Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 6041 - 6060 Napsat příspěvek
reaguje na: studo
Vertikální myš popř. ještě fleshjack.
859145
Vertikální myš popř. ještě [spoiler]fleshjack[/spoiler].
859138
5 0
reagovat
Mne to preslo same od seba. Ale pravda, ze tyzden som tu ruku nepouzival. ani pri compe
859141
Mne to preslo same od seba. Ale pravda, ze tyzden som tu ruku nepouzival. ani pri compe
3 0
reagovat
reaguje na: studo
Hned k lékaři a preventivně i na neurologii (tam tě stejně pošle), aby se vyloučil karpál. Než bude budeš mít výsledky, tak bych si pořídil podložku pod klávesnici i myš a vertikální myš. Pak je duležité to udržovat v suchém teple a nezatěžovat. Já si pořídil normálně potítko a lehčí i těžší bandáž. 

Off record rada od mého kamaráda lékaře, interně i externě brufen/ibalgin, je protizánětlivý. 

Také mačkací balonek a kompenzační cviky. 

Nevím jestli posiluješ nebo sportuješ, ale do nějakých výsledků bych vynechal to kde dostává zápěstí zabrat. Kdyby to nešlo, tak se prodávají různé stupně bandáží. 

Držím palce, tohle je strašák, co už mne dvakrát vynervoval. :+

Těch příčin může být víc, tak bych se vykašlal na babské rady včetně té mé a do návštěvy lékaře jel nějakou nutnou první pomoc. 
859140
Hned k lékaři a preventivně i na neurologii (tam tě stejně pošle), aby se vyloučil karpál. Než bude budeš mít výsledky, tak bych si pořídil podložku pod klávesnici i myš a vertikální myš. Pak je duležité to udržovat v suchém teple a nezatěžovat. Já si pořídil normálně potítko a lehčí i těžší bandáž.  Off record rada od mého kamaráda lékaře, interně i externě brufen/ibalgin, je protizánětlivý.  Také mačkací balonek a kompenzační cviky.  Nevím jestli posiluješ nebo sportuješ, ale do nějakých výsledků bych vynechal to kde dostává zápěstí zabrat. Kdyby to nešlo, tak se prodávají různé stupně bandáží.  Držím palce, tohle je strašák, co už mne dvakrát vynervoval. *:+* Těch příčin může být víc, tak bych se vykašlal na babské rady včetně té mé a do návštěvy lékaře jel nějakou nutnou první pomoc. 
859138
8 -1
reagovat
reaguje na: studo
Možná jen malý tip, ale používám link abych mohl mít levou "asdf" pozici i pravou ruku na myši pohodlně. S numpadem jsem měl pravou ruku vždy moc daleko a nepřirozeně.
(je mi 35, u kompu sedím/stojím 14h denně a nic mě nebolí :D )
859139
Možná jen malý tip, ale používám https://www.google.com/search?tbm=isch&q=TKL%20keyboard abych mohl mít levou "asdf" pozici i pravou ruku na myši pohodlně. S numpadem jsem měl pravou ruku vždy moc daleko a nepřirozeně. (je mi 35, u kompu sedím/stojím 14h denně a nic mě nebolí *:D* )
859138
3 0
reagovat

bolest zapestia

potrebujem help z poradne moviezone:

hosi a spanile zeny, mal z vas niekto problem s bolestou zapestia? na 99% sposobene pracou (volnym casom) za pocitacom a myskou. nie je to podla mna este tak vazne aby som s tym musel ist k doktorovi - ked den nerobim za pocitacom, tak bolest celkom 'odznie' ak sa objavi tak len na nejaky kratky cas a pomoze trocha pohybat a rozcvicit zapestie.

bohuzial cez tyzden je to horsie, obcas bolest nic ani ked robim, ale obcas je tam stale taka konstantna. neviem to moc opisat, ci je to take bodavejsie, alebo nie, zatial nic co by ma obmedzovalo - ale citit to citim a neda sa to uz ignorovat.

ak sa s tym niekto stretol - pomohla lepsia podlozka pod mys s gelom? ergonomicka myska? zmenit 'postoj' pri sedeni a lepsie sa natocit, zmenit vysku stola/stolicky? ta fixna dlaha? (v noci pri spani ma to vobec neobmedzuje, ani kvoli tomu nedostavam 'mravcenie/brnenie' do ruky.

