To je hranice mezi:
1. koupit si nová sluchátka za 499kč v akci a říkat jak hrají luxusně (sociální PS4 za desítku)
2. zjistit si možnosti, něco o zvuku, trošku se ponořit do problematiky a přijít na to, že existují i kvalitnější sluchátka, kde zvuk vnímáš naprosto jinak (pCARS na volantu při 60+fps s minimální odezvou s ostrým kvalitním obrazem před xichtem je naprosto diametrální hraní, než s páčkama v ruce čumět na nějakou mazanici z gauče (dobré herní PC))
To tak máš snad se vším ne? Pokud rád jezdíš s autem do Brna na okruh o víkendech a myslíš to s tím trochu vážně, tak si taky nekoupíš tříválcovou Fobii.
Jasně, všechno je to o penězích, já třeba po silném kvalitním autě, se kterým bych lítal na okruzích toužím celý život, ale jen proto, že na něj nemám, nebudu chodit a říkat, že náš Ceed (analogická kategorie topinkovače mezi herníma mašinama) je to nejlepší auto na světě a závodit se s ním dá taky. Jasně dá, ale jak... proto jsem níž psal, že to je jako jezdit na tom okruhu s Fobii nebo M5.
xxendxx
|
reagovat
|

Navíc mě cituj, kde do někoho útočím, bavím se čistě o lowzolích. Mnohem hloupější mi přijde takový příspěvek derparted, který tu přímo o někom napíše, že je blb, to je podle Tebe v pořádku? :)