reaguje na:
AndyKaufman
Jo na to kašli, jako takhle já cením každého kdo je ve svém jednání tak důsledný, ze je to až hardcore, ale to je fakt těžký, skoro všechny hadry jsou z Číny, technika jakbysmet půl světa používá tiktok …atd. Nevím světové politice očividně nerozumím. Narodil jsem se tady, miluju zdejší kulturu, smysl pro to dělat si humor úplně ze všeho. Ale pak jsou tu věci který mi tak růžový nepřijdou. A snažím se vcítit do cizince, který pohrdá západní kulturou a ptát se proč, z čeho on vychází a proč když některé národy považujeme za barbary, tak proč oni na nás mají názor úplně stejný. Jiná mentalita jistě. Ve Vietnamu cenzura internetu neni, dostaneš se kam chceš, když si dobry student můžeš i studovat kdekoliv na světe. Ale zkus něco říct proti vládě a už se vezeš. Je tam vysoka míra korupce ale každý o tom ví proste si připlácí za lepší služby. Teď Vietnamec co přijde do ČR a nemá sebou někoho kdo ho přímo zasvětí, přijde někam na úřad pro povolení a strká jim tam obálku. Cože vy mě chcete podplatit táže se úředník. No já od svých známých slyšel, že to tu chodí stejně jako ve Vietnamu 😀 ( tohle se fakt stalo a ten Vietnamec vlastně nelhal - protože to tu tak opravdu chodí ) To pokrytectví o kterém mluvíš, nikdy jsem nepochopil proč neni ústavou zakázána komunistická strana Čech a Moravy. Polovina lidi to tu dává na úroveň fašismu a nacismu. Jen příklad co mě napadnul. No to je jedno už zas přemýšlím a rovnou píšu.
|
reagují:
AndyKaufman
|
reagovat
|