Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 50521 - 50540 Napsat příspěvek

SteKi

100% jen třetí díl.
637395
100% jen třetí díl.
SteKi
0 0
reagovat

kubqo

Tak záměrné béčko a opravdová debilita je rozdíl... Podle recenzí není Hitman zábavný ani jako béčko...
637393
Tak záměrné béčko a opravdová debilita je rozdíl... Podle recenzí není Hitman zábavný ani jako béčko...
kubqo
0 0
reagovat

Uncharted

Je nejaká šanca, že to vydajú s českou lokalizáciou?
637392
Je nejaká šanca, že to vydajú s českou lokalizáciou?
Uncharted
0 0
reagovat
Koukám, že niekto ešte stále berie rotteny v roku 2015 vážne, obzvlášť keď ide o zámerné béčka...
637391
Koukám, že niekto ešte stále berie rotteny v roku 2015 vážne, obzvlášť keď ide o zámerné béčka...
0 0
reagovat
Koukám, že podle rottenů jdou tento víkend do kin v USA samé pecky
637389
Koukám, že podle rottenů jdou tento víkend do kin v USA samé pecky
0 0
reagovat

TonyCLifton

:D:+
637382
*:D**:+*
TonyCLifton
0 0
reagovat
lepší odkaz na flash link
637384
lepší odkaz na flash http://www.youtube.com/watch?v=LfmrHTdXgK4
0 0
reagovat
link

aktualizuj si flash
637380
http://get.adobe.com/flashplayer/?loc=cz&promoid=KLXMF aktualizuj si flash
0 0
reagovat

přehrávání trailerů

dobrý den, prosím, vás , jak si mám přehrávat trailery? nejde otevřít ukázka filmu- vpravo se objeví název-muvi-děkuji vám za pomoc!!!
637379
dobrý den, prosím, vás , jak si mám přehrávat trailery? nejde otevřít ukázka filmu- vpravo se objeví název-muvi-děkuji vám za pomoc!!!
přehrávání trailerů
0 0
reagovat
Novej Trailer Marťana :) :+
637371
Novej [link="https://www.youtube.com/watch?v=ErkgC-8BfnE"]Trailer[/link] Marťana *:)* *:+*
0 0
reagovat
Jen malé upozornění, pokud máte PS4 a čirou náhodou vám utekla trilogie Uncharted, tak teď vychází Uncharted: The Nathan Drake Collection a startuje peckovou ukázkou.:+
637354
Jen malé upozornění, pokud máte PS4 a čirou náhodou vám utekla trilogie Uncharted, tak teď vychází [link="https://www.youtube.com/watch?v=-mH2SVyBMAQ"]Uncharted: The Nathan Drake Collection[/link] a startuje peckovou ukázkou.*:+*
0 0
reagovat
To byla hovadina no, zase na druhou stranu, tam mají klidně pětiproudé dálnice bez širšího rantlu nebo jak se tomu nadává a dostat se z levého pruhu. Sám jsme si jednou říkal, přestat to jet, jestli bych v levém zůstal v autě nebo si stoupnul mimo vozovku, což uprostřed dálnice taky neni moc med. :)
637337
To byla hovadina no, zase na druhou stranu, tam mají klidně pětiproudé dálnice bez širšího rantlu nebo jak se tomu nadává a dostat se z levého pruhu. Sám jsme si jednou říkal, přestat to jet, jestli bych v levém zůstal v autě nebo si stoupnul mimo vozovku, což uprostřed dálnice taky neni moc med. :)
0 0
reagovat

TonyClifton

Škoda ho, ale je nutné s i vzít s takové události ponaučení, nikdy při zastavení (nehoda, porucha) v pruhu nestůjte u auta na jakékoliv silnici (jednoproudá, dvouproudá - nikdy) a to i kdyby jste byli Batman.
637336
Škoda ho, ale je nutné s i vzít s takové události ponaučení, nikdy při zastavení (nehoda, porucha) v pruhu nestůjte u auta na jakékoliv silnici (jednoproudá, dvouproudá - nikdy) a to i kdyby jste byli Batman.
TonyClifton
0 0
reagovat
Batmana moc jako komiksovou postavu nemusím, ne že byhc ho nenáviděl, to ne, jenom mi asi nepřijde tak cool jako ostatním a hlavně ostatní oblíbení superhrdinové.
Co je na něm ale neskutečný je odkaz do reálného světa. Neskutečný byl Batkid nebo ten borec z Baltimoru, co si koupil drahý kostým a předělal Lamborghini na batmobil, aby objížděl nemocný děti a nemocnice.
No tak právě ten nedávno zemřel, v kostýmu u batmobilu link
637334
Batmana moc jako komiksovou postavu nemusím, ne že byhc ho nenáviděl, to ne, jenom mi asi nepřijde tak cool jako ostatním a hlavně ostatní oblíbení superhrdinové. Co je na něm ale neskutečný je odkaz do reálného světa. Neskutečný byl Batkid nebo ten borec z Baltimoru, co si koupil drahý kostým a předělal Lamborghini na batmobil, aby objížděl nemocný děti a nemocnice. No tak právě ten nedávno zemřel, v kostýmu u batmobilu http://www.independent.co.uk/news/people/route-29-batman-dead-lenny-b-robinson-fatally-struck-by-car-after-batmobile-breaks-down-10459393.html
0 0
reagovat

