Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 50321 - 50340 Napsat příspěvek
Je to masakr, super práce s "hudbou". Určitě kino.
635007
Je to masakr, super práce s "hudbou". Určitě kino.
0 0
reagovat
Del toro nebyl nikdy vetsi rizek, je to zradlo!
635006
Del toro nebyl nikdy vetsi rizek, je to zradlo!
0 0
reagovat
Tak v tomhle se zase s Kubqem shodnu. Nářez a del Toro se tak trochu vrací na místo činu ne?
635004
Tak v tomhle se zase s Kubqem shodnu. Nářez a del Toro se tak trochu vrací na místo činu ne?
0 0
reagovat
Za mě ne...ani trochu to se mnou nehlo. Příliš normální :(
635003
Za mě ne...ani trochu to se mnou nehlo. Příliš normální :(
0 0
reagovat
Ten trailer na Sicario je nehorázny nášup :o
635001
Ten trailer na Sicario je nehorázny nášup *:o*
0 0
reagovat
Já se bojím, že jeden zázrak (Jurrasic World) byl až moc. Rád bych se mýlil...
634997
Já se bojím, že jeden zázrak (Jurrasic World) byl až moc. Rád bych se mýlil...
0 0
reagovat
Ten Džej Bí nakonec :D :+

No jestli Cameron kecal, tak nepudu na Avatara 2 do kina. Fakt. Fakt!!!
634996
Ten Džej Bí nakonec *:D* *:+* No jestli Cameron kecal, tak nepudu na Avatara 2 do kina. Fakt. Fakt!!!
0 0
reagovat
Já taky, ale vzhledem k trailerům a plakátům to moc neventiluju. :D

Snad to bude taky tak zábavný jako T3. To je dodneška jeden z nejzábavnějších kino zážitků, strašně jsem si to užil.
634995
Já taky, ale vzhledem k trailerům a plakátům to moc neventiluju. *:D* Snad to bude taky tak zábavný jako T3. To je dodneška jeden z nejzábavnějších kino zážitků, strašně jsem si to užil.
0 0
reagovat
Get out!!

:D:D

Shit, já se na to fakt těšim, ale hrozně :o
634994
Get out!! *:D**:D* Shit, já se na to fakt těšim, ale hrozně *:o*
0 0
reagovat
Pěkná propagace, lepší, než všechny ty jejich trailery dohromady link
634992
Pěkná propagace, lepší, než všechny ty jejich trailery dohromady http://www.youtube.com/watch?v=w81g199L8YA
0 0
reagovat

Milosh

Díky, už jsem to našel. Mám tam starej profil, holt se budu muset začít přihlašovat.
634991
Díky, už jsem to našel. Mám tam starej profil, holt se budu muset začít přihlašovat.
Milosh
0 0
reagovat

kubqo

Ouky ve chvíli kdy na to začnou psát, takto naše hra opravdu vypadat nebude, to co vidíte je jen představení možných technik a zpracování hry jak ho vidí náš vývarník, pak s tím nemám problém. Bohužel to firmy a speciálně UBI nedělají a ještě se tím jak hra vypadá chlubí. Co vlastně jiného může vydavatel lidem na předváděčce u podobné hry ukázat...mechaniky hry a grafiku.
A ano F4 stále vypadá jako F3 a Skyrim po menším liftingu. Asi nejlepší jsou assety psa...
634990
Ouky ve chvíli kdy na to začnou psát, takto naše hra opravdu vypadat nebude, to co vidíte je jen představení možných technik a zpracování hry jak ho vidí náš vývarník, pak s tím nemám problém. Bohužel to firmy a speciálně UBI nedělají a ještě se tím jak hra vypadá chlubí. Co vlastně jiného může vydavatel lidem na předváděčce u podobné hry ukázat...mechaniky hry a grafiku. A ano F4 stále vypadá jako F3 a Skyrim po menším liftingu. Asi nejlepší jsou assety psa...
kubqo
0 0
reagovat
Kedy už konečne niekto pošepká do uška každému jednému človeku okrem mňa že to už je normálny praktika pri takmer každej veľkej hre?
Nechápem jak to može ešte ľudí prekvapiť. Šak to bude ešte srandy pri SW:BF. A naopak pri Falloute sa sťažujú že vyzerá staro, ale aspoň tak bude vyzerať aj pri vydaní, možno ešte lepšie...
634985
Kedy už konečne niekto pošepká do uška každému jednému človeku okrem mňa že to už je normálny praktika pri takmer každej veľkej hre? Nechápem jak to može ešte ľudí prekvapiť. Šak to bude ešte srandy pri SW:BF. A naopak pri Falloute sa sťažujú že vyzerá staro, ale aspoň tak bude vyzerať aj pri vydaní, možno ešte lepšie...
0 0
reagovat

Downgrade Division

Kdo už konečne Ubisoftu pošeptá do ouška: "Pro Hlídku!"
634983
Kdo už konečne [link="https://youtu.be/c2jrVPcIarU"]Ubisoftu[/link] pošeptá do ouška: "Pro Hlídku!"
Downgrade Division
0 0
reagovat

Memphis

Je třeba se registrovat a pak se to dá nastavit dle libosti.
634981
Je třeba se registrovat a pak se to dá nastavit dle libosti.
Memphis
0 0
reagovat
Ja nebyl schopen slova. Jen jsem čuměl, jak si vykračuje.
634980
Ja nebyl schopen slova. Jen jsem čuměl, jak si vykračuje.
0 0
reagovat

Richard Fish

A podepsal se ti Disk?
634979
A podepsal se ti Disk?
Richard Fish
0 0
reagovat

Off topic

Přátelé, jde se prosimvás nějak zbavit tý dementní lokalizace na IMDb? Můj pohár trpělivosti s tím satanským vynázelezem právě přetek.
634977
Přátelé, jde se prosimvás nějak zbavit tý dementní lokalizace na IMDb? Můj pohár trpělivosti s tím satanským vynázelezem právě [link="http://www.imdb.com/title/tt0172156/?ref_=nm_knf_t1"]přetek[/link].
Off topic
0 0
reagovat

what a week...

V pondělí jsem v metru potkal Karla Heřmánka, dnes Diska ... oujé :+
634976
V pondělí jsem v metru potkal Karla Heřmánka, dnes Diska ... oujé *:+*
what a week...
0 0
reagovat

popik

Až teď mi došlo, že Lana Kane z Archera aka Aisha Tyler je ta sexy černoška, co uvádí E3 konferenci, tuším Ubisoft :o
634963
Až teď mi došlo, že Lana Kane z Archera aka Aisha Tyler je ta sexy černoška, co uvádí E3 konferenci, tuším Ubisoft *:o*
popik
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se