No jak se na to FC4 dívám, tak vylepšit to přecejen mohli - pořád to očividně pojede jako totální arkáda, když jako jednu z prvních věcí chválí že tam zase bude spousta serepetiček ke sbírání, barevné ukazatele všude kolem, trochu hc atmosféra FC dvojky taky nikde (jo, dvojka byla špatná - ale nepochopitelně dojebaným herním systémem, setting a přístup k prostředí měla naopak naprosto dokonalý)
Zaklínač vypadá tou přebarvičkovaností dost kýčovitě, to mi k němu nesedí, ale jinak fajn.
GTA V - uvidíme jak moc to bude mít špatný jízdní model a celkově zábavnost, ale celkem se těším, zas po dlouhé době GTA které snad budu chtít hrát
Assassin Creed Unity - výborně, návrat do evropy, takže by mne to mohlo začít zase zajímat... ale eh, v čem se to liší od dvojky? Období je jedno z historicky nejzajímavějších vůbec, projeví se to tam ale nějak, krom toho že místo šibenice bude gilotina? Že to tedy na jakýkoli vyšší potenciál historického zasazení totálně sere jsem si už u téhle série zvyknul, ale že by se to neměnilo až tak moc?
Meh, nuda.
No Man's Sky - Velká zvědavost a ještě větší skepse.
A zbytek totální nezájem, ty njezajímavější hry budoucnosti tam stejně očividně vůbec nebyly.
Gonzi
|
reagovat
|

. Akorát tedy doufám, že ten combat se ještě ladí + že se jim to tam sekalo + že tam byla hloupá AI aby na konferenci nezemřel apod... (vizuálně ale tančil s mečem - konečně