BlackAdder

Poštovní úřad a Šunkový nářez, i když s mojí zvláštní chutí viz. Škvár, by bylo lepší počkat na další názor.
A Ženy si dát na skoro úplný konec a pak Škvár...
637329
Poštovní úřad a Šunkový nářez, i když s mojí zvláštní chutí viz. Škvár, by bylo lepší počkat na další názor. A Ženy si dát na skoro úplný konec a pak Škvár...
BlackAdder
0 0
reagovat
Hm.... zajímavý. S čím bych měl u Bukowskýho začít??
637330
Hm.... zajímavý. S čím bych měl u Bukowskýho začít??
0 0
reagovat

Spazz

Mam to s Bukowskim uplne stejne. Na gymplu byl na seznamu cetby, tam jsme se s Karlem potkali. Romany jsou paradni, poezii od nej moc nemusim, povidky jsou jak na houpacce a nektere jsem nedocetla. Skvar je naprosta spicka. Mam ho v knihovne, par let jsem ho ale v ruce nemela. Hm ted koukam, ze ma misto vedle Vesnickeho romanu od Karoliny Svetle. Chudak!:D
637326
Mam to s Bukowskim uplne stejne. Na gymplu byl na seznamu cetby, tam jsme se s Karlem potkali. Romany jsou paradni, poezii od nej moc nemusim, povidky jsou jak na houpacce a nektere jsem nedocetla. Skvar je naprosta spicka. Mam ho v knihovne, par let jsem ho ale v ruce nemela. Hm ted koukam, ze ma misto vedle Vesnickeho romanu od Karoliny Svetle. Chudak!*:D*
Spazz
0 0
reagovat
A imo by byl ze Skvaru i naprosto paradni film :+
637310
A imo by byl ze Skvaru i naprosto paradni film *:+*
0 0
reagovat
Skvar je bozi... Jinak Bukowski je asi jediny, kdo me pri cteni opakovane donutil smat se nahlas. Zacal jsem si ho nacitat na gymplu a tou dobou toho jeste nebylo venku tolik. Vim, ze teprve par let na to se s jeho knihama roztrhl pytel a zacaly pravidelne vychazet ruzne sbirky povidek atd.

S jeho poezii (resp. poezii celkove) jsem si moc nerozumel, ale romany jsou naprosto bozi. U povidek je ta uroven rozharana fakt na obou stranach spektra a kdyz se mi kdysi dostala do rukou jedna z tech novejsich sbirek, musim se priznat, ze to bylo neco, co bych nikomu k cetbe asi nedoporucil... a to rikam jako clovek, ktery Buka fakt miluje (miloval..... uz se k nemu par let moc nevracim..)

637309
Skvar je bozi... Jinak Bukowski je asi jediny, kdo me pri cteni opakovane donutil smat se nahlas. Zacal jsem si ho nacitat na gymplu a tou dobou toho jeste nebylo venku tolik. Vim, ze teprve par let na to se s jeho knihama roztrhl pytel a zacaly pravidelne vychazet ruzne sbirky povidek atd. S jeho poezii (resp. poezii celkove) jsem si moc nerozumel, ale romany jsou naprosto bozi. U povidek je ta uroven rozharana fakt na obou stranach spektra a kdyz se mi kdysi dostala do rukou jedna z tech novejsich sbirek, musim se priznat, ze to bylo neco, co bych nikomu k cetbe asi nedoporucil... a to rikam jako clovek, ktery Buka fakt miluje (miloval..... uz se k nemu par let moc nevracim..)
0 0
reagovat

do_Od

Od Bukowskiho mám přečteno vše z románové i povídkové větvě. A bezmezně jeho styl miluju, jako u málokoho mu prostě věříš! (třeba Kurta a jeho Snídani Šampionů mám spíše za hospodské povídačky)
Jediné co jsem trochu nepobíral byl Škvár, vím že je to jeho rozloučení a vlastně takové bilancování vlastního života, ale už není psáno tím geniálně lehkým stylem kdy i jít se po kartonu piv pořádně vysrat je jako balada.
637301
Od Bukowskiho mám přečteno vše z románové i povídkové větvě. A bezmezně jeho styl miluju, jako u málokoho mu prostě věříš! (třeba Kurta a jeho Snídani Šampionů mám spíše za hospodské povídačky) Jediné co jsem trochu nepobíral byl Škvár, vím že je to jeho rozloučení a vlastně takové bilancování vlastního života, ale už není psáno tím geniálně lehkým stylem kdy i jít se po kartonu piv pořádně vysrat je jako balada.
do_Od
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se