|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 53481 - 53500
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2674
- 2675
- 2676
- .
- 7221
- 7222
Jinak je to kočička a ty její písničky a obzvlášť klipy mě fest baví. Naštěstí jsem si svou sexualitou a koulemi natolik jistý, že se to nebojím přiznat veřejně 

|
reagovat
|
popicek
No to si teda hodně mimo...
Některé její písničky jsou celkem v pohodě, ale hlavně se na ni hrozně dobře kouká a netvrď mi, že by si do ní nešel, protože to by si byl pěkný lhář a pokrytec.

Některé její písničky jsou celkem v pohodě, ale hlavně se na ni hrozně dobře kouká a netvrď mi, že by si do ní nešel, protože to by si byl pěkný lhář a pokrytec.

|
reagovat
|
byt fanusik alebo hovorit o nej, ze je pekna je tak trocha rozdiel. Ja z donutenia poznam od nej jednu pesnicu, ale vysukal by som ju bez problemov 

|
reagovat
|
popicek
|
reagovat
|
popik
Chceš mi říct, že se tady veřejně chlubíš tím, že sleduješ twitter Taylor Swift? Kontroloval sis v poslední době koule, jestli je tam ještě máš? 

|
reagovat
|
lol, jasně že to nolan vykradl.. On si vůbec z Proyase půjčuje rád
Můj snad nejvíc top film a nejlepší Proyas Dark city, bych dal ete před vránou a pak se mrkni na Insepšn
Můj snad nejvíc top film a nejlepší Proyas Dark city, bych dal ete před vránou a pak se mrkni na Insepšn
|
reagovat
|
Vránu jsem sice neviděl, ale je možná (zřejmá) inspirace z Nolanovo strany? Sad fact: oba herci zemřeli před vydáním filmu. [link]
Osobní poznámka: zkouknout Vránu
Osobní poznámka: zkouknout Vránu
|
reagovat
|
novinky
tak a poďte, dvě star wars novinky v řadě ;) protože Chris Miller a Phil Lord byli právě oznámeni na post režisérů druhého spin-offu
+ Vader bude v Rogue One (ale to se dalo čekat)
+ Vader bude v Rogue One (ale to se dalo čekat)
|
reagovat
|
hasta
jmenovalo se to atomy.exe
jaky to melo ingame jmeno nevim... uz jsem projel asi 3 ty archivy a nikde nic
jaky to melo ingame jmeno nevim... uz jsem projel asi 3 ty archivy a nikde nic
|
reagovat
|
tame impala - currents. dostal sem se asi do pulky alba a pak se na to vysral a nasel si tu pecku co mi furt hrala v hlave a tu tocil minimalne dvacetkrat - the moment. na tuhle desku by meli dat nalepku - pozor vysoce navykove. presto to zatim na vic jak osmdesat nevidim.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
134Avengers: Doomsday: Trailer 262Odyssea: Recenze 81Odyssea je obří kasovní hit, Nolan zaútočí na milliardu 38Marvel nezpomaluje, má plány až do roku 2042 32Clayface: Trailer 26Resident Evil: Trailer 22Téma: Spider-Man s Hollandem a Zendayou zaútočí na miliardy, kinaře čekají žně 17Trója: Trailer 4K remasteru 16Ebenezer: Vánoční koleda: Teaser 15Víkendový výplach #890 o Wolverineovi a Vetřelcích

Inak pozorne som sledoval či sa tam dostanú aj scény natáčané na Slovensku a jako jo ,dali tam diaľnicu a tunel