Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 5721 - 5740 Napsat příspěvek
reaguje na: Cinefil
:D:D:D:D
862247
*:D**:D**:D**:D*
862234
4 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Kdepak. Disk kupuje Oscary a příští rok se budou rozdávat na LFŠ v Hradišti. Dorazí i Chalamet a hudební skupina You, People. :)
862241
Kdepak. Disk kupuje Oscary a příští rok se budou rozdávat na LFŠ v Hradišti. Dorazí i Chalamet a hudební skupina You, People. *:)*
862239
8 -1
reagovat
reaguje na: Cinefil
Disk kupuje Warnery, proto tu uz tyden neni 8)
862239
Disk kupuje Warnery, proto tu uz tyden neni *8)*
862234
4 -1
reagují: Cinefil
reagovat
Už je to oficiální.

Snyder kupuje Warnery! :o:o

(zdroj Deadline)
862234
Už je to oficiální. Snyder kupuje Warnery! *:o**:o* (zdroj Deadline)
6 0
reagují: pepo, speta.jr
reagovat
reaguje na: kyller
Coz se nestane ze dvou duvodu... 1. WBD by meli nulovou kontrolu a je tam riziko droleni a/nebo dalsi poskozeni znacky 2. Netflix zrusil ten drahy rom-com od Meyers, sequely Red Notice maji stopku... Jejich nejvetsi filmy budou dvojky Extraction nebo Old Guard a prvni dily tam vysly na 70. Tipuji ze i to Snyderovo Rebel Moon bylo za 90-120 max.


Jinak ten Snyder Cult... Ja bych fakt potreboval vysvetlit: na internetu muzes byt kymkoliv a tech par jedincu si reklo: aha, tak ja budu obsesivni psycho-fanboy, co se na deset nebo vic let zivota upne na tri priblble filmy a budu to vsem cpat horem spodem a to i na webu, kde me totalne vyminuskuji a asi petkrat zabanujou... Opravdu tomu nerozumim, ze je nekdo tak v prdeli, ze si na internetu sam zvoli zrovna tuhle roli. :(
862226
Coz se nestane ze dvou duvodu... 1. WBD by meli nulovou kontrolu a je tam riziko droleni a/nebo dalsi poskozeni znacky 2. Netflix zrusil ten drahy rom-com od Meyers, sequely Red Notice maji stopku... Jejich nejvetsi filmy budou dvojky Extraction nebo Old Guard a prvni dily tam vysly na 70. Tipuji ze i to Snyderovo Rebel Moon bylo za 90-120 max. Jinak ten Snyder Cult... Ja bych fakt potreboval vysvetlit: na internetu muzes byt kymkoliv a tech par jedincu si reklo: aha, tak ja budu obsesivni psycho-fanboy, co se na deset nebo vic let zivota upne na tri priblble filmy a budu to vsem cpat horem spodem a to i na webu, kde me totalne vyminuskuji a asi petkrat zabanujou... Opravdu tomu nerozumim, ze je nekdo tak v prdeli, ze si na internetu sam zvoli zrovna tuhle roli. :(
862217
7 0
reagují: SHUTTER
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
tiež som tu túto otázku položil a hneď na to som zistil, že to prebiehalo pod oscarovým článkom, tak som ju zmazal :D
862220
tiež som tu túto otázku položil a hneď na to som zistil, že to prebiehalo pod oscarovým článkom, tak som ju zmazal *:D*
862219
1 0
reagovat
Jak vidim letosni vyherni hereckou sestavu, tak mam uprimnou radost z te particky. I pres to, ze se mi Vsechno vsude najednou moc nelibilo, tak jsem jim to vsem pral. 

BTW co je s Diskem? Ten si nenechaval koment Oscaru ujit.
862219
Jak vidim letosni vyherni hereckou sestavu, tak mam [url=https://www.hollywoodreporter.com/wp-content/uploads/2023/03/Academy-Award-Winners-Best-Actor-Actress-GettyImages-1473128919-H-2023.jpg?w=1296]uprimnou radost[/url] z te particky. I pres to, ze se mi Vsechno vsude najednou moc nelibilo, tak jsem jim to vsem pral.  BTW co je s Diskem? Ten si nenechaval koment Oscaru ujit.
6 0
reagují: SteKi
reagovat
reaguje na: HAL
Nechces to dat jako dotaz na chatgpt co z toho vyleze?
862218
Nechces to dat jako dotaz na chatgpt co z toho vyleze?
862215
2 0
reagovat
reaguje na: The Joker
"Pry to ma byt Snyder Con"

To znie dosť bizarne :D Ale nech to bude čokoľvek... ak tam neoznámi plnohodnotné pokračovanie Snyderverse, tak asi dosť veľa fanúšikov naštve. Nechce sa mi tomu veriť, ale nedivil by som sa, keby to ten Netflix nakoniec kúpil. WBD by s predajom práv určite nemali problém. Stačí sledovať ako tomu šéfujú. Vo vedení sú tam momentálne čistokrvní biznismeni bez akéhokoľvek vzťahu k značkám. Ak by za to Netflix ponúkol adekvátnu sumu, tak by to brali so všetkými desiatimi.
862217
"Pry to ma byt Snyder Con" To znie dosť bizarne *:D* Ale nech to bude čokoľvek... ak tam neoznámi plnohodnotné pokračovanie Snyderverse, tak asi dosť veľa fanúšikov naštve. Nechce sa mi tomu veriť, ale nedivil by som sa, keby to ten Netflix nakoniec kúpil. WBD by s predajom práv určite nemali problém. Stačí sledovať ako tomu šéfujú. Vo vedení sú tam momentálne čistokrvní biznismeni bez akéhokoľvek vzťahu k značkám. Ak by za to Netflix ponúkol adekvátnu sumu, tak by to brali so všetkými desiatimi.
862199
2 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: do_Od
Vyhlásí tam mezi svými ultra fans pořádání sbírky na nový film. Martas už rozbíjí prasátko.