dakedy mi stacilo na par dni zredukovat cas za pocitacom a mal som na dlhy cas pokoj (mesiace) a potom sa to zase vratilo, asi ako pripomienka ze to presilujem. bohuzial teraz uz to nejde uplne prec, aj ked na pocitaci nerobim a ked zacnem tak sa to vrati. Za hocijake konstruktivne rady podlozene skusenostami vopred dakujem :)
859138
potrebujem help z poradne moviezone: hosi a spanile zeny, mal z vas niekto problem s bolestou zapestia? na 99% sposobene pracou (volnym casom) za pocitacom a myskou. nie je to podla mna este tak vazne aby som s tym musel ist k doktorovi - ked den nerobim za pocitacom, tak bolest celkom 'odznie' ak sa objavi tak len na nejaky kratky cas a pomoze trocha pohybat a rozcvicit zapestie. bohuzial cez tyzden je to horsie, obcas bolest nic ani ked robim, ale obcas je tam stale taka konstantna. neviem to moc opisat, ci je to take bodavejsie, alebo nie, zatial nic co by ma obmedzovalo - ale citit to citim a neda sa to uz ignorovat. ak sa s tym niekto stretol - pomohla lepsia podlozka pod mys s gelom? ergonomicka myska? zmenit 'postoj' pri sedeni a lepsie sa natocit, zmenit vysku stola/stolicky? ta fixna dlaha? (v noci pri spani ma to vobec neobmedzuje, ani kvoli tomu nedostavam 'mravcenie/brnenie' do ruky. dakedy mi stacilo na par dni zredukovat cas za pocitacom a mal som na dlhy cas pokoj (mesiace) a potom sa to zase vratilo, asi ako pripomienka ze to presilujem. bohuzial teraz uz to nejde uplne prec, aj ked na pocitaci nerobim a ked zacnem tak sa to vrati. Za hocijake konstruktivne rady podlozene skusenostami vopred dakujem :)
bolest zapestia
3 0
reagovat
reaguje na: Gorecki
Vzhledem k jejím zdravotním problémům, které v posledních letech měla se není co divit, že není tak okouzlující jako za mlada. 8)
859087
Vzhledem k jejím zdravotním problémům, které v posledních letech měla se není co divit, že není tak okouzlující jako za mlada. *8)*
859056
2 0
reagovat
reaguje na: verbst
Jj, o něm tu pak psal Disk.
859060
Jj, o něm tu pak psal Disk.
859055
2 0
reagovat
reaguje na: studo
Tiez som ju zral, toto je pre mna silne obdobie zalaskovanosti, ale odkedy ju po smrti nahradili jej dvojnickou, uz to nebola ona.8)
859056
Tiez som ju zral, [url=https://youtu.be/dGR65RWwzg8]toto je pre mna silne obdobie zalaskovanosti[/url], ale odkedy ju po smrti [url=https://en.wikipedia.org/wiki/Avril_Lavigne_replacement_conspiracy_theory]nahradili[/url] jej dvojnickou, uz to nebola ona.*8)*
859027
2 0
reagují: DarkSith
reagovat
reaguje na: Milosh
Tak první nebyl. Ale o to víc respekt. 
link
859055
Tak první nebyl. Ale o to víc respekt.  https://www.irozhlas.cz/sport/fotbal/justin-fashanu-prvni-gay-fotbalista-coming-out-sebevrazda_2302191515_bac
858298
2 0
reagují: Milosh
reagovat
reaguje na: DarkSith
Taktiez podpisujem Avril :+
859027
Taktiez podpisujem Avril *:+*
859000
5 0
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Avril podepisuju. V době její nevětší slávy jsem chodil na střední a hned si mě získala. 8)
859000
Avril podepisuju. V době její nevětší slávy jsem chodil na střední a hned si mě získala. *8)*
858946
5 0
reagují: studo
reagovat
Tou pop nostlagií jste mi připomněli, jak jsem občas číhal s připravenou kazetou, abych si to z rádia nahrál a „aby mi to hezky navazovalo“ a nakreslil si do krabičky obal i s playlistem :D A jak tu padlo Gran Turismo a Cardigans, já jsem vlastně prvně začal vnímat, že existuje někdo jako Iggy Pop díky hrám. Buď je to intro Matt Hoffman´s Pro BMX, nebo jeden díl Tonyho Hawka (kde jsou ty OST samosebou boží), kterej je podbarvenej právě „Passengerem“  :+
858970
Tou pop nostlagií jste mi připomněli, jak jsem občas číhal s připravenou kazetou, abych si to z rádia nahrál a „aby mi to hezky navazovalo“ a nakreslil si do krabičky obal i s playlistem *:D* A jak tu padlo Gran Turismo a Cardigans, já jsem vlastně prvně začal vnímat, že existuje někdo jako Iggy Pop díky hrám. Buď je to intro Matt Hoffman´s Pro BMX, nebo jeden díl Tonyho Hawka (kde jsou ty OST samosebou boží), kterej je podbarvenej právě „Passengerem“  *:+*
4 0
reagovat

Víkendová pop nostalgie

A pak samozřejmě tohle link
858959
A pak samozřejmě tohle https://www.youtube.com/watch?v=uwBwKcQ1k84
Víkendová pop nostalgie
2 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Zajímavý, že se to děje jenom tobě:D Každopádně zajímavej podnět pro 4DX kina.
858954
Zajímavý, že se to děje jenom tobě*:D* Každopádně zajímavej podnět pro 4DX kina.
858951
2 0
reagovat
Když už je člověk schopnej do připravovaného textu napsat: "... ve správnou chvíli se však divák dočká fleshjacku..." tak si uvědomí, jak moc nenávidí Miloshe.
858951
Když už je člověk schopnej do připravovaného textu napsat: "... ve správnou chvíli se však divák dočká fleshjacku..." tak si uvědomí, jak moc nenávidí Miloshe.
10 0
reagují: Milosh
reagovat
Avril Lavigne - Margot Robbie své doby8)
858946
Avril Lavigne - Margot Robbie své doby*8)*
7 -5
reagují: DarkSith
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
Jop.
Gran Turismo = sex
858944
Jop. Gran Turismo = sex
858943
2 0
reagovat
Cardigans a Nina Persson, když jsme u toho - i když tam jsem si poměrně jistý, že se mi líbí i ta hudba samotná (příležitostně pořád poslouchám)... 
858943
Cardigans a Nina Persson, když jsme u toho - i když tam jsem si poměrně jistý, že se mi líbí i ta hudba samotná (příležitostně pořád poslouchám)... 
4 0
reagují: Kostěj
reagovat
The Corrs. Zejména Andreu ?)
858928
The Corrs. Zejména Andreu *?)*
4 0
reagovat
Já zase miloval Texas. Tedka nevím, jak se ta zpevacka jmenovala 
858923
Já zase miloval Texas. Tedka nevím, jak se ta zpevacka jmenovala 
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se