Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 58941 - 58960 Napsat příspěvek

TedGeorge

horseshit! :D
612280
horseshit! :D
TedGeorge
0 0
reagovat
Nam na gymplu celkem pomohlo to, ze nasledky predpritomneho jakoby pretrvavaji do soucasnosti... Plus se pouziva, kdyz neudavas kdy konkretne se to *neco* stalo... jako treba, zes byl lonske prazdniny u more je minuly, zatimco kdybys rekl, zes tam nejak kdysi davno treba byl, ze zkratka mas ten zazitek, to by bylo s predpritomnym... treba :)

Nevim, no.. zrovna tohle mi prislo jako vec, kterou clovek casem proste pochopi, vsechno mu to do sebe zapadne a pak to zacne mrskat spravne spis podle citu nez podle nejake poucky..
612279
Nam na gymplu celkem pomohlo to, ze nasledky predpritomneho jakoby pretrvavaji do soucasnosti... Plus se pouziva, kdyz neudavas kdy konkretne se to *neco* stalo... jako treba, zes byl lonske prazdniny u more je minuly, zatimco kdybys rekl, zes tam nejak kdysi davno treba byl, ze zkratka mas ten zazitek, to by bylo s predpritomnym... treba :) Nevim, no.. zrovna tohle mi prislo jako vec, kterou clovek casem proste pochopi, vsechno mu to do sebe zapadne a pak to zacne mrskat spravne spis podle citu nez podle nejake poucky..
0 0
reagovat

popicek

1. Zkus občas něco napsat i bez vulgarismu.
2. Před "bych" se ta čárka fakt nepíše.
3. Mám z důvěryhodných zdrojů, že na dnešek mají všichni Slováci na MZ ban...
612278
1. Zkus občas něco napsat i bez vulgarismu. 2. Před "bych" se ta čárka fakt nepíše. 3. Mám z důvěryhodných zdrojů, že na dnešek mají všichni Slováci na MZ ban...
popicek
0 0
reagovat

popik

Tak piš o sportu až po osmý, teda jestli nebudeš hned kontinuálně koukat na LM.
612276
Tak piš o sportu až po osmý, teda jestli nebudeš hned kontinuálně koukat na LM.
popik
0 0
reagovat

popik

to těžko, hned první příspěvkem o sportu, bych nasral všechny místní slováky :D
612275
to těžko, hned první příspěvkem o sportu, bych nasral všechny místní slováky *:D*
popik
0 0
reagovat

popicek

Hele pojď se raději bavit o sportu. To je snad jediný bezpečný téma :D
612274
Hele pojď se raději bavit o sportu. To je snad jediný bezpečný téma *:D*
popicek
0 0
reagovat

popik

to Milosh: to je vůl :D:D:D moc riskatní!
to Ted: děláš, jak kdyby tě to překvapovalo 8)
612272
to Milosh: to je vůl *:D**:D**:D* moc riskatní! to Ted: děláš, jak kdyby tě to překvapovalo *8)*
popik
0 0
reagovat

popik

Zkus tohle link
612271
Zkus tohle http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti-zajimavosti/74297/prejeli-mu-hlavu-a-umel-anglicky.html
popik
0 0
reagovat

popicek

Hele já bych ti třeba pomohl rád, ale vyjadřuješ se jak neandrtálec po obrně a fakt z toho tvýho odstavce nejsem moc moudrej...
612270
Hele já bych ti třeba pomohl rád, ale vyjadřuješ se jak neandrtálec po obrně a fakt z toho tvýho odstavce nejsem moc moudrej...
popicek
0 0
reagovat

