Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 6041 - 6060 Napsat příspěvek
reaguje na: hroubek
Nemam ju aktualizovanu
915072
Nemam ju aktualizovanu
915070
0 0
reagují: hroubek
reagovat

Filmová výzva.

Rozlosování na první kolo Filmové výzvy je hotové. Tak se koukněte do Tabulky a můžete se začít domlouvat. 
915070
Rozlosování na první kolo Filmové výzvy je hotové. Tak se koukněte do Tabulky a můžete se začít domlouvat. 
Filmová výzva.
7 0
reagují: pepo
reagovat
915064
[url=https://www.youtube.com/watch?v=WIGdHpiTvJo]Marvel Studios’ Infinity Saga Concert Experience - Main On End, Fantastic Four Theme[/url]
1 0
reagovat
reaguje na: fabec
To sucho je docela problém, ale to překvapivé teplo na konci prázdnin vítám. Většinu roku je zima a pár měsíců je tady teplo, takže si to užívám. 8)
915059
To sucho je docela problém, ale to překvapivé teplo na konci prázdnin vítám. Většinu roku je zima a pár měsíců je tady teplo, takže si to užívám. *8)*
915047
2 0
reagovat

Je vám teplo?

Je vám v letošním létě teplo? Tak ve zprávách už dneska žhaví reportáže o Vánočních ozdobách8) Přeci jen, už se to blíží...
915047
Je vám v letošním létě teplo? Tak ve zprávách už dneska žhaví reportáže o Vánočních ozdobách*8)* Přeci jen, už se to blíží...
Je vám teplo?
0 0
reagují: Demonic8
reagovat
reaguje na: connor
Já si celou dobu myslel že měli nějakou tradiční nehodu pod vlivem a oni si jeli na kolech a srazil je nacamranej řidič... Uf...
914979
Já si celou dobu myslel že měli nějakou tradiční nehodu pod vlivem a oni si jeli na kolech a srazil je nacamranej řidič... Uf...
914977
1 0
reagovat

Johnny a Matthew Gaudreau

Nepředstavitelná tragédie pro celou rodinu. Kéž by alkohol nadobro zmizel ze světa, strašně ho nenávidím. :-
914977
Nepředstavitelná tragédie pro celou rodinu. Kéž by alkohol nadobro zmizel ze světa, strašně ho nenávidím. *:-*
Johnny a Matthew Gaudreau
9 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ať jde do pr.ele. 
Kdyby se vys.al na popisování večeře na 32 stránek, tak by to třeba někdy dopsal.
914969
Ať jde do pr.ele.  Kdyby se vys.al na popisování večeře na 32 stránek, tak by to třeba někdy dopsal.
914966
3 0
reagovat

Grrrrr Rant

"“I do not look forward to other posts I need to write, about everything that’s gone wrong with House of the Dragon … but I need to do that too,
and I will,” he writes. “Not today, though.”

Kurva, Martine. Což takhle srát na socky/blog a  raději dopsat nějakou knížku? Anebo když už něco nakousneš, tak to ze sebe vyplivni. Tohle se nedělá. Seš borec, skvělej spisovatel, ale poslední roky mě sereš. Dík, Jirka.
914966
"“I do not look forward to other posts I need to write, about everything that’s gone wrong with House of the Dragon … but I need to do that too, and I will,” he writes. “Not today, though.” Kurva, Martine. Což takhle srát na socky/blog a  raději dopsat nějakou knížku? Anebo když už něco nakousneš, tak to ze sebe vyplivni. Tohle se nedělá. Seš borec, skvělej spisovatel, ale poslední roky mě sereš. Dík, Jirka.
Grrrrr Rant
0 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: earthworm
Pak dopíšu. V neděli přijedu kolem půlnoci a budu to řešit. 
914940
Pak dopíšu. V neděli přijedu kolem půlnoci a budu to řešit. 
914931
3 0
reagovat
Tak já prosím taky :) slibuju že to tentokrát nezazdim 
914931
Tak já prosím taky *:)* [spoiler]slibuju že to tentokrát nezazdim [/spoiler]
914846
2 0
reagovat
reaguje na: verbst
Musel jsem si spravit chuť jednou legendou - link
914916
Musel jsem si spravit chuť jednou legendou - https://www.youtube.com/watch?v=3zXYkQbzin0
914898
0 0
reagovat
reaguje na: Clavius
Naši kluci zklamaní. 
Prej to bylo moc malý a to se snad ani nemuseli dívat... :D
#havekidstheysaid :D

Za mě právě hustý, jak "bezpečně" to vypadalo. Přesně jak říkáš, z laickýho pohledu úplně profesionální zákrok. 
Ale vzpomněl jsem si na Hurt Locker, ne že ne :D
914909
Naši kluci zklamaní.  Prej to bylo moc malý a to se snad ani nemuseli dívat... *:D* #havekidstheysaid *:D* Za mě právě hustý, jak "bezpečně" to vypadalo. Přesně jak říkáš, z laickýho pohledu úplně profesionální zákrok.  Ale vzpomněl jsem si na Hurt Locker, ne že ne *:D*
914908
1 0
reagovat
Sledoval jsem a z laického pohledu dobrá práce. Očividně se jen zakouřilo a škody budou snad minimální :+
914908
Sledoval jsem a z laického pohledu dobrá práce. Očividně se jen zakouřilo a škody budou snad minimální *:+*
914898
0 0
reagují: verbst
reagovat
914900
[url=https://www.moviezone.cz/clanek/45983-filmova-vyzva/diskuze]Filmová výzva - diskuze[/url]
3 0
reagovat
Ten odpal tý pumy mě extrémně zajímá.
Budete někdo sledovat? link
914898
Ten odpal tý pumy mě extrémně zajímá. Budete někdo sledovat? https://www.novinky.cz/clanek/domaci-nevstupujte-do-nebezpecneho-prostoru-v-litvinovske-chemicce-se-schyluje-k-likvidaci-letecke-pumy-40486055
1 0
reagují: RingMan, Clavius
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ano už to řeším. Tabulku vytvořila mkubalikova a ona Ti to může zpřístupnit. Já tam mohu také dělat jen pár věcí. Také nemám plný přístup. 
914897
Ano už to řeším. Tabulku vytvořila mkubalikova a ona Ti to může zpřístupnit. Já tam mohu také dělat jen pár věcí. Také nemám plný přístup. 
914896
1 0
reagovat
Nejde editovat.
914896
Nejde editovat.
914895
0 0
reagovat
914895
[url=https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/11seF5VpHEVVn3VCdiN8q1FxfrZl8XYPACJSLBBa_mvQ/htmlview]Tabulka[/url]
914891
1 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
GDĚTABULKA?
914891
GDĚTABULKA?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.