Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 53541 - 53560 Napsat příspěvek

GuildoA.

9x kino - Avatar 8)
625528
9x kino - Avatar *8)*
GuildoA.
0 0
reagovat

GuidoA.

Takže sem jdeš zase udělat provokaci, znovu a znovu dokola o Star Trek, Hobit, Avatar apod. filmy. Dávám tí 5x :-:-:-:-:-
625527
Takže sem jdeš zase udělat provokaci, znovu a znovu dokola o Star Trek, Hobit, Avatar apod. filmy. Dávám tí 5x *:-**:-**:-**:-**:-*
GuidoA.
0 0
reagovat
do kina moc casto nechodim. naposledy sem vytuhnul u star trek: into darkness. prvni dil byl super a trailery na druhej vypadaly jeste lip a tak sem se poradne tesil. nakonec z toho vypadnul nudnej prumer. nejvic se divim, ze sem nechrapal u prvniho hobbita. je to zahada.
nejvic sem byl otravenej po odchodu z avatara. sracka u ktery nechapu, jak ji nekdo muze sledovat, kdyz ji davaj treba v televizi. bych umrel.
625525
do kina moc casto nechodim. naposledy sem vytuhnul u star trek: into darkness. prvni dil byl super a trailery na druhej vypadaly jeste lip a tak sem se poradne tesil. nakonec z toho vypadnul nudnej prumer. nejvic se divim, ze sem nechrapal u prvniho hobbita. je to zahada. nejvic sem byl otravenej po odchodu z avatara. sracka u ktery nechapu, jak ji nekdo muze sledovat, kdyz ji davaj treba v televizi. bych umrel.
0 0
reagovat

Clavius

Myslím, že jsem asi na 15 minut vytuhl u třetí Doby Ledový. Byl jsem ospalej už předtím a to tmavý 3D mi dodalo...
625524
Myslím, že jsem asi na 15 minut vytuhl u třetí Doby Ledový. Byl jsem ospalej už předtím a to tmavý 3D mi dodalo...
Clavius
0 0
reagovat
ja osobne som v sale nezaspal, ale raz sa mi stalo, ze som z filmu odisiel pretoze ma to totalne nebavilo a to sa mi pred tym ani potom nikdy nestalo. Jednalo sa o Cestu bojovnika link
625523
ja osobne som v sale nezaspal, ale raz sa mi stalo, ze som z filmu odisiel pretoze ma to totalne nebavilo a to sa mi pred tym ani potom nikdy nestalo. Jednalo sa o Cestu bojovnika http://www.csfd.cz/film/222138-cesta-bojovnika/
0 0
reagovat

Spánek v kině

Dneska jsem vzpomínal, jak jsem před lety v kině na dobrou hodinu usnul. Jednalo se o film Mnichov a říkám si, jestli někoho film na velkém plátně taky řádně uspal :D

Ještě si vzpomínám, kdy jsem vytáhl otce do kina na King Konga a při scéně se dvěma T-Rexy se ozval mohutný chrapot. Otec se alespoň sám probudil v tom nejlepším a sál se pobavil.
625521
Dneska jsem vzpomínal, jak jsem před lety v kině na dobrou hodinu usnul. Jednalo se o film Mnichov a říkám si, jestli někoho film na velkém plátně taky řádně uspal *:D* Ještě si vzpomínám, kdy jsem vytáhl otce do kina na King Konga a při scéně se dvěma T-Rexy se ozval mohutný chrapot. Otec se alespoň sám probudil v tom nejlepším a sál se pobavil.
Spánek v kině
0 0
reagovat