popik

ty vole, já to časování tak strašně nesnáším, neexistuje nějakej trik, jak se naučit anglicky a nemuset se učit tyhle koko*iny? prostě minulý čas vs předpřítomný čas, to je název jak pose* mi záda. logicky, když je nějaký čas předpřítomný, tak je do psí prd*le přeci minulý, tak jaký další dělení!!! :( :D
612269
ty vole, já to časování tak strašně nesnáším, neexistuje nějakej trik, jak se naučit anglicky a nemuset se učit tyhle koko*iny? prostě minulý čas vs předpřítomný čas, to je název jak pose* mi záda. logicky, když je nějaký čas předpřítomný, tak je do psí prd*le přeci minulý, tak jaký další dělení!!! *:(* *:D*
popik
0 0
reagovat

popik

612268
http://anglictinaprokazdeho.cz/minuly-cas-vs-predpritomny-cas/
popik
0 0
reagovat

popik

nechce se mi to znova psát, prostě to pochopte 8) ten rozdíl!!!???
612267
nechce se mi to znova psát, prostě to pochopte *8)* ten rozdíl!!!???
popik
0 0
reagovat

popik

pořád čekám ne ten jasně danej rozdíl...to, že jsem panic ještě žádné nevadilo,tak nevím, proč by to mělo právě téhle :D
612266
pořád čekám ne ten jasně danej rozdíl...to, že jsem panic ještě žádné nevadilo,tak nevím, proč by to mělo právě téhle *:D*
popik
0 0
reagovat
:D
612263
*:D*
0 0
reagovat

popik

Tak ji prostě řekni: "I'm a virgin"
612262
Tak ji prostě řekni: "I'm a virgin"
popik
0 0
reagovat

popicek

Z gnomického hlediska to není jako I never have had.
612261
Z gnomického hlediska to není jako I never have had.
popicek
0 0
reagovat

popik

jaký je rozdíl mezi I have never had a I never had? :o
612259
jaký je rozdíl mezi I have never had a I never had? *:o*
popik
0 0
reagovat

Trellíno

Imho příští rok skončí Bauer a už po tom u nás neštěkne ani pes. V severskejch zemích to bude pořád velmi populární, ale ten sport zažívá celosvětově nejenom kvůli tomu co si napsal neskutečnej úpadek.

Biatlon je samozřejmě budoucnost a mám velkou radost, že fakticky za humny vyrůstá (vyrostl) parádní biatlonovej areál v Novém Městě. Jaká to nádhera vidět výborně navrženej areál na místě, kde mají tyhle sporty tradici a nevidět psychotickou Neumannovou utrácet 2 miliardy za nějakej areál ve Vesci, kterej už snad nikdo nikdy nevyužije.
612257
Imho příští rok skončí Bauer a už po tom u nás neštěkne ani pes. V severskejch zemích to bude pořád velmi populární, ale ten sport zažívá celosvětově nejenom kvůli tomu co si napsal neskutečnej úpadek. Biatlon je samozřejmě budoucnost a mám velkou radost, že fakticky za humny vyrůstá (vyrostl) parádní biatlonovej areál v Novém Městě. Jaká to nádhera vidět výborně navrženej areál na místě, kde mají tyhle sporty tradici a nevidět psychotickou Neumannovou utrácet 2 miliardy za nějakej areál ve Vesci, kterej už snad nikdo nikdy nevyužije.
Trellíno
0 0
reagovat

speta.jr

V biatlonu jsou masáky super, ale třeba u klasických běhů na lyžích mě hromadný starty dost točej a přijde mi, že postupně z hlediska atraktivity běhy na lyžích uplně zabily. Biatlon je momentálně vedle toho uplně jinde.
612256
V biatlonu jsou masáky super, ale třeba u klasických běhů na lyžích mě hromadný starty dost točej a přijde mi, že postupně z hlediska atraktivity běhy na lyžích uplně zabily. Biatlon je momentálně vedle toho uplně jinde.
speta.jr
0 0
reagovat

Ted

zkus tohle , treba to pomuze. Mam s tim celkem dobrou zkusenost
612254
zkus [link="http://www.ajvngou.cz/avi-recom/"]tohle[/link] , treba to pomuze. Mam s tim celkem dobrou zkusenost
Ted
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se