|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 53641 - 53660
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2682
- 2683
- 2684
- .
- 7094
- 7095
Nejsem si jistej jestli to tam bylo předtím, ale tolkieneditor napostoval do toho svýho Hobita i linky na download.
|
reagovat
|
Jakkoliv ten film může být katastrofa, tak udělat tajnou předpremiéru zrovna na Sundance byl hodně špatnej nápad. Tam to fakt pozitivní fandovskou šeptandu nenasbírá.
|
reagovat
|
Líbí se mi, že byť to není přesné, tak všechna naše média hned parafrázují nového šéfa státních úředníků jako sira Humpreye 
Horší už je, že mi u všech diskuzí o zadržených dětech v Norsku a údajném obtěžování vyjíždí kontextová reklama na Jagten/Hon s Maddsem Mikkelsenem.

Horší už je, že mi u všech diskuzí o zadržených dětech v Norsku a údajném obtěžování vyjíždí kontextová reklama na Jagten/Hon s Maddsem Mikkelsenem.

|
reagovat
|
Lips Tulian
Práva na Lipse jim prodala Saudkova dcera, ta co vlastní hospodu na konci Václaváku a s rodinou se moc nebaví, částečně vzala do rukou co po otcovi zbývá a šla. Její matka (Saudkova žena) se s ní chtěla soudit, ale asi na to již neměla chuť. Na druhou stranu se soudili s vlastníkem originálu Muriel a andělé (což ale chápu, jelikož byl ukraden z tiskárny po pádu vydavatelství Komety).
|
reagovat
|
TonyClifton
Ano dělali, je to ta samá pakáž, mají rozestavěné i nějaké loutky a prvotní kompozici to je zatím vše co se o tomto filmu ví.
Nechápu že jim někdo mohl prodat práva, jak pohrobci Čapka, tak autor komiksu pro Kometu (potažmo ABC - trochu vykradený obsah z Komety) J. Štěpánek, ale asi jde jen o prachy...
Nechápu že jim někdo mohl prodat práva, jak pohrobci Čapka, tak autor komiksu pro Kometu (potažmo ABC - trochu vykradený obsah z Komety) J. Štěpánek, ale asi jde jen o prachy...
|
reagovat
|
KarelR
Máš to tu černé na bílém. Ale třeba mi tu někdo dokáže vysvětlit proč se dotuje časopis ve stylu zaniklé Cinemy.
|
reagovat
|
Podle tohoto videa spíchnutého pro příspěvkovou kampaň na hithitu, je to myšleno naposto vážně. Mé oči dítětě, který má doma celé svázané vydání vystříhané z původních ABC a předané oteckem, roní krvavé slzy.
Tohle vše bude mí na svědomí jen odliv peněz z českého filmu a zbyde jen na provařené tvůrce. Mlaďáci se mezitím odkopali tcorbou s Magnuskem.
České sci-fi jako takové je stejně mrtvé a komiksová šňura filmů by u nás ani neměla začínat. Možná až Marvelu dojdou po 50ti letech nápadady a zkusí odněkud vyštrachat Lipse Tuliana a udělají z něj Batmana z roku 1781.
Tohle vše bude mí na svědomí jen odliv peněz z českého filmu a zbyde jen na provařené tvůrce. Mlaďáci se mezitím odkopali tcorbou s Magnuskem.
České sci-fi jako takové je stejně mrtvé a komiksová šňura filmů by u nás ani neměla začínat. Možná až Marvelu dojdou po 50ti letech nápadady a zkusí odněkud vyštrachat Lipse Tuliana a udělají z něj Batmana z roku 1781.
|
reagovat
|
Nědělali na mlocích náhodou?
Fakt je mi z toho smutno, když vezmu v potaz, co nedávno psal Jiří Strach do filmů.
Fakt je mi z toho smutno, když vezmu v potaz, co nedávno psal Jiří Strach do filmů.
|
reagovat
|
Axis
To akorat vzali klicovaci zaber z te jejich sracky a nechali vyhrat nejake dite, ne?
|
reagovat
|
Kruanova Dobrodružství
Tak tvůrci nelení a je k mání i první obrázek z předprodukce....ehm...
|
reagovat
|
Režisér a producent filmu Poslední z Aporveru Tomáš Krejčí se dočista zbláznil a snaží se získat peníze na Kruanova Dobrodružství. Kdo komiks četl ví že je to látka na americkou velkoprodukci - takže v českém údolíčku nezfilmovatelná nebo jen s maximálním vzepětím všech možných sil kdy by ani 240 mega utracených za Aporver nestačilo.
BTW ví někdo ze zasvěcených jak to vypadá s pracemi na Lips Tulianovi? Na webu fondu
Kinematografie (který má samozřejmně hodně stupidní stránky a výroční zprávy jen za rok 2013...ehm!) se dá při trochu pololegálním vstupu z kodu stránek dostat k podporám a i k pláovaným rozpočtům fílmů. Lips je na rozpočtu 105 275 000Kč suverénně nejdražší film který žádal o podporu a žádnou nedostal. Ovšem dostal 25 000 Eur z programu Media...nějak nevím proč....není napsáno odůvodnění.
Jinak je docela zajímavý se na jejich stránky podívat, jsou to trubky a vše jim to vysí v nechráněném ftp rootu a třeba poslední zápisy rady stojí za to...aneb film Schmitke dostal 500 000 Kč na propagaci (žádal 250k) , nebo podpora časopisu Cinepur 1 mega (2015 - 500k, 2016 - 500k)....no je tam toho povícero. Nad čím mě přestává rozum stát...
PS: správně by to měli být dokumenty věřejně přístupné, tím že je mají takto lážo plážo a já do nich nahlížím se nedoupoštím žádného trestného činu (mluvil jsem s firemní právníkem), tak mě prosím nepranýřujte.
BTW ví někdo ze zasvěcených jak to vypadá s pracemi na Lips Tulianovi? Na webu fondu
Kinematografie (který má samozřejmně hodně stupidní stránky a výroční zprávy jen za rok 2013...ehm!) se dá při trochu pololegálním vstupu z kodu stránek dostat k podporám a i k pláovaným rozpočtům fílmů. Lips je na rozpočtu 105 275 000Kč suverénně nejdražší film který žádal o podporu a žádnou nedostal. Ovšem dostal 25 000 Eur z programu Media...nějak nevím proč....není napsáno odůvodnění.
Jinak je docela zajímavý se na jejich stránky podívat, jsou to trubky a vše jim to vysí v nechráněném ftp rootu a třeba poslední zápisy rady stojí za to...aneb film Schmitke dostal 500 000 Kč na propagaci (žádal 250k) , nebo podpora časopisu Cinepur 1 mega (2015 - 500k, 2016 - 500k)....no je tam toho povícero. Nad čím mě přestává rozum stát...
PS: správně by to měli být dokumenty věřejně přístupné, tím že je mají takto lážo plážo a já do nich nahlížím se nedoupoštím žádného trestného činu (mluvil jsem s firemní právníkem), tak mě prosím nepranýřujte.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
81Melania: Recenze 2130 filmů, které vám v roce 2026 nesmí ujít 17Spasitel: Final Trailer 16Válečné monstrum: Trailer 16The Adventures of Cliff Booth: Teaser 11V Americe vede Raimi. Chudý víkend nezachránil ani Drákula 11Star Wars: Mandalorian a Grogu: Super Bowl Spot 11Zootropolis si drží první místo a uniká Avatarovi 10Den odhalení: Super Bowl Spot 61Téma: 50 filmů před Star Wars, které musíte vidět (2/5)