Bude to levný, Ezra a Amber Heard v hlavních rolích budou hrát zadarmo bo je nikdo jiný už před kameru nepustí a všechno bude ve slow-motion, ve tmě a natočené těmi neostrými objektivy co mu zbyly po Armádě Mrtvých takže triky taky pohoda, však kdyžtak tam zamíchají zbytky digitálního bordelu co jim zbyly na podlaze střižny po Black Adamovi. A samozřejmě hlavně Ayer Cutu.
Patty Jenkins už se u všech co by jí chtěli za práci platit taky ztrapnila dost takže teď mu v klidu může pomoct se scénářem (hlavně aby tam bylo něco s něčí mámou, se zbytkem jí poradí ChatGPT), no a reklamu mu zařídí jeho no-life twitter zombies. Kinodistribuce netřeba, u Warnerů už sice dostali trochu rozum, ale Netflix pořád bere všechno.
862215
Vyhlásí tam mezi svými ultra fans pořádání sbírky na nový film. Martas už rozbíjí prasátko. Bude to levný, Ezra a Amber Heard v hlavních rolích budou hrát zadarmo bo je nikdo jiný už před kameru nepustí a všechno bude ve slow-motion, ve tmě a natočené těmi neostrými objektivy co mu zbyly po Armádě Mrtvých takže triky taky pohoda, však kdyžtak tam zamíchají zbytky digitálního bordelu co jim zbyly na podlaze střižny po Black Adamovi. A samozřejmě hlavně Ayer Cutu. Patty Jenkins už se u všech co by jí chtěli za práci platit taky ztrapnila dost takže teď mu v klidu může pomoct se scénářem (hlavně aby tam bylo něco s něčí mámou, se zbytkem jí poradí ChatGPT), no a reklamu mu zařídí jeho no-life twitter zombies. Kinodistribuce netřeba, u Warnerů už sice dostali trochu rozum, ale Netflix pořád bere všechno.
862209
7 -1
reagují: speta.jr
reagovat
ten animák by bol ideálny
862212
ten animák by bol ideálny
3 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Já čekám komiks, protože natočit ho to už nikdo nenechá...
862209
Já čekám komiks, protože natočit ho to už nikdo nenechá...
862199
3 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: kyller
Pockam si na jeho stream:D
862204
Pockam si na jeho stream*:D*
862203
4 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
To sa spýtaj skôr jeho, nie? :D
862203
To sa spýtaj skôr jeho, nie? *:D*
862201
2 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
862202
[url=https://imgflip.com/i/7elq4j]link[/url]
862200
5 0
reagovat
reaguje na: kyller
Martas uz to videl?
862201
Martas uz to videl?
862188
3 0
reagují: kyller
reagovat
Musk by si mel prvni spravit Tesly, kde lidem zustavaji volanty za jizdy v ruce.. 
862200
Musk by si mel prvni spravit Tesly, kde lidem zustavaji volanty za jizdy v ruce.. 
4 -2
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
Pry to ma byt "Snyder Con", coz zni jako super akce pro absolutni no-lifery. A za nejake podpory WBD, kdy on konecne svemu cultu rekne, ze uz stacilo. Pry. Treba bude soucasti nejaky vydani comicsu nebo jednoho z tech levnych animacu... To bych bral ok. A myslim ze uz on sam zjistuje, ze s temi psychousi za zady od nej budou studia a ten lepsi talent davat ruce pryc...

Ad Twitter: uz je to fakt pouzitelny jen na strohe filmove info a jakej rekord zrovna Haaland vyrovnal nebo prekonal, ale cokoliv jinyho... Jako fakt ne. Spis smutny, kolik to zmanipuluje naivku...
862199
Pry to ma byt "Snyder Con", coz zni jako super akce pro absolutni no-lifery. A za nejake podpory WBD, kdy on konecne svemu cultu rekne, ze uz stacilo. Pry. Treba bude soucasti nejaky vydani comicsu nebo jednoho z tech levnych animacu... To bych bral ok. A myslim ze uz on sam zjistuje, ze s temi psychousi za zady od nej budou studia a ten lepsi talent davat ruce pryc... Ad Twitter: uz je to fakt pouzitelny jen na strohe filmove info a jakej rekord zrovna Haaland vyrovnal nebo prekonal, ale cokoliv jinyho... Jako fakt ne. Spis smutny, kolik to zmanipuluje naivku...
7 -1
reagují: kyller, do_Od
reagovat
Jako popravde i kdyby to mel byt nejaky dokument o Snyderove tragedii a vzestupu tak nejak pochybuju v teto situaci ze by jim wb na cokoli dalo prava. To bude nejaka kulisarna.
862195
Jako popravde i kdyby to mel byt nejaky dokument o Snyderove tragedii a vzestupu tak nejak pochybuju v teto situaci ze by jim wb na cokoli dalo prava. To bude nejaka kulisarna.
1 0
reagovat
reaguje na: kyller
YES!!!!!!! a teraz som zvedavý, kde je háčik:D
862194
YES!!!!!!! a teraz som zvedavý, kde je háčik*:D*
862188
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se