GameZone

Shadow Warrior za 2.5€ link :+
625520
Shadow Warrior za 2.5€ http://store.steampowered.com/app/233130/ *:+*
GameZone
0 0
reagovat
Tony chápu, že bereš inteligenci podle své úrovně. Opět se mi potvrdilo jak jsi hloupý a že se s tebou nemůžu a ani nechci bavit, sorry, že jsem reagoval :)
625522
Tony chápu, že bereš inteligenci podle své úrovně. Opět se mi potvrdilo jak jsi hloupý a že se s tebou nemůžu a ani nechci bavit, sorry, že jsem reagoval :)
0 0
reagovat
625519
[link="http://youtu.be/S9u-irj5Pn4"]gotg mashup[/link] a [link="http://vimeo.com/112129153"]red kubrick[/link].
0 0
reagovat
tak dneska začal DreamHack Winter...
625516
tak dneska začal DreamHack Winter...
0 0
reagovat
Já porovnávám a ne dávám do jednoho pytle. Ale pleteš se v tom, že CDčka nemaj přidanou hodnotu. Pro audiofily mají a to vedle sebe může oficiálně vyjít i FLAC. Audiofilové budou téměř VŽDY upřednostňovat fyzické médium a pevný obal. A DE edic alespoň na CDčkách vychází pořád hodně. CDčko ale zevšednělo a právě skalní hifisti sahají raději po vynilech...
Ale o to mi nejde. Jde o to, že jakýkoli fyzický produkt zabírá místo a pokud se nevyprodá jako novinka, musí zlevňovat. V tom je ta paralela s DVDčka (které nepřidávají na hodnotě automaticky), CDčka a vším ostatním.
A zrovna u těch audiobooků mi vyšší cena za download nelogická nepříjde. V tomhle ohledu jde především o pohodlí. A v době, kdy je hlavní počítačové vybavení ve formě notebooků bez mechaniky, mít nějaké audio, byť třeba i přímo v mp3 na placce, je velmi nepohodlné.
V konečném důsledku jde jen o rozdílné distribuční kanály a ta cena za výrobu fyzického nosiče si myslím stejně vyjde podobně, jako mít něco spolehlivě dostupného na serveru. A jak už tu padlo, dle mého distributoři a nakladatelé přímo, či nepřímo počítají i s cenou poštovného (kamenné obchody vymřely a několik málo prodejen, které jsou víc, jak prodejny pobočkami pro osobní odběr, to nezachrání)...
Je to pořád jen letmá úvaha, netvrdím, že se nemůžu mýlit...
625515
Já porovnávám a ne dávám do jednoho pytle. Ale pleteš se v tom, že CDčka nemaj přidanou hodnotu. Pro audiofily mají a to vedle sebe může oficiálně vyjít i FLAC. Audiofilové budou téměř VŽDY upřednostňovat fyzické médium a pevný obal. A DE edic alespoň na CDčkách vychází pořád hodně. CDčko ale zevšednělo a právě skalní hifisti sahají raději po vynilech... Ale o to mi nejde. Jde o to, že jakýkoli fyzický produkt zabírá místo a pokud se nevyprodá jako novinka, musí zlevňovat. V tom je ta paralela s DVDčka (které nepřidávají na hodnotě automaticky), CDčka a vším ostatním. A zrovna u těch audiobooků mi vyšší cena za download nelogická nepříjde. V tomhle ohledu jde především o pohodlí. A v době, kdy je hlavní počítačové vybavení ve formě notebooků bez mechaniky, mít nějaké audio, byť třeba i přímo v mp3 na placce, je velmi nepohodlné. V konečném důsledku jde jen o rozdílné distribuční kanály a ta cena za výrobu fyzického nosiče si myslím stejně vyjde podobně, jako mít něco spolehlivě dostupného na serveru. A jak už tu padlo, dle mého distributoři a nakladatelé přímo, či nepřímo počítají i s cenou poštovného (kamenné obchody vymřely a několik málo prodejen, které jsou víc, jak prodejny pobočkami pro osobní odběr, to nezachrání)... Je to pořád jen letmá úvaha, netvrdím, že se nemůžu mýlit...
0 0
reagovat
KARLOS, nemyslím, že se to dá uplně dobře porovnávat s filmovou distribucí, tam je rozdíl v hodně věcech. Pro mne má pořád velkou přidanou hodnotu mít film na placce. Co jsem si párkrát někde film ke stažení koupil, tak je to hodně okleštěný jak kvalitativně, tak co se týká přidané hodnoty. Audioknihu máš na nosiči prakticky ve stejné informační hodnotě, často i ve formátu mp3, jenom prostě na CD. :D
hudba mi v tomhle u nás přijde v pohodě, ta česká hlavně, že je ke stažení za daleko levněji, než ke koupi na nosiči, pokud se teda bavíme o novější produkci a vydáních, ne o tom, že mají v levných knihách gotta za 19 a na bonton landu v mp3 za 2 stovky.
Jinak já se divil, že jsou dražší právě v e-podobě.
625514
KARLOS, nemyslím, že se to dá uplně dobře porovnávat s filmovou distribucí, tam je rozdíl v hodně věcech. Pro mne má pořád velkou přidanou hodnotu mít film na placce. Co jsem si párkrát někde film ke stažení koupil, tak je to hodně okleštěný jak kvalitativně, tak co se týká přidané hodnoty. Audioknihu máš na nosiči prakticky ve stejné informační hodnotě, často i ve formátu mp3, jenom prostě na CD. *:D* hudba mi v tomhle u nás přijde v pohodě, ta česká hlavně, že je ke stažení za daleko levněji, než ke koupi na nosiči, pokud se teda bavíme o novější produkci a vydáních, ne o tom, že mají v levných knihách gotta za 19 a na bonton landu v mp3 za 2 stovky. Jinak já se divil, že jsou dražší právě v e-podobě.
0 0
reagovat
Statistiky prohledávat nehodlám, ale celosvětově je imho silnější ta digi distribuce - protože je silnější v audioprůmyslu celkově...
Tomu, že u nás je to naopak se nedivím. Hudební digi distribuce se u nás rozjela o nějakých deset let později oproti nejsilnějším trhům. Ano, i dřív, jak před těmi čtyřmi lety u nás byly "netové labely", jako i-legalně, ale to ve velikosti nabídky dohnat itunes a další jednoduše nedokázalo a proto o plnohodnotném nástupu digitální distribuce se mluví až v souvislosti se spuštěním českého itunes.
Že jsou audioknihy dražší na pevném nosiči, i když výrobně jsou dražší? Jde především o marže, kde se ceny hudby (a audioknih) v digi podobě moc nehýbou a cdčka, která zabírají fyzické místo ve skladech, se musí v rozumné době vyskladnit. To není "problém" jen audioknih, ale fi filmů (BD i DVD)... Stačí se podívat, že při uvedení na trh je DVD a digi download zhruba stejně drahý a BD dražší. Po půl roce jsou fyzické placky do slev (a po roce do výprodejů) a klesnou pod cenu digitálů. Ten možná zlevňuje taky, ale mnohem pozvolněji.
S CDčka je to o to komplikovanější, že už v době novinky je to médium pro fanšmejkry, ale znevýhodněné aurou "všednosti", takže ceny startujou na stejné hranici, jako digitál a hodně rychle padají jak do slev, tak do pošetek. LPíčka naproti tomu nabízí onu auru vyjímečnosti a drží se cenově vysoko bez potřeby vyprázdňování skladů...
625511
Statistiky prohledávat nehodlám, ale celosvětově je imho silnější ta digi distribuce - protože je silnější v audioprůmyslu celkově... Tomu, že u nás je to naopak se nedivím. Hudební digi distribuce se u nás rozjela o nějakých deset let později oproti nejsilnějším trhům. Ano, i dřív, jak před těmi čtyřmi lety u nás byly "netové labely", jako i-legalně, ale to ve velikosti nabídky dohnat itunes a další jednoduše nedokázalo a proto o plnohodnotném nástupu digitální distribuce se mluví až v souvislosti se spuštěním českého itunes. Že jsou audioknihy dražší na pevném nosiči, i když výrobně jsou dražší? Jde především o marže, kde se ceny hudby (a audioknih) v digi podobě moc nehýbou a cdčka, která zabírají fyzické místo ve skladech, se musí v rozumné době vyskladnit. To není "problém" jen audioknih, ale fi filmů (BD i DVD)... Stačí se podívat, že při uvedení na trh je DVD a digi download zhruba stejně drahý a BD dražší. Po půl roce jsou fyzické placky do slev (a po roce do výprodejů) a klesnou pod cenu digitálů. Ten možná zlevňuje taky, ale mnohem pozvolněji. S CDčka je to o to komplikovanější, že už v době novinky je to médium pro fanšmejkry, ale znevýhodněné aurou "všednosti", takže ceny startujou na stejné hranici, jako digitál a hodně rychle padají jak do slev, tak do pošetek. LPíčka naproti tomu nabízí onu auru vyjímečnosti a drží se cenově vysoko bez potřeby vyprázdňování skladů...
0 0
reagovat
Ano divím se a ptám se, ale lidí kapku inteligentnějších, než tebe.

