Ted
kdyby tam nekdo sedel, kdyz jsem tam prijel, nebo by mi screwchi bral telefon, nebo po me ta mila slecna za okynkem nechtela 500 za hodinu programu, tak bych tam mozna i zustal :)
|
reagovat
|
|
reagovat
|

|
reagovat
|
Nejvíc mě šokoval TedGeorge. Myslel jsem si, že je to pětatřicetiletý chlapík jako Hugh Jackman na ikonce, a on to byl takový mladíček s klimbacími nohami, které se mu pořád pohupovaly.
A ještě větší šok přišel, když se pochlubil, že je majitelem hotelového řetězce.
Pak to všechno dorazil Kingsman, který je taktéž pořád báječný. Nu a potom se pilo. Já mám bohužel ten problém, že v reálu v prostředí skoro plném neznámých lidí jsem takový zakřiknutý, takže jsem nesebral odvahu podat Tedovi ruku... Až v nonstopu po pár malých Staropramenech jsem více promluvil a už jsem se zúčastňoval diskusí. Největší radost jsem měl v okamžicích, když jsem se představil neznámým lidem a ti byli v šoku, že zrovna já jsem TEN Disk.
Společnost postupem noci odpadala, až jsme zůstali pouze tři - Sam.Vimes, Memphis a já. Došli jsme pak společně na hlavní nádraží a tam jsme se rozešli. Ještě jednou vám, kluci, za všechno děkuju. 
|
reagovat
|
|
reagovat
|

|
reagovat
|
|
reagovat
|