|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 55961 - 55980
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2798
- 2799
- 2800
- .
- 7183
- 7184
Ja bych si zas po delsi dobe od vas nechal rad poklikat na moji karikaturku Toma Hardyho ... :)
|
reagovat
|
No konečne ste dneska vy Česi vyhrali. Po našom prekvapení s Fínmi som dúfal, že by sme si mohli proti sebe zahrať v štvrťfinále, ale teraz budete radi keď vôbec postúpite.
|
reagovat
|
popik
Dneska jsem si dal podruhé The Interview, někdo by měl fakt sestříhat všechny ty grimasy, co tam Franco předvádí, to je neskutečný 

|
reagovat
|
Bachy
S ohledem na budoucí připojení TV je třeba dívat se po řešeních s optickým vstupem. Dnešní TV totiž téměř bez výjimky už analogový výstup zvuku nenabízí.
Bohužel tenhle požadavek je trochu v rozporu s audiofilským světem, kde se na podobné integrace většinou hledí dost s pohrdáním.
Z hlavy vím o zesilovači Onkyo A-5VL, který má právě i digitální vstupy a je u něj mj. velmi dobře hodnocený sluchátkový výstup. Jednu dobu jsem o něm vážně uvažoval, ale nakonec se vydal trochu jinou cestou. Ten model se dnes už pomalu doprodává, aktuálně s cenou kolem 10k.
Bohužel tenhle požadavek je trochu v rozporu s audiofilským světem, kde se na podobné integrace většinou hledí dost s pohrdáním.
Z hlavy vím o zesilovači Onkyo A-5VL, který má právě i digitální vstupy a je u něj mj. velmi dobře hodnocený sluchátkový výstup. Jednu dobu jsem o něm vážně uvažoval, ale nakonec se vydal trochu jinou cestou. Ten model se dnes už pomalu doprodává, aktuálně s cenou kolem 10k.
|
reagovat
|
audio
Našel by se tu nějaký audiofil, který by mi poradil, jaké ozvučení koupit ke gramofonu? Konkrétně k tomuto link - tedy předzesilovač ano. Zároveň bych do nich časem rád zapojil i televizi, ale aktuálně jde hlavně o zvuk LP. Díky moc.
|
reagovat
|
Pozeptám se. Není náhodou někdo aktuálně v USA na nějakou dobu? Něco bych chtěl dovézt za odměnu. (kdyby jo napiš mi do vzkazníku)
|
reagovat
|
verbst: Vše nej
... A jinak - ty lupeny sou jako na tu českou hrůzu, nebo aspoň na originální hrůzu
.
... A jinak - ty lupeny sou jako na tu českou hrůzu, nebo aspoň na originální hrůzu
.|
reagovat
|
Bílý PortaPRO, figurku Obi-Wana (midichlorian head and proud!), tohle, lítsky na květen na Mamma Mia!, pár filmovech plakátů, trenky a fusky (to je potřeba vždycky), váhu (jde se hubnout), nějaký prachy, voňavku od Armaniho (typyčo), a tradiční vánoční hádku.
A dneska mám svátek!
Takže estéčkovi taky všechno nej
A dneska mám svátek!

Takže estéčkovi taky všechno nej

|
reagovat
|
Lindsey Stirling
Kdo by si chtěl poslechnout Lindsey Stirling na českém rádiu, má možnost dnes od 21:30.
Regina radio
Regina radio
|
reagovat
|
TOP Diskuze
94Téma: Výpravná fantasy Odyssea míří do kin, zvládne Nolan pokořit miliardu? 50Spielbergův Den odhalení kina nezválcoval, na rozdíl od hororů skončí ve ztrátě 43Rychle a zběsile: Re-Release Trailer po 25 letech 35Víkendový výplach #876 o Spielbergovi a Speed Racerovi 27Spider-Man: Zbrusu nový den: Trailer 2 24Ridley Scott se chce vrátit k Vetřelcům 43Den odhalení: Recenze 14Zmrzlinář: Trailer 14Highlander: V.I.M. 22MZ Live #281 o Dni odhalení a Posedlosti, První dojmy ze Spielberga a brněnský živák o lásce

) a nebo odstavují klíčové lidi na vedlejší kolej (jsem fakt zvědavý, zda dvojku Romula někdo natočí podle Álvarezova scénáře, který dokončil už loni, nebo se s nástupem režiséra vyhodí do koše a začne jej někdo psát nanovo). Jestli mu studio někdy odklepne dokončení trilogie nebo na to nikdy nedojde je mi fuk. Co mi není fuk je, pokud se chová jako žabička na prameni s patentem na celou ságu (zásluhy u značky mu nikdo nebere).