet let. Starší lidi slovenštinu dají, já s tím taky nemám problém, i když mi bylo v době dělení federace nějaký devět let, ale jsou tu děti, který ten jazyk jednoduše neznají. Fakt mi přijde jako idiotské nechávat slovenské pohádky ve slovenštině čistě kvůli tomu, že "tomu stejně docela rozumíme". Dětem, které na to chtějí koukat, je to u řiti. Neříkám, že by to nezvládly, ale proč by se o to měly pokoušet? Děti mají úplně jiný starosti a jako diváci fakt nehodlají řešit, proč ten pán a paní mluví tak divně. Pro ně to je fakt cizí jazyk. U starších filmů, budiž. Ale ty pohádky jsou fakt dost blbej příklad.
607824
Hele uvědomte si, že jsme od sebe dvacet let. Starší lidi slovenštinu dají, já s tím taky nemám problém, i když mi bylo v době dělení federace nějaký devět let, ale jsou tu děti, který ten jazyk jednoduše neznají. Fakt mi přijde jako idiotské nechávat slovenské pohádky ve slovenštině čistě kvůli tomu, že "tomu stejně docela rozumíme". Dětem, které na to chtějí koukat, je to u řiti. Neříkám, že by to nezvládly, ale proč by se o to měly pokoušet? Děti mají úplně jiný starosti a jako diváci fakt nehodlají řešit, proč ten pán a paní mluví tak divně. Pro ně to je fakt cizí jazyk. U starších filmů, budiž. Ale ty pohádky jsou fakt dost blbej příklad.
0 0
reagovat
Mne vždycky asi nejvíc dostávalo, že v Ranči u Zelené Sedmy byl Noga namluvený Petrem Rychlým. Asi je to mnou, ale pořád si nějak tak přijdu jako Čechoslovák. :)
607822
Mne vždycky asi nejvíc dostávalo, že v Ranči u Zelené Sedmy byl Noga namluvený Petrem Rychlým. Asi je to mnou, ale pořád si nějak tak přijdu jako Čechoslovák. *:)*
0 0
reagovat

JohnyD

Jo, je to ptákovina oběma směrama a nelíbí se mi to.

Not entirely unrelated: Včera jsem na chvíli pustil Epizodu IV, chvíli poslouchal ten novej dabing a pak to musel vypnout. Zase důvod navíc schovávat starý VHS...
607821
Jo, je to ptákovina oběma směrama a nelíbí se mi to. Not entirely unrelated: Včera jsem na chvíli pustil Epizodu IV, chvíli poslouchal ten novej dabing a pak to musel vypnout. Zase důvod navíc schovávat starý VHS...
JohnyD
0 0
reagovat
Ale i my bychom si měli zamést před vlastním prahem. U nás dabujeme slovenské pohádky do češtiny (Perinbaba, Popolvár v češtině jsou zlo) a slovenské telenovely (Panelák, Dr. Ludský) taktéž. Vlastně si navzájem nemáme co vyčítat.
607820
Ale i my bychom si měli zamést před vlastním prahem. U nás dabujeme slovenské pohádky do češtiny (Perinbaba, Popolvár v češtině jsou zlo) a slovenské telenovely (Panelák, Dr. Ludský) taktéž. Vlastně si navzájem nemáme co vyčítat.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se