Tak proti hrám které v tu dobu vycházeli Fallout 1-2 (chápu ústřel ale i Order někdo srovnávall s herní dobou v RPG), Red Faction, Grand Theft Auto III, Aliens versus Predator 2 se to nedalo srovnávat a je pravda že už v tu dobu jsme kafrali na herní dobu. Na druhou stranu si oba díly pamatuju dodnes a hodněkrát jsem je dal znovu kvůli příběhu nebo blbnul v Dead Man Walking levelech. A v Maxovi 1-2 taky není MP (do dvojky ho někdo z komunity dodělal už si nepamatuju kdo).
Takže jo na jednu stranu to chápu, na druhou stranu je to i design samotné hry (být interaktivním filmem) a na třetí kdo chce koupí kdo ne nechá být. A v dnešní době DLCéček bych se nebál že nějaké ještě pro Order příjde.
BTW je tu někdo kdo si pořídil hru na základě recenze? Pokud jsem hry kupoval tak hlavně na základě doporučení přátel, hypu (třeba Max....bude tam bulet time jako z Matrixu), nebo jsem si ji zahrál u kámošů a musel jí mít (Fallout 1-2, Il2, WoWko - Vanila time). Recenze skoro vždy čtu až po té (mimo titulů které nemám na čem hrát - konzole, Amiga, šrot).
Vardant
|
reagovat
|

Hlavně, když např. Max rozhodně nemá 2h dlouhé cutscény jako ten Order, ale většina je čistý gameplay a dvojka nabízela při max. obtížnosti jiný konec.
) za jeden den (8-9h...?), byl problém s ukládáním hry a tak jsem jel nonstop. A takových her je od té doby tuna.