Predstavujem vám výsledky oskarovej tipovačky 2015!
link
Zaujímavosti:
Prišlo 40 tipovacích odpovedí a 12 "želacích".
Guidoa trafil takmer všetky kategórie, no potom mu odišli tri hlavné a preto nevyhral.
Bachy sa bál riskovať a i keď mnohé triafal, často dával "nič" a to ho stálo vyššie umiestnenie.
WhatTheHell by nikdy na nič radšej nemal vsádzať, lebo trafil len tri odpovede.
A ešte jedna O WhatTheHell, ako jediný zo 40 ľudí nehlasoval za J.K. Simmonsa.
Bohužiaľ som sa ale tvrdou lekciou naučil jednu vec, že google docs nezvládajú oddeliť / vymazať nežiaduce odpovede, a tak jediná forma štatistík, ktorú s vami v prehľadnej grafike môžem zdieľať je tá, v ktoréj sú spolu seriózne aj "želacie" odpovede. link
Snažil som sa tie dve kategórie oddeliť, nahádzať do Excelu, ale z neho som potom nedokázal vypľuť zmysluplnú grafiku. Ak sa niekto strašne vyzná v exceli, tak mu ich môžem poslať, ale pochybujem že to pôjde. Nuž, nabudúce budem múdrejší.
Tí čo ste skončili na prvých troch miestach, ak máte Steam, tak mi napíšte správu, niečo vymyslíme. Ak hry nehráte, tak vám musí postačiť moja gratulácia.
Ďakujem všetkým za účasť!
Oskariáda
|
reagovat
|

, ale kdybych to měl dát ještě do jednoznačného příkladu - když zazní výbuch a následný řinkot skla, pak střih sestává z toho, že od času A do času B zní výbuch a řinkot od času C do času D. Sestříhané je to pak v časově ACBD a kde právě MIX má za úlohu udělat rozumný přechod mezi C a D.