Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 51381 - 51400 Napsat příspěvek
Nedávno jsem si ho zopáknul a nijak mu roky neubraly na kráse.
632163
Nedávno jsem si ho zopáknul a nijak mu roky neubraly na kráse.
0 0
reagovat
Jo a to je právě těch 10 let starý. :)
632162
Jo a to je právě těch 10 let starý. :)
0 0
reagovat
Tak to potom jop, i když je pro nás všechny asi zjevný proč tomu tak bylo. BTW co Star Wars: Republic Commando to jsi hrál?
632161
Tak to potom jop, i když je pro nás všechny asi zjevný proč tomu tak bylo. BTW co Star Wars: Republic Commando to jsi hrál?
0 0
reagovat
Myslel jsem SW hry.
632160
Myslel jsem SW hry.
0 0
reagovat

TonyClifton

Mě Batllefronty vždy přišly víc jako reskiny klasických Battlefieldů a stejně hlavně stály na týmové online zábavě. Bez těch správných lidí to byl občas jen tupý deathmatch.

No a s tvrzením, že za posledních 10let nevyšlo nic neskutečného bych trochu nesouhlasil. Desítkových her mám, za uplynulou dekádu, v hlavě celý baťoh.
632159
Mě Batllefronty vždy přišly víc jako reskiny klasických Battlefieldů a stejně hlavně stály na týmové online zábavě. Bez těch správných lidí to byl občas jen tupý deathmatch. No a s tvrzením, že za posledních 10let nevyšlo nic neskutečného bych trochu nesouhlasil. Desítkových her mám, za uplynulou dekádu, v hlavě celý baťoh.
TonyClifton
0 0
reagovat

Star Wars Battlefron I & II

Vzhledem k připravovanému třetímu díly/restartu jsem si očima vzpomínek zkusil pár map a je neuvěřítelný, jak nějaký hry nestárnou, tak nějaký stárnou. :-D Hrozná nevyváženost i grafika. A to mi fakt nevadí hrát i 15 let starý hry. A to jsem to tehdy zbožňoval pomalu víc, jak originál Battlefield a považoval neskutečně za zábavný. KOTORY a Jedi knighty se dají hrát kdykoliv, ale tohle fakt zestárlo ve všech aspektech, působilo to šíleně těžkopádně a to jsem si nějakej rok zpátky fakt užil očima vzpomínek všechny mapy v 1942. Škoda, že na to posledních 10 let tak kašlou. Nějakých 98 až 05 vyšly neskutečný hry. Za posledních 10 let velký prd prd nic
632158
Vzhledem k připravovanému třetímu díly/restartu jsem si očima vzpomínek zkusil pár map a je neuvěřítelný, jak nějaký hry nestárnou, tak nějaký stárnou. :-D Hrozná nevyváženost i grafika. A to mi fakt nevadí hrát i 15 let starý hry. A to jsem to tehdy zbožňoval pomalu víc, jak originál Battlefield a považoval neskutečně za zábavný. KOTORY a Jedi knighty se dají hrát kdykoliv, ale tohle fakt zestárlo ve všech aspektech, působilo to šíleně těžkopádně a to jsem si nějakej rok zpátky fakt užil očima vzpomínek všechny mapy v 1942. Škoda, že na to posledních 10 let tak kašlou. Nějakých 98 až 05 vyšly neskutečný hry. Za posledních 10 let velký prd prd nic
Star Wars Battlefron I & II
0 0
reagovat

Vincent

Myslím, že teď už je opravdu načase začít bojovat proti globálnímu oteplování. :D

Pe7er: Dobrý postřeh. Asi by mu měli změnit schopnost. :D
632156
Myslím, že teď už je opravdu načase začít bojovat proti globálnímu oteplování. *:D* Pe7er: Dobrý postřeh. Asi by mu měli změnit schopnost. *:D*
Vincent
0 0
reagovat
To nedáva zmysel, veď by sa roztopil :D
632151
To nedáva zmysel, veď by sa roztopil *:D*
0 0
reagovat
632150
[link="https://www.youtube.com/watch?v=nxLrH5ydSMM"]Táto scéna zrazu dostáva trochu iný rozmer [/link] *:D**:D*
0 0
reagovat
Iceman comes out of the closet
Ta ironie :)
632149
[b]Iceman comes out of the closet[/b] [link="http://www.buzzfeed.com/perpetua/iceman-comes-out-of-the-closet#.omy9MX0Lk"]Ta ironie *:)*[/link]
0 0
reagovat
the overnight trailer.
632147
[link="https://youtu.be/R54tN3njkpE"]the overnight[/link] trailer.
0 0
reagovat

pepo

Parádička ako vždy. :+
632141
Parádička ako vždy. *:+*
pepo
0 0
reagovat
pozvánka do kina na máj. enjoy link
632139
pozvánka do kina na máj. enjoy https://www.youtube.com/watch?v=PxkbRxiRKvA&feature=youtu.be
0 0
reagovat

zdenda56

tu nie ?)
632136
tu nie *?)*
zdenda56
0 0
reagovat

film-resolution819

dobrý den, prosím nevíte, kde by se dal tento film stáhnout? měl jsem tento film, ale nemohu jej dohledat. děkuji vám moc!!!!
632135
dobrý den, prosím nevíte, kde by se dal tento film stáhnout? měl jsem tento film, ale nemohu jej dohledat. děkuji vám moc!!!!
film-resolution819
0 0
reagovat

Axis

:):):):):)8)8)8)8)8)
632128
*:)**:)**:)**:)**:)**8)**8)**8)**8)**8)*
Axis
0 0
reagovat
shame on me:(
632125
shame on me*:(*
0 0
reagovat

MAJkLSON

To je tak když nečteš Výplachy...;)
632123
To je tak když nečteš Výplachy...*;)*
MAJkLSON
0 0
reagovat
Titulni song od Hasselhoffa ke Kung Fury + par novych zaberu z filmu navic zde. Jestli nevite vocogo - tak tu je trailer a info v popisku. Proste spica:+
632122
Titulni song od Hasselhoffa ke Kung Fury + par novych zaberu z filmu navic [link="https://www.youtube.com/watch?v=ZTidn2dBYbY"]zde[/link]. Jestli nevite vocogo - tak [link="https://www.youtube.com/watch?v=72RqpItxd8M"]tu [/link]je trailer a info v popisku. Proste spica*:+*
0 0
reagovat

Vardant

Tu zidli MERKUR mam doma uz x let. Ale asi bych ji nedoporucil. Hlavovou operku ma na mych 184cm docela nizko, zadova operka je ve vzprimene poloze na me moc vzprimena, v prvni zasekle poloze uz zase moc "lezim", stejne tak jeji tvar mi moc nevyhovuje. Ale hlavne mam k tomu dost nizky stul, takze i na nejnizsi posed jsem dost vysoko, ale pokud mas vyskove nastavitelny stul, tak to neni problem.
632115
Tu zidli MERKUR mam doma uz x let. Ale asi bych ji nedoporucil. Hlavovou operku ma na mych 184cm docela nizko, zadova operka je ve vzprimene poloze na me moc vzprimena, v prvni zasekle poloze uz zase moc "lezim", stejne tak jeji tvar mi moc nevyhovuje. Ale hlavne mam k tomu dost nizky stul, takze i na nejnizsi posed jsem dost vysoko, ale pokud mas vyskove nastavitelny stul, tak to neni problem.
Vardant
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se