A když už zmiňuješ Amazon, tak ten to má přesně naopak, v drtivé většině případě má elektronickou verzi za zlomek ceny té nosičové.
625513
Ano divím se a ptám se, ale lidí kapku inteligentnějších, než tebe. A když už zmiňuješ Amazon, tak ten to má přesně naopak, v drtivé většině případě má elektronickou verzi za zlomek ceny té nosičové.
0 0
reagovat
dobře Tony, ty se tu divíš jak malé děcko proč je e-format dražší než CD :)) Taky můžou chtít jednoduše doprodat zásoby CD, může za tím být x věcí o kterých netušíš, nechápu co řešíš. Na amazonu už před několika lety vedly v prodejích e-knihy nad klasickýma. K cd taky musíš přičíst poštovný případně čas ke koupi.
625512
dobře Tony, ty se tu divíš jak malé děcko proč je e-format dražší než CD :)) Taky můžou chtít jednoduše doprodat zásoby CD, může za tím být x věcí o kterých netušíš, nechápu co řešíš. Na amazonu už před několika lety vedly v prodejích e-knihy nad klasickýma. K cd taky musíš přičíst poštovný případně čas ke koupi.
0 0
reagovat
Jo aha, já myslel, že tomu aspoň trochu rozumíš, tak nic. Příště prosím neargumentuj celosvětovými údaji, když se bavíme o českém trhu, díky.
625510
Jo aha, já myslel, že tomu aspoň trochu rozumíš, tak nic. Příště prosím neargumentuj celosvětovými údaji, když se bavíme o českém trhu, díky.
0 0
reagovat
Ale houby celkově jako i mimo ČR. Myslel jsem teda, že i v ČR poměr bude lepší (ikdyž kdo ví jak to doopravdy je, kolik třeba koupí školy nebo nějaké spolky co já vím). Tak či tak, že CD je přežitek za tím si stojím a smysl mi to dává ty ceny.
625509
Ale houby celkově jako i mimo ČR. Myslel jsem teda, že i v ČR poměr bude lepší (ikdyž kdo ví jak to doopravdy je, kolik třeba koupí školy nebo nějaké spolky co já vím). Tak či tak, že CD je přežitek za tím si stojím a smysl mi to dává ty ceny.
0 0
reagovat
Jak celkově? Tohle je celkově za ČR boha jeho, co chceš víc? Vykašli se na to fakt. :) Tenhle údaj se dá na více zdrojích. Je těžké přiznat, že jsi napsal blbost pane "CDček s audioknihama se prodá minimum oproti digitálnímu obsahu."

A bavíme se o audioknihách, ne eknihách. :D
625507
Jak celkově? Tohle je celkově za ČR boha jeho, co chceš víc? Vykašli se na to fakt. *:)* Tenhle údaj se dá na více zdrojích. Je těžké přiznat, že jsi napsal blbost pane "CDček s audioknihama se prodá minimum oproti digitálnímu obsahu." A bavíme se o audioknihách, ne eknihách. *:D*
0 0
reagovat
Já psal celkově. Může za tím být samozřejmě víc věcí. Na tom není nic nepochopitelného, ty jsi ten co se tu ptá a nechápe :) Pominu-li, že je mi to ukradené, mně to celkem smysl dává :) Taky je ekniha a ekniha žejo. Chtělo by to podrobnější statistiku a ne že někdo něco plácne viz odkaz a pak níž se dočteš, že u něčeho je to 60-40.
625508
Já psal celkově. Může za tím být samozřejmě víc věcí. Na tom není nic nepochopitelného, ty jsi ten co se tu ptá a nechápe :) Pominu-li, že je mi to ukradené, mně to celkem smysl dává :) Taky je ekniha a ekniha žejo. Chtělo by to podrobnější statistiku a ne že někdo něco plácne viz odkaz a pak níž se dočteš, že u něčeho je to 60-40.
0 0
reagovat
"Před třemi roky trh s audioknihami v digitální podobě v Česku prakticky neexistoval, dnes zákazníci kupují více než čtvrtinu audioknih stahováním. "

link Den starý článek

Odpověděl jsi mi blbě no. Díky
625505
"Před třemi roky trh s audioknihami v digitální podobě v Česku prakticky neexistoval, dnes zákazníci kupují více než čtvrtinu audioknih stahováním. " http://www.rozhlas.cz/zpravy/literatura/_zprava/obliba-audioknih-v-cesku-rychle-stoupa-rocne-vychazeji-stovky-titulu--1424910 Den starý článek Odpověděl jsi mi blbě no. Díky
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se