Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 59161 - 59180 Napsat příspěvek
Lidi jako ty a popicek. Vy dva si to přeberte sami.
611949
Lidi jako ty a popicek. Vy dva si to přeberte sami.
0 0
reagovat
Jsem čekal, kdy se Disk vyjádří... Co je na tom ke gratulování??
611947
Jsem čekal, kdy se Disk vyjádří... Co je na tom ke gratulování??
0 0
reagovat
"Slovenskí hokejisti sa rozhodli olympijske hry v Soči ignorovat a celkom im to ide. Prehrať so Slovinskom chce určitú snahu." :D
611946
"Slovenskí hokejisti sa rozhodli olympijske hry v Soči ignorovat a celkom im to ide. Prehrať so Slovinskom chce určitú snahu." *:D*
0 0
reagovat
alespon nejaka attention whore je tu na holky 8)
611944
alespon nejaka attention whore je tu na holky *8)*
0 0
reagovat
Gratulace Ellen Page k jejímu coming outu. :+
611945
Gratulace Ellen Page k jejímu coming outu. *:+*
0 0
reagovat

departed

Náhodou v pohodě sice je to škoda ale i tak je pořád sexy. :D
611943
Náhodou v pohodě sice je to škoda ale i tak je pořád sexy. *:D*
departed
0 0
reagovat
Tak ja som už pred turnajom každému koho som stretol vravel, že my budeme mať problém i so Slovincami, a že Kristan nás vychatá, ale až takúto biedu som teda fakt nečakal.
611942
Tak ja som už pred turnajom každému koho som stretol vravel, že my budeme mať problém i so Slovincami, a že Kristan nás vychatá, ale až takúto biedu som teda fakt nečakal.
0 0
reagovat
"My Slováci hráme vždy hlavne srdcom, na rozdiel od Slovincov, ktorí hrajú hlavne hokejkami, čo sme nečakali, k*rvy zákerné...!"
611941
"My Slováci hráme vždy hlavne srdcom, na rozdiel od Slovincov, ktorí hrajú hlavne hokejkami, čo sme nečakali, k*rvy zákerné...!"
0 0
reagovat
611940
http://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1/1779952_10151873340051722_360304571_n.jpg *:D*
0 0
reagovat
Nad Sochi sa blýská, hromy divo... :o
611939
Nad Sochi sa blýská, hromy divo... *:o*
0 0
reagovat
3:0 :D
611938
3:0 *:D*
0 0
reagovat

xxendxx

Asi to tak i dopadne....2:0 pro Slovince OMFG.
611937
Asi to tak i dopadne....2:0 pro Slovince OMFG.
xxendxx
0 0
reagovat
Jako, že by z ní byl Alan? :D
611936
Jako, že by z ní byl Alan? *:D*
0 0
reagovat
:D
611935
*:D*
0 0
reagovat
Taky mě to nepřekvapilo.
Když jsem ale viděl, na jaký konferenci promlouvala, měl jsem strach, že z ní bude další Wachovskej...
611934
Taky mě to nepřekvapilo. Když jsem ale viděl, na jaký konferenci promlouvala, měl jsem strach, že z ní bude další Wachovskej...
0 0
reagovat
departed: Fakt jseš překvapenej? link
611933
departed: Fakt jseš překvapenej? http://media1.onsugar.com/files/2013/04/29/675/n/1922398/0d4149607a2c0ba6_167678023.xxxlarge/i/Ellen-Page-donned-suit-Qamp-session-her-film-Beyond.jpg
0 0
reagovat
Pro vás neni moc jiná cesta, než složit prakticky juniorku z domácích hráčů, dát jim 1x 2x týdně společný tréningy, na vrcholnou akci to pak doplnit jenom pár jménama z lepších lig. Pár let to bude výsledkově bolet, ale pak to ponese výsledky. 8)
611932
Pro vás neni moc jiná cesta, než složit prakticky juniorku z domácích hráčů, dát jim 1x 2x týdně společný tréningy, na vrcholnou akci to pak doplnit jenom pár jménama z lepších lig. Pár let to bude výsledkově bolet, ale pak to ponese výsledky. *8)*
0 0
reagovat
Ellen Page je lesba?! :o

Whaaaaat?!
611931
Ellen Page je [link="https://www.youtube.com/watch?v=1hlCEIUATzg"]lesba[/link]?! *:o* Whaaaaat?!
0 0
reagovat
Pre mňa je prekvapenie, že sa na tú našu tragédiu niekto dokáže pozerať. :D Tím sa dal poskladať lepšie. Polovica hráčov tam je len vďaka menu alebo za to, že odohrali v repre už viac zápasov, pričom nemajú absolútne žiadnu formu a za túto sezónu nenazbierali ani desať bodov vo svojom klube.
611930
Pre mňa je prekvapenie, že sa na tú našu tragédiu niekto dokáže pozerať. *:D* Tím sa dal poskladať lepšie. Polovica hráčov tam je len vďaka menu alebo za to, že odohrali v repre už viac zápasov, pričom nemajú absolútne žiadnu formu a za túto sezónu nenazbierali ani desať bodov vo svojom klube.
0 0
reagovat
u nas v praci jediny SK zamestnanec chodi s hlavou hrde hore a hlasi, ze jedina sance jak privezt ze Sochi nejake cenne kovy na slovensko, je poslat tam par cikanu s karkou 8)
611929
u nas v praci jediny SK zamestnanec chodi s hlavou hrde hore a hlasi, ze jedina sance jak privezt ze Sochi nejake cenne kovy na slovensko, je poslat tam par cikanu s karkou *8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se