Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 51301 - 51320 Napsat příspěvek

Memphis

Občas je z jejích recenzí cítit, jak na daný film šla vlastně z donucení, když si místo něj mohla dát šlofíček. Poctivej "recenzent" by už dávno sledování a recenzovaní filmů dané kategorie předal dál.
632433
Občas je z jejích recenzí cítit, jak na daný film šla vlastně z donucení, když si místo něj mohla dát šlofíček. Poctivej "recenzent" by už dávno sledování a recenzovaní filmů dané kategorie předal dál.
Memphis
0 0
reagovat
cakal by som rovnaky priplatok ako za 3D
632432
cakal by som rovnaky priplatok ako za 3D
0 0
reagovat

ATmos kino v Nitre

Tak už zverejnili aj program a vstupné. A lístky na ATMOS predstavenia (zatiaľ len Rezistencia) sú ešte drahšie než 3D. To je tak aj v česku? Lebo mi to príde divné, ja som mal za to, že to nahradí veškerý zvuk v kine, nie len pri vybraných filmoch.
632431
Tak už zverejnili aj program a vstupné. A lístky na ATMOS predstavenia (zatiaľ len Rezistencia) sú ešte drahšie než 3D. To je tak aj v česku? Lebo mi to príde divné, ja som mal za to, že to nahradí veškerý zvuk v kine, nie len pri vybraných filmoch.
ATmos kino v Nitre
0 0
reagovat
Kometu mám docela rád, Hadamczika nemám rád vůbec... Ach jo... A co se kolem mě pohybují fanoušci, tak s ním není spokojený nikdo...
632430
Kometu mám docela rád, Hadamczika nemám rád vůbec... Ach jo... A co se kolem mě pohybují fanoušci, tak s ním není spokojený nikdo...
0 0
reagovat

GameZone

Zdar, mal by niekto na predaj PLANTS VS. ZOMBIES™ GARDEN WARFARE z humble bundle? :)
632429
Zdar, mal by niekto na predaj PLANTS VS. ZOMBIES™ GARDEN WARFARE z humble bundle? *:)*
GameZone
0 0
reagovat
Stejné jako Jiříková na PCT, stejný humus, že se to nedá číst, tupá jak poleno, ale furt tam oxiduje, protože kliky :(
632428
Stejné jako Jiříková na PCT, stejný humus, že se to nedá číst, tupá jak poleno, ale furt tam oxiduje, protože kliky *:(*
0 0
reagovat

seriozní odpověď

Drží si ji tam, protože jim zřejmě nahání kliky ve velkým. Starší ročníky si jí přečtou, protože jim rozumí, a mladší tam lezou for the lulz. Sám jsi důkaz. ;)

Kvalitních pisálků je asi málo, a většina z nich se zdržuje tady...
632427
Drží si ji tam, protože jim zřejmě nahání kliky ve velkým. Starší ročníky si jí přečtou, protože jim rozumí, a mladší tam lezou for the lulz. Sám jsi důkaz. *;)* Kvalitních pisálků je asi málo, a většina z nich se zdržuje tady...
seriozní odpověď
0 0
reagovat
Jak z chvalitebnýho slohu čtrnáctiletého gymnazisty. :D:D:+:+
632425
Jak z chvalitebnýho slohu čtrnáctiletého gymnazisty. *:D**:D**:+**:+*
0 0
reagovat
"Dokud film neuvidí, člověk neuvěří, kolik osvěžující radosti může do stočtyřicetiminutové pouště vlít jediné zběžné slůvko „shit“. Nebo jak svátečně chutná osamocený pokus o slovní žertík, přirovnání, že se „množí jako katolický králík“. :D
632424
"Dokud film neuvidí, člověk neuvěří, kolik osvěžující radosti může do stočtyřicetiminutové pouště vlít jediné zběžné slůvko „shit“. Nebo jak svátečně chutná osamocený pokus o slovní žertík, přirovnání, že se „množí jako katolický králík“. *:D*
0 0
reagovat
link Naprosto seriozní otázka, proč jí tam ještě tak komerční projekt jako Idnes drží? Vždyť tyhle kecy nemůžou vůbec nikoho zajímat ani lákat k přečtení recenze nebo shlédnutí filmu. To má v oboru takové jméno? "Prodavači triků Avengers ve dvojce filozofují i něžně tokají" Vždyť tohle má být doprdele cool film, tohle bych, nevím, napsal u 22 let starý Lekce Faust a i zbytek recenze tomu odpovídá. Tohle neni, že by psala moc vědecky nebo cinefilně, ona píše prostě blbě totálně bez kontaktu s dobou a žánrem. Vždyť přece neni možný aby recenze na takový film měla jeden nadpis kapitoly s názvem "Uvzdychaná romance"
nebo "Nudně vymydlený Chris Evans jako válečný veterán Kapitán Amerika. Milý Mark Ruffalo coby alter ego zeleného obra Hulka. Svalnatý Chris Hemsworth v roli boha Thora. Tichý Jeremy Renner neboli lučištník Hawkeye. A pružná Scarlett Johanssonová čili Černá vdova" to je prostě jak z chvalitebnýho slohu čtrnáctiletého gymnazisty. To si fakt nemůžou zaplatit nikoho, kdo jde trochu s dobou? :)
632423
http://kultura.idnes.cz/avengers-2-recenze-0mv-/filmvideo.aspx?c=A150424_123813_filmvideo_ts#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box Naprosto seriozní otázka, proč jí tam ještě tak komerční projekt jako Idnes drží? Vždyť tyhle kecy nemůžou vůbec nikoho zajímat ani lákat k přečtení recenze nebo shlédnutí filmu. To má v oboru takové jméno? "Prodavači triků Avengers ve dvojce filozofují i něžně tokají" Vždyť tohle má být doprdele cool film, tohle bych, nevím, napsal u 22 let starý Lekce Faust a i zbytek recenze tomu odpovídá. Tohle neni, že by psala moc vědecky nebo cinefilně, ona píše prostě blbě totálně bez kontaktu s dobou a žánrem. Vždyť přece neni možný aby recenze na takový film měla jeden nadpis kapitoly s názvem "Uvzdychaná romance" nebo "Nudně vymydlený Chris Evans jako válečný veterán Kapitán Amerika. Milý Mark Ruffalo coby alter ego zeleného obra Hulka. Svalnatý Chris Hemsworth v roli boha Thora. Tichý Jeremy Renner neboli lučištník Hawkeye. A pružná Scarlett Johanssonová čili Černá vdova" to je prostě jak z chvalitebnýho slohu čtrnáctiletého gymnazisty. To si fakt nemůžou zaplatit nikoho, kdo jde trochu s dobou? *:)*
0 0
reagovat
632422
[link="https://www.youtube.com/watch?v=9TJmaH4L_R8"]Reddit vs Steam: Dawn of DLC[/link]
0 0
reagovat

(=LIFTY=)

ja zbožňujem keď si čítam novinky v starých cinemách. človek sa tam dozvie veľké veci :)
632420
ja zbožňujem keď si čítam novinky v starých cinemách. človek sa tam dozvie veľké veci :)
(=LIFTY=)
0 0
reagovat
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
632417
*:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D*
0 0
reagovat
link

Key a Peele jsou nekorektně boží a tady se jim poved asi sen všech komiků. Ten z kterýho si dělali prdel x let si je pozval, aby si z něj udělali prdel naživo. Ten je Obama, neskutečný :D Viděl jsem to poprvý a myslel jsem, že je to jenom perfektně naaranžovaný a ono ne. Thanks Obama! :D
632414
http://www.youtube.com/watch?v=HkAK9QRe4ds#t=37 Key a Peele jsou nekorektně boží a tady se jim poved asi sen všech komiků. Ten z kterýho si dělali prdel x let si je pozval, aby si z něj udělali prdel naživo. Ten je Obama, neskutečný *:D* Viděl jsem to poprvý a myslel jsem, že je to jenom perfektně naaranžovaný a ono ne. Thanks Obama! *:D*
0 0
reagovat
Dnes se mi do rukou dostala Cinema z roku 94 a nejen, ze je tam totalne spoileroidni fotka a popisek z Demoliton Mana (jak to dopadne se Snipesem) ale ten film mel stejne hodnoceni, jako Super Mario Bros film! A jinak je tam hodne erotickych fotek z filmu, skoro jako bych mel filmove Leo :D Navic rocni predplatne tehdy stalo 100,- Krasna to byla doba, ale ja mel tehdy pet let...
632408
Dnes se mi do rukou dostala Cinema z roku 94 a nejen, ze je tam totalne spoileroidni fotka a popisek z Demoliton Mana (jak to dopadne se Snipesem) ale ten film mel stejne hodnoceni, jako Super Mario Bros film! A jinak je tam hodne erotickych fotek z filmu, skoro jako bych mel filmove Leo *:D* Navic rocni predplatne tehdy stalo 100,- Krasna to byla doba, ale ja mel tehdy pet let...
0 0
reagovat
Zbysek: Pokud nejsi pražský, pak má filmgame poměrně drahé poštovné...
632400
Zbysek: Pokud nejsi pražský, pak má filmgame poměrně drahé poštovné...
0 0
reagovat
632393
http://img.blesk.cz/img/2/full/2312891_.jpg
0 0
reagovat
Super, díky moc ;)
632391
Super, díky moc ;)
0 0
reagovat

Zbysek

link ;)
632388
http://www.moviezone.cz/blu-ray/ ;)
Zbysek
0 0
reagovat
link naprostá nádhera!
632386
http://www.boredpanda.com/vintage-photography-sundance-celebrities-tintypes-2015-victoria-will/ naprostá nádhera!
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se