|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 58601 - 58620
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2930
- 2931
- 2932
- .
- 7039
- 7040
popicek
Ty ten rouming nějak miluješ
. Z globálního hlediska je to stejná bota, jako splést si Konžskou demokratickou republiku a Zair. Ale faktem je, že ve zprávách to trochu ostuda je, to zas jo. Stává se jim to pořád, akorát to málokdy zachytí nějakej krajan. Pro 99 procent Amíků jsme "Czechoslovakia" a zas tak mě to netrápí. Za Slováky se stydět nemusíme, etnické čistky tam nedělají a dobře se s nima pije 
. Z globálního hlediska je to stejná bota, jako splést si Konžskou demokratickou republiku a Zair. Ale faktem je, že ve zprávách to trochu ostuda je, to zas jo. Stává se jim to pořád, akorát to málokdy zachytí nějakej krajan. Pro 99 procent Amíků jsme "Czechoslovakia" a zas tak mě to netrápí. Za Slováky se stydět nemusíme, etnické čistky tam nedělají a dobře se s nima pije 
|
reagovat
|
popik
|
reagovat
|
Snyder o Watchmen
"It's funny, because the biggest knock against the movie is that we finally changed the ending, right? If you read the Gilliam ending, it's completely insane. The fans would have stormed the castle on that one. So, honestly, I made "Watchmen" for myself. It's probably my favorite movie that I've made. And I love the graphic novel and I really love everything about the movie. I love the style. I just love the movie and it was a labor of love. And I made it because I knew that the studio would have made the movie anyway and they would have made it crazy. So, finally I made it to save it from the Terry Gilliams of this world."
Viac sa dočítate tu.
Za mňa veľká vďaka pánovi Snyderovi za Watchmen podľa jeho vízie.
Viac sa dočítate tu.
Za mňa veľká vďaka pánovi Snyderovi za Watchmen podľa jeho vízie.
|
reagovat
|
Snipsley
Buď bych dělal jen instrumentální hudbu, nebo bych našel někoho, kdo umí zpívat. Bohužel tohle je problém mnoha kapel.
|
reagovat
|
Děcka,
právě jsme s kapelou vypustili do světa náš první klip. Je to zároveň má první zkušenost s nahráváním, mixingem a masteringem. A hlavně také s videem, které bylo kompletně pod mou režií a střihacími nůžkami.
Tak nešetřete konstruktivní kritikou
enjoy
právě jsme s kapelou vypustili do světa náš první klip. Je to zároveň má první zkušenost s nahráváním, mixingem a masteringem. A hlavně také s videem, které bylo kompletně pod mou režií a střihacími nůžkami.
Tak nešetřete konstruktivní kritikou
enjoy|
reagovat
|
popicek
Hraje ve filmech těch nejlepších režisérů, má stovky milionů, spí s nejhezčíma modelkama, dostává každej rok plno jinech cen...
On to přežije
On to přežije

|
reagovat
|
Bína
Díky, mne to fachá a je to super, človek si môže pozrieť aj programy z dielne BBC a nemusí to ťahať 

|
reagovat
|
Bína
To jsem teď zkusil a bohužel mi to moc nefachá. Ale vypadá to jako hodně elegantní řešení. 

|
reagovat
|
kubqo
Disketovi se jenom potvrdila teorie, že Disney a Jeden milion matek musí být v příbuzenském vztahu, jejichž potomci jsou degenerativními oběťmi tohoto spojení a žijí v paralelním vesmíru. 

|
reagovat
|
Tony Clifton
Na BBC mi vždycky nejlíp fungovala kombinace Hola pluginu do CHromu a oficiální BBC iPlayer
|
reagovat
|
Tiež sa prihováram za britské spravodajstvo, najlepšie to BBC, tak ak o niečom viete, tak sa podeľte o linky. Díky 

|
reagovat
|
TOP Diskuze
65Supergirl: Teaser 53Odyssea: KINORIP Prolog 39Den odhalení: Teaser 35Avengers: Doomsday: Kinorip teaseru 33Avatar: Oheň a popel: Recenze 27Zemřel Rob Reiner, režisér Když Harry potkal Sally a Misery nechce zemřít 23První dojmy: třetí Avatar 20Víkendový výplach #850 o Indym a Hvězdné pěchotě 13Filmy v síti o Na nože, živák o historických filmech a novinky na Herohero 12Zootropolis znovu vítězí a hlásí miliardu, kinaři netrpělivě vyhlížejí